Samsung QLED QE75Q9FN

Samsung QLED QE75Q9FN

  • Pris/tommer: 426.49 kr/tomme
  • Bildestørrelse: 75 Tommer
  • Oppløsning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
Rangering 378 i TV
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung QLED QE75Q9FN

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4 av 5 stjerner

Basert på 3 anmeldelser

Sortert etter dato
05.03.2019
s
sirgenius0
Virkelig god tv. Hadde en anstendig før men mindre. Dette gjør imidlertid HD-kanalene veldig gode. Det er ikke før du ser på en annen 75. at du ser hvor mye dette virkelig løser. Sport er kanon. Har det vanskelig å se på andres TV nå. :) Den eneste ulempen er den tynne fiberkabelen. Vellykket brøt det eller det var kake. Tok en haug med dager før jeg fikk en ny fra støtten. Jobb venter :) kjøp med sett hvis tilgjengelig.

Google

22.01.2019
K
Kniff0
Hadde TVen litt mer enn en måned. Jeg ønsket å gå fra total blackout med projektor Jeg hadde i nesten 10 år til et enklere oppsett med TV før du flyttet til ny leilighet. Er veldig fornøyd! Størrelsen er viktig for meg, noe som medførte at OLED falt bort når prissituasjonen er som den er. For meg som kommer fra projektoren, er den svarte fantastisk, faktisk til det punktet at jeg finner det vanskelig å se hva OLED kan gjøre bedre. Men da vil jeg fremheve at jeg alltid har belysningen på film eller tegneserie (som gjør inntrykk av at svart er bedre enn det er), så i nedstilling er OLED åpenbart bedre! Det er bare at Q9FN har så god svarthet at jeg aldri blir forstyrret av sorte barer og lignende, en glede å se på film igjen, enten det er 4: 3, 16: 9 2,35: 1 eller 2,39: 1 Imagewise, den er matet med Nvidia Shield, UHD med HDR er gal, fin! Men en advarselfinger, du starter HDR-filmer og åpner munnen, du må forberede deg til å bli blend når lysstyrken er satt til maks i motsetning til filmen. Merkelig er bordbraketten og vedlegget, det ligner en TV for 4-5000 kr, feilaktig, og i mitt tilfelle måtte jeg bruke kraft til å stikke inn i den delen som er festet til TVen, ellers ble hullene ikke justert riktig. Imidlertid har jeg kjøpt et veggfeste uten vegg fra Samsung, men det er først installert når du flytter. Grå uniformitet er en ting jeg la merke til når du ser på filmer med enfargescener, panelet er ikke helt uniform, noe som kan gjøre deg oppmerksom på visse DSE. https://www.rtings.com/tv/tests/picture-quality/gray-uniformity-dirty-screen-effect-dse Heldigvis er vanlig film eller seriell materiale 99% unntatt fra denne typen feil, jeg har lagt merke til det 1-2 ganger i 100-150 timer jeg brukte TVen. 9/10 og lyse år bedre bildekvalitet enn min Epson 9300TW, men litt mindre bildestørrelse

Google

29.12.2018
t
tingan6660
Før hadde jeg en 3,5 år gammel Samsung 65 "4K TV. Jeg kan bare si hvilken løft. Jeg likte denne TVen i en måned. Den positive: Størrelsen 75 "er en stor løft :) Men det viktigste er bildet det er veldig mye bedre enn min siste TV. Når jeg ser på HD-TV, er bildet utmerket! Med HDR i Netflix, Amazon Prime eller Spill med HDR med Xbox X så Jeg har et stort smil har aldri sett en et godt bilde som skrives ut i fargene og fantastisk kontrast og skarphet, og svart er svart Negativet var bordet sete det er wobbly og TVen var skråstilt til høyre måtte justere benken og stedet Der en stjerne forsvant nær full pott :)

Google