Samsung QLED QE65Q9FN

Samsung QLED QE65Q9FN

 • Pris/tommer: 307.54 kr/tomme
 • Bildestørrelse: 65 Tommer
 • Oppløsning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
Rangering 2 i TV
Sammenlign priser på alle Samsung TV
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung QLED QE65Q9FN

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Pris/tommer: 307.54 kr/tomme
 • Bildestørrelse: 65 Tommer
 • Oppløsning: 3840x2160 (4K Ultra HD)

4.3 av 5 stjerner

Basert på 28 anmeldelser

Sortert etter dato
09.08.2018
  m
  monografi(1 anmeldelse)
  Dette er et svært godt produkt. For det første er den godt pakket og er en fryd å henge opp. Vi benyttet Samsung sitt veggoppheng og resultatet ble strøkent. TV'en henger svært nær vegg og gir et minimalistisk uttrykk. Helt til du slår den på. Da gjør den virkelig MAX ut av seg og på beste måte. Gnistrende farger, masse lys, lite refleksjoner og en fjernkontroll som er utrolig enkel å bruke samt har så få knapper at du lurer på om noen mangler. Den eksterne koblingsboksen som også inkluderer strøm er glimrende, men blir svært varm og trenger plass/ventilasjon. Savner mulighet til passthrough av audio via optisk, men det er det eneste. I bruk leverera TV'en hver gang. Den krangler litt med ulikt utstyr via ARC, men det er ikke noe en restart ikke kan fikse. Når det gjelder lyd leverer den så god lyd at man nesten ikke tror at det er mulig fra en så tynn skjerm. Når det gjelder bildet er det virkelig noe man må oppleve. Lokal dimming er suveren, gaming mode gir deg så rask respons du trenger og ønsker du å benytte TV'en som bildeskjerm er den glimrende til det også med et rolig bilde som ikke distraherer. Til sist vil jeg si at dette alt i alt er den beste TV'en jeg har sett. På alle måter. Den er ikke perfekt, men den er så nær man kommer. Når det er sagt er den også kostbar, så man må vurdere om man har behov for all funksjonalitet som produktet tilbyr. Er bildet det viktigste for deg kommer man ikke unna denne modellen.
  14.06.2018
   l
   lundvold(1 anmeldelse)
   Jeg har testet min Samsung QE65Q9FN i noen uker og er kjempefornøyd, dette er en TV som er fantastisk til både spill og filmer. Liker One Connect som har en nesten usynlig kabel til TV'en, blir som et kunstverk med Ambient mode på veggen når den ikke er i bruk.Fantastisk lyd, selv om man ikke bruker lydplanke. Oppsettet var enkelt og greit, plugget i kabler til One Connect boksen og TV'en fant alt fra Apple TV til lydplanke etc. Dette er en TV jeg virkelig anbefaler å kjøpe.
   14.06.2018
    M
    Marconini(1 anmeldelse)
    Jeg har nå brukt min Samsung Q9F i noen uker og er veldig imponert over bildekvaliteten. Spesielt er sortnivået spesielt bra og fordi den også er så lyssterk fungerer det like fint å se på TV midt på dagen i sollyset og på kvelden. Fjernkontrollen fungerer utmerket og både oppsett og tilkobling er veldig enkelt. Vi har hengt TVen på veggen og pga at TVen kobles til One Connect boksen med 1 tynn kabel slapp vi all jobben med å skjule kabler osv, stort pluss. Q9Fen har også en veldig stilig funksjon der Spotify spilles direkte på TVen med fin grafikk. Jeg har opplevd et minus med TVen og det er at den ikke klarer å registrere/oppdage mitt HIFI anlegg som er koblet til med optisk kabel. Det resulterer i at jeg må bytte lydutgang i innstillinger fra TV til Optisk hver gang jeg slår på TVen. Forhåpentligvis kommer det støtte for dette i en senere oppdatering! Q9Fen koster en del men kan absolutt anbefales til alle som er glad i å se på TV eller spille!
    11.06.2018
     W
     Wiswas(1 anmeldelse)
     Nydelig tv, ypperlig sortnivå kan utfordre OLED tver, overraskende god lyd, og håndterer sport, film og tv! Tekniske spesifikasjoner står ikke tilbake for noen. Tven er rask og Tizen operativsystemet virker over alt forventning. Oppsettet er enkelt og tven er kjapp oppe og gå. Pluss for One-Connectkabelen som gjør at tven får et penere og ryddigere utseende på veggen. One connectboksen burde vært hakke mindre og fjernkontrollen fungerer dårlig som universalkontroller utover tv og dekoder. Spesielt surroundreceiver med forskjellige tilkoblinger er den ubrukelig til. Skjerminnstillinger bør justeres for å rettferdiggjøre tven. Ypperlig kjøp av en tv, men fjernkontrollen trekker ned en stjerne.
     23.05.2018
      j
      joskor(1 anmeldelse)
      Vurderte LG Oled, men gikk for toppmodellen til Samsung da de virkelig måtte reise kjerringa etter fjorårets QLED-fadese. Her har Samsung endelig fått det til og selv om det er et par %-poeng på sortnivå skal du ha uvanlig godt kildemateriale og være uvanlig kritisk for å se forskjell. Så da var det TV-ens tekniske spesifikasjoner og alle muligheter som ble avgjørende for mitt valg. Dette er en ujålete underholdningsmaskin av de sjeldne. Nydelig industridesign med tynn ramme og unikt veggfeste som sikrer at skjermen henger tett på vegg. Nøytral når en er i bruk og kun med en liten, anonym Samsung-logo nederst på skjermen. Markedets beste antirefleks, responsiv og med en fantastisk one-Connect Box med kun en transparent fiberkabel til skjermen som gjør at alt av enheter kan skjules. Supernice design på fjernkontroll med Bluetooth. Eneste trekk er at det kun er 4 HDMI-tilkoblinger. Skulle gjerne hatt et par ekstra. Gjenstår å teste 4K-innhold, men den skalerer nydelig fra 1080P. TV-en er ikke like tynn som en OLED, men dette har også resultert i at Samsung har hatt større spillerom for integrerte høyttalere. Lyden er rett og slett imponerende til å være integrerte, riktignok kan det ikke sammenlignes med en god lydplanke, men for mitt vedkommende holder dette helt fint. Og vil jeg ha super lyd kobler jeg til BT-headset.
      Side 1