Weber Spirit II E-310 GBS

Weber Spirit II E-310 GBS

  • Grilltype: Gassgrill
  • Design: Grillvogn
  • Tilgjengelige farger: Sort, Grå, Rustfritt
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Weber Spirit II E-310 GBS

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.7 / 5
(4 anmeldelser)
Sortert etter dato
21.06.2020
Kvalitetsfølelse når den er montert, føles alt bra. Lett å montere. Boksen veier noen så kanskje bra å være to personer. Grilloverflaten vil jeg si er nok for mellom 5-10 personer eller pølser til et helt fotballag. God varme, rask, enkel å rengjøre.

Google

10.04.2020
Bygg kvalitet helt ok. Dessverre får du ikke varmen ordentlig og får ikke bra grillplass på kjøtt eller grønnsaker. Dessverre skuffet

Google

08.06.2019
Eies et par måneder. Ønsket en grill som varer mange år og er bekymringsløs, håper det blir slik. Virkelig konstruksjon! Det var det som bestemte det. Først så på Q3200 fordi det vinner nesten alle tester, men på den annen side liker jeg ikke at oppvarmingsgitteret står løs, og delvis hyllene på siden i plast og høyre brett. Det føles ikke bra. Ånden har en sterkere konstruksjon i tykke lakkerte ark. Hylene har en ganske stor plante dyrt for kroppen og kan håndtere mye vekt. Grillgrillen er tykk og solid, ikke tapt temp bare for å åpne lokket. Den varme hylle er fast der du vil ha det, og det er tonnevis av tilbehør. Du beveger grillen enkelt ved å løfte i en hylle. Ingen utfall og risiko for wobbly hjul. En hylle kan brettes ned, den ene over gassrøret er fast. Beskyttelsen fortsetter hvis begge hyllene er oppe. Tenningen er elektrisk og drevet av standard AA-batteri, lett å bytte ut. Monteringen er ganske enkel. Mange skruer, men ikke komplisert. Beskrivelsen er god, ingen budsjett-Kina-løsning der. Alle grillene vi har gjort har vært gode, rengjøring har vært helt problemfri. Kan ikke tenke på noe negativt med det ennå. Grillen føles lett å være vert for 7800 vi betalte med alt tilbehør og beskyttelse etc. Ifølge en selger må man ha påklær på grillen når den ikke brukes for at garantien skal gjelde. Ikke merket om det er sant.

Google

12.07.2018
Bare kjøpt og testet 3ggr. I henhold til Weber er Ica heldig å selge denne modellen før andre handelsfolk i 2018. Etter omtrent en times forsamling og tilkobling (p11 kar ligger under bordet), tror jeg at byggekvaliteten er god og det føles bra. Få den opp til 250 grader ganske raskt og trygt opp litt, noe som vil være tilstrekkelig for meg. Deres støpejernsgitter med avtagbar senterdel kommer med og synes å være god til å utfylle med ulike anstrengelser. Synd at alt tilbehør koster skjorten.

Google