Samsung UE65NU8005

Samsung UE65NU8005

 • Bildestørrelse: 65 Tommer
 • Oppløsning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
 • Skjermteknologi: LCD
Rangering 189 i TV
Sammenlign priser på alle Samsung TV
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung UE65NU8005

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Bildestørrelse: 65 Tommer
 • Oppløsning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
 • Skjermteknologi: LCD

3.8 av 5 stjerner

Basert på 5 anmeldelser

Sortert etter dato
18.01.2019
  B
  Brita E(1 anmeldelse)
  Flott TV. Kjøpte denne på tilbud til 9.990 kr og den er absolutt Verdt pengene.
  26.05.2019
   t
   trikomannen
   Hadde de samme problemene som stakken. Tvn snappet hele tiden, og jeg var virkelig pissed off. Var veldig nær å returnere den da flere skrev om det samme problemet, men håpet det ville forsvinne over tid. Etter ca 2 måneder stoppet knappen helt plutselig. Nå er jeg veldig fornøyd med tvn, men kan trekke seg litt på grunn av humørsvingninger første gang.

   Google

   17.02.2019
    s
    stabbe
    TVen min knuste alltid i plasten i bakdekselet. Det hørtes ut når plasten utvides fra varmen, men det stoppet aldri å hakke. Har aldri vært til lignende, men en googling viste at jeg ikke var alene med problemet. Jeg dro min gruve etter en måned da jeg var skogbruk. Ellers tror jeg bildet var bra og designet pent, men kunne ikke holde det. Ifølge Samsung var det heller ikke noe problem, men noe jeg ville leve med, aldri mer Samsung.

    Google

    30.12.2018
    Endret 02.01.2019
     T
     TruMasta
     Akkurat som Olivero skåret veldig bra på TV, var ingen grusom, grusom lyd høyt høyt med god bass. Hvorfor det ikke blir full pott er at uten HDR + bildet er bedre enn når det er på. Og da har det litt etter å ha trukket, uansett om det har 120hz som burde redusere dette. Men har ikke hatt tid med bildet på forskjellige steder så mye ennå. Svartheten jeg har fått i super svart som er grusom, ser absolutt ikke grått i det hele tatt, lysstyrken er fenomenal. Har testet det meste av TVen og det er ingen problemer o par med hodetelefoner og lydbar selv mobiltelefon. Kjør skjerm Speil med mobil ikke noe problem i heller. Så ja mye tv for pengene jeg kan si. Ikke nøl med, kjøp, jeg anbefaler dette hvis du ikke har mer, hoste opp. Denne er ikke langt fra å være merkelig og knapt så du merker det. Oppdatering: Nå har jeg gjort mye med tvn og kan enkelt si at Samsung har gjort en god jobb på 8000-modellene, selv med flere andre modeller også. Som sagt god TV for pengene, anbefales det.

     Google

     29.12.2018
      O
      Olivero
      Super god tv! Hadde sett på det en stund, og da midnattslunsj kom, var det en matbit om saken. Den har en veldig god innebygd lydrean, så noen lydbøyle er ingenting du trenger. Bildet er bra, og det er enkelt å angi innstillingene slik at du får det du vil ha. Enkel å pakke ut og komme i gang og menyene (en av grunnene til at jeg valgte denne TVen) er super enkel og jevn. Anbefaler på det sterkeste denne TVen.

      Google

      Side 1