Kategorier
Prisjakt

Huawei P20 Dual SIM 128GB

Huawei P20 Dual SIM 128GB

  • Operativsystem: Android 8.1 (Oreo)
  • Skjermstørrelse: 5.8 Tommer
  • Lanseringsår: 2018
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Huawei P20 Dual SIM 128GB

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.2 / 5
(10 anmeldelser)
5
(3)4
(2)3
(2)2
(2)1
(1)
Sortert etter dato
2 måneder siden
Telefon med et veldig godt kamera, dessverre er det ellers ganske ubrukelig da huawei bloat ware kontinuerlig dreper alle bakgrunnsapper. Det er mange innstillinger for å fjerne dette, men selv når du gjør alle disse innstillingene, fortsetter det å drepe appene. Klarte å nedgradere OStill til en versjon som faktisk fungerte ganske bra, men uten å plage meg, oppgraderte telefonen tilbake til den siste versjonen som er ubrukelig, selv om jeg hadde satt den til ikke å oppgradere. Føles stygt å sparke huawei som er nede, men for meg blir det aldri huawei igjen.

Google

2 år siden
Har hatt telefonen i nøyaktig ett år nå. Har aldri vært så misfornøyd med en telefon. Veien har blitt foret med små problemer som har løst seg gradvis, ingenting som har blitt igjen i bare forstyrret. Type apper som ikke fungerer, fungerer ikke Googles treningsprogram fortsatt. Den kokker og starter om dagen nesten daglig. Huaiwe's android verision er ganske uhåndterlig, jeg kan fortsatt ikke gjøre det etter et år.

Google

2 år siden
Ergonomisk i hånd med beskyttelsen fra Huawei. Batteriet er ok, men litt bedre. Snarere stabilt system. Foto side med 3 mål bak kvaliteten er skuffende sammenlignet med en iPhone 7 pluss med kun 1 mål.

Google

3 år siden*
Bare en stor telefon, men dessverre et par store negative for meg som gjør det til en endring snart - Du kan ikke slå av stigende ringetone hvis du har telefonen i lommen, du setter signalet til laveste, så det tar ikke mange signaler før det ringer med fullt volum. Jeg er ikke alltid jeg kan ta det riktig så for meg er dette en stor minus som får meg til å se etter en annen telefon igjen Har vært i kontakt med støtten, og de sier at det ikke er mulig å endre stigningssignalet til et normalt ringevolum - Skjermen lyser ikke når den ringer og plukker den ut av lommen, trykker på en knapp for å se hvem den er og deretter svarer - Problemer med launchers som krasjer umiddelbart hvis du legger til en widget fra Huawei (Har testet Nova og det fungerte ikke i det hele tatt) - Tar min gamle S7 mye bedre bilder enn dette - Ingen trådløs kostnad (men jeg visste før kjøp) -Hvis du har tilbakestilt en fabrikk for å få det til å fungere godt med chromecast, men nå fungerer det som det skal + Quick o rapp + fin skjerm å se på + God batterilevetid + fint originalt bilveske kit med magnetholder o magnetisk skall som ikke får noen fingeravtrykk, ser rent og fint hele tiden Så for meg er Huawei aldri igjen, med mindre de løser problemet at du ikke kan velge volumet av ringetonen selv. (Hvis du har den mest mobile i lommen, er det enten fullt volum, lydløs eller vibrator i henhold til Huawei )
*Endret 3 år siden

Google

3 år siden
Tilfreds mesteparten av tiden. En av de få negative tingene er den tunge lyden til mobilens egen høyttaler

Google

3 år siden*
Jeg fikk min P20 om en måned siden nå. Kameraet er bra, lyden er god, men ganske forskjellig fra Samsung Galaxy S5 Neo. Imidlertid er hodetelefonene som var inkludert, verdiløse og brutt eller dårlig gjort. Mobilen i tillegg til dette starter Google for seg selv, for eksempel når du ser på YouTube. En negativ er at du ikke kan teste helsen din ved hjelp av laser, og at det ikke er ledig lader tilgjengelig. Mobilen føles også skjøre som er en ulempe fra mitt synspunkt. For SEK 6500 skal du få en kvalitets mobiltelefon og ikke mobilen jeg kjøpte (p20) dårlig kvalitet tilbehør, en mobiltelefon med din egen vilje. Siden jeg har vært i kontakt med Huawei på Facebook, er jeg litt mer ulykkelig og farvel, denne mobilen blir bare 3 stjerner. Hvis du baserer din anmeldelse på telefonen, vil det trolig være 6/10, men for meg er tjenesten viktig og setter pris på det faktum at tilbehør faktisk fungerer. Bare tjenesten er beklagelig for et selskap med sin størrelse.
*Endret 3 år siden

Google

3 år siden*
Veldig fin telefon for fornuftige penger. Bytt fra iPhone til dette. Kjøpt under comviqs superdeal. rask + + batteri + kamera + måltid + fint, godt bygget + 128 gb lagring + lett å forstå -Et vanntett -Supports 3,5 mm hodetelefonkontakt
*Endret 3 år siden

Google

3 år siden*
Har hatt mobilen i en uke nå og er virkelig fornøyd. Kameraet og batterilevetiden er veldig bra, jeg bruker telefonen mye i løpet av dagen, jeg har 30% batteri igjen når jeg går i seng. Både foran og bak kameraet tar veldig gode bilder, det eneste negative er at frontkameraet har litt for mye "skjønnhetseffekt". Fingeravtrykksleseren og FaceID er syke raske. Anbefale.
*Endret 3 år siden

Google

3 år siden*
Fantastisk telefon. Batterilevetid og kamera er veldig bra, prosessoren er rask og minnehåndtering fungerer bra, multitasking uten problemer. "Hurtig lading" er syk fort. FaceID fungerer raskere enn IphoneX, skjermen er topp! Telefonen leveres med skjermbeskytter og et skall. Minus er at kameraet liker å retusere folk, som noen ganger ikke blir så vakker ...
*Endret 3 år siden

Google

3 år siden*
Lastet ned min Midnight Blue-versjon i dag. Bestilles via Comviq når de kjører megadeal på det! Utrolig fin finish jeg må si. Kommer fra en Huawei P9 tidligere da jeg krasjet skjermen to ganger nå, og ønsket ikke å sette mye penger tilbake på reparasjon. Vær litt bekymret for å kjøre Huawei igjen, men prisforskjellen var for stor mot, for eksempel en Galaxy S9, da måtte det være en innkjøp. Det er veldig bra i hånden, noe som er større enn kvinnens S8, men for meg er det klokken. Størrelsen føles bra. Skjermen er utrolig fin, og jeg vil teste det mer og oppdatere anmeldelsen. 128 GB internt minne er flott, det tok lang tid før denne størrelsen ankom i mobiltelefoner som grunnleggende størrelse. Dual Sim er ikke helt feil for de som leter etter den funksjonen. Men best av alt .... KAMERAEN! Vanskelig å forklare, men bildene er så pen, spesielt i riktig lys. P20 PRO skal være tett, men det er for dyrt og ikke på markedet ennå. Galaxy S9 / + ble dumpet fra tronen som det beste kameraet i mobilen. 102 poeng for P20 i Dxomark tester. https://www.dxomark.com/huawei-p20-camera-review-high-end-rounder/ Hei til de nye kongene P20 og P20 PRO. Hvis du leter etter en ny telefon i dag, tror jeg at du bør sjekke ut Comviq-avtalen nå. 2400: - for telefonen på 24 måneders abonnement. Blået var vakrere i virkeligheten enn bildet jeg tror. Det er litt mørkere i mål enn bildeshowet, og gir et mer luksuriøst utseende. Går tilbake når jeg brukte telefonen mer. Akkurat nå super fornøyd!
*Endret 3 år siden

Google

Side 1