LG OLED55B8

LG OLED55B8

 • Pris/tommer: 220.15 kr/tomme
 • Bildestørrelse: 55 Tommer
 • Oppløsning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
Rangering 83 i TV
Sammenlign priser på alle LG TV
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

LG OLED55B8

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Pris/tommer: 220.15 kr/tomme
 • Bildestørrelse: 55 Tommer
 • Oppløsning: 3840x2160 (4K Ultra HD)

4.2 av 5 stjerner

Basert på 5 anmeldelser

Sortert etter dato
01.08.2019
Endret 16.08.2019
  v
  viller2
  Helt fornøyd for 11 990 kr. Søkte etter en TV som var helt flimmerfri og kunne erstatte min gamle LG plasma-TV. Har aldri likt LCD / LED på grunn av svarte kontanter, men har trodd at OLED har vært for dyrt. Nå traff jeg, og blir ikke skuffet. Bildet er fryktelig bra fra 1080p og utover. 480p og 720p ser også bra ut, men selvfølgelig ikke like bra. Tilsynelatende bør C8 og dyrere modeller i serien dra nytte av den nyere prosessoren for å få lavoppløselig materiale til å se bedre ut. Har imidlertid ikke sammenlignet deg selv. Valgte B-versjonen selv fordi jeg ville ha den slanke foten. Tilsynelatende er C-versjonen også litt lysere, noe som hadde vært fint når du ser på midten av dagen. I ettertid har jeg kanskje valgt det nå som prisforskjellen ikke eksisterer. Følg rtings.coms innstillinger, men endret følgende: # Skrukket opp fargemetningen til 60 for å få et litt mer levende bilde # Slått på MPEG-støyreduksjon for kilder med lav oppløsning, usikker på om det hjalp # Dejews jeg satte til 3 for å redusere "hacking" i panorering etc. # For HDR valgte jeg å aktivere dynamisk tonekartlegging, er kanskje ikke så nøyaktig bilde, men reduserer overeksponering i lyse områder (og undereksponering i mørke?) Som jeg foretrekker + Perfekt svarthet og kontrast + Virkelig bra bilde generelt + Glatt fjernkontroll med "musepekeren" + Faktisk ganske god innebygd lyd + Flimmerfri + Stilig design, smal ramme - Annonsering på hjemmesiden - Antirefleksbelegget kunne vært mer effektivt - Ikke perfekt skalering opp fra kilder med lav oppløsning - Ikke så lyse som LCD / LED / VA (eller C8 for den saks skyld) - Ser ikke ut til å kunne sende ut flerkanalslyd som PCM, verken via ARC eller optisk? (DD / DTS fungerer skjønt) - Få analoge innganger (kan koble eldre videospill til den gamle TV-en)

  Google

  30.06.2019
   G
   Glidtassen
   Fremragende svart, rask smart TV

   Google

   22.02.2019
    o
    osvanberg
    Fantastisk TV kort og bra! Magisk fint bilde. 4K HDR / DV-materiale ser utrolig deilig, skarp og slank ut. Oppskalering av 1080-materialet gjør TVen for gal. Kontinuerlig tonehøyde svart svart og sterk farger. TVen starter umiddelbart fra ventemodus, og operasjonen er stille (ingen fans hørte eller forstyrret). Videre kan den fysiske utformingen bare beskrives som lekkasje. Selv den innebygde lyden er overraskende bra (selv om jeg ikke har den aktivert når jeg i stedet lager lyden fra alle kilder til en Yamaha RX-V685 7.2 hjemmekinoforsterker). LGs UI / WebOS er også veldig bra. Rask, funksjonell og pen. Klart hyggeligere enn Samsungs eller Sonys kolleger. AirMous (fjernkontrollen) som følger med, er også så fin. Jeg trodde aldri at en fjernkontroll kunne være så jevn og kompetent. Star treaty (9/10) får TV for: - Audio Lipsyc-problem ved forpassing fra den innebygde YouTube-appen. Trist - og det er ikke mulig å få en bestilling når lyden fra den aktuelle appen er bizar nok forsinket i forhold til bildet. Tilsynelatende en ganske vanlig "bug" på LGs TV hvis du leser tråder på tech forumet. Heldigvis er det bare fra den appen at problemet eksisterer i mitt tilfelle med oppsettet mitt. Så Youtube kjører jeg i stedet fra et Nvidia Shield. Problemet er heldigvis ikke på Netflix, Amazone Prime, Play kanaler etc. - noen tendens til pixelated / blocky cruched blacks i de laveste grå skalaene (ca. 2-5% svart nivå) når TVen er matet med materiale med for lite bitrate. Et ikke-problem, men hvis materialet har tilstrekkelig høy kvalitet. Oppstår svært sjelden, bare i bestemte spesielle, svært mørke scener under visse spesielle forhold. Konklusjon; Et gitt kjøp hvis du verdsetter sinnsykt fint og godt bilde. (MERK: Glem ikke å kalibrere bildet og profilene. Bruk som foreslåtte www.rtings.com setttngs som utgangspunkt)

    Google

    23.01.2019
     G
     Gsson95
     Har egentlig ikke noe å klage på, så lenge du vet hva som kommer med en oled tv (forbrenningsrisiko, lavere lysstyrke, etc.) så er det perfekt. Tenk det er hyggeligere enn den dyrere C8 og mangelen på den raskere brikken i det blir ikke lagt merke til. Kjør med de anbefalte innstillingene fra WhatHifys gjennomgang og bildet er utmerket.

     Google

     09.01.2019
      e
      eatem
      OLED for 12990: -

      Google

      Side 1