Samsung U32J590U

Samsung U32J590U

 • Maks oppløsning: 3840x2160
 • Bildestørrelse: 31.5 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 60 Hz
Rangering 23 i PC-skjermer
Sammenlign priser på alle Samsung PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung U32J590U

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Maks oppløsning: 3840x2160
 • Bildestørrelse: 31.5 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 60 Hz

3.1 av 5 stjerner

Basert på 3 anmeldelser

Sortert etter dato
05.12.2018
Endret 03.03.2019
  B
  Bewiseorwise
  For 3690 SEK føles det veldig rimelig, fin skjerm og farger, selv om den ikke har satt farger seg selv, har ikke prøvd for mange spill eller sett på filmer for å uttrykke det helhjertet, men da jeg har satt med det så Det er ingenting å klage på! Gikk fra 24 "144hz til dette ved 32" og 60hz; Jeg ble ikke skuffet! Komme i gang med spill som World of Warships eller Warcraft 3 følte seg utrolig kraftig og veldig fin grafisk, ble en ny opplevelse som jeg ikke har vært gjennom før! Oppdatering: Har nå brukt den i noen måneder og er fortsatt glad, opplevelsen med 4K og fargene har vært en glede. Men har hatt problemer med flimmer når på Freesync og spiller spill. Uten Freesync synes det ikke å flimre noe i det hele tatt. Hendene som skjermen en gang her og der slår av og slås på. Litt forstyrrende. Utover det, fornøyd.

  Google

  19.12.2018
   U
   Unilize
   Problematisk - - Den venstre halvdelen av skjermen forblir lysere enn den rette, noe som er ubehagelig etter en stund. - Stativet er jevnt, men skjermen sparer det veldig lett, og det føles som det vil falle av. - Endring av lysstyrken er usynlig, over 33% lysstyrke ser ut som maks, mens plutselig under 33% føles for mørkt. Jeg kan egentlig ikke finjustere lysstyrken som jeg vil ha den, men den er alltid for sterk. Mindre problematisk - "Det er litt av bløt som det kalles, og det er klart når du ser på mørke bilder. Rundt kantene og sidene kan du se litt mørkere flekker, vanskelig å legge merke til, men det er merkbart. Kjøpte skjermen for ca 3800kr, men jeg føler ikke at det er ganske rimelig for min del. Selvfølgelig er det 4K oppløsning, og jeg har ikke noe imot det. Det er også en stor skjerm, så det er flott å jobbe med noe som krever overflate. Også, det er flott å se filmer på også. Fargene er flotte, tror jeg. Jeg kan forestille meg at du kan jobbe med Adobe Photoshop og lignende der farge spiller en stor rolle i denne skjermen. Det er en god skjerm, jeg må innrømme. Det passer egentlig ikke til mine behov. Det er et valg fra Samsung. En lignende skjerm, men med 27, 144 Hz og 2 K oppløsning. Det er nok noe jeg skal ta en titt på.

   Google

   14.12.2018
    G
    Gustaf24
    Veldig ghosting på min ex. AMD Freesync fungerte ikke. Hadde et stykke av panelet som flimmered ved forskjellige anledninger. For meg ble det returnert. Jeg trodde ikke at jeg var følsom for hvordan en skjerm er, men det synes å være slik. Leter du etter bedre alternativer.

    Google