LG OLED55C8

LG OLED55C8

(30)
4.3(30 anmeldelser)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
  • 236.18 kr/tomme
  • 55 Tommer
  • 3840x2160 (4K Ultra HD)
  • OLED (AMOLED)
  • HDR
  • Smart TV
  • 2018
  • Pris/tommer: 236.18 kr/tomme
  • Bildestørrelse: 55 Tommer
  • Oppløsning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

4.3 av 5 stjerner

Basert på 30 anmeldelser

Sortert etter dato
01.10.2018
r
rfix_(2 anmeldelser)
Utrolig bra OLED Denne Oled TV-en har A9 processor som er hurtig og den siste på markedet. Den er helt lik i spesifikasjonene som 65" C8 Det er kun størrelse man betaler for. 😀
19.05.2019
A
AK_47
Kjøpte min LG OLED 55 "for et år siden. Maskinvaren er ganske ok, men programvaren er bokset. Er så j-lei av WebOS og den idiotiske fjernkontrollen. Når du ser på TVen, slår du på seg selv når du kjører gjennom HDMI ARC, like etter at du slår av den, slik at du bare vil sette den på blokken direkte eller heller kjøre den på spissen. Aldri igjen LG!

Google

06.04.2019
v
vandahl9
Har eid denne skjønnheten i en uke nå. Utfører veldig bra i godt inngangssignal. Det krever imidlertid litt tweaking for å finne det beste bildet! Intuitivt rask med Webos og den nye A9-prosessoren i TVen. Stort pluss også for veldig gode innebygde høyttalere. Hvis du har økonomien så er det ingenting å tenke på, bare kjøp!

Google

27.03.2019
d
duckampcover
Jeg har eid en LG OLED55C8 siden Black Friday i fjor. Alle vet at bildet er veldig bra, og det er selvfølgelig det viktigste selvfølgelig. Det kan være verdt å vite at TVen støtter APT-X for Bluetooth som nesten ikke står overalt. Awesome for oss lydstrenger som vil se på TV med barn når barna sover. Imidlertid er den innebygde Wifi-adapteren virkelig bokset. Jeg måtte koble TVen via nettverkskabel for å ikke bli hacket i Netflix. Selv om ruteren var bare noen få meter unna, synes TVen å skygge noen wifi-signaler hvis TV-en er på veggen. Sørg også for å stoppe i nettverkskabelen før du setter TVen på veggen, ettersom det er umulig å få den inn igjen uten å løfte TVen igjen. TVen støtter DLNA, så hvis du har en Synology NAS med MediaServer-funksjonalitet, kan du for eksempel streame filmer fra NAS til TVen din. (Men miniatyrer fungerer ikke for meg av noen grunn ... vel, små ting). Jeg vil også anbefale alle som kjøper en slik TV, for å kalibrere fargene i henhold til denne veiledningen, https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c8/settings Hvis du ikke kalibrerer det, får du den berømte dokumentariske effekten, det vil si at alle filmer ser ut som om de er filmet med et billig håndkamera i et studio.

Google

25.03.2019
Elsker denne! Så fint bilde og det er ingenting å klage på

Google

Side 1