Dyson Cyclone V10 Absolute

Dyson Cyclone V10 Absolute

 • Type håndstøvsuger: Stangstøvsuger
 • Bruk: Håndstøvsuger
 • Type: Uten pose
Rangering 4 i Støvsugere
Sammenlign priser på alle Dyson Støvsugere
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Dyson Cyclone V10 Absolute

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Type håndstøvsuger: Stangstøvsuger
 • Bruk: Håndstøvsuger
 • Type: Uten pose

3.8 av 5 stjerner

Basert på 15 anmeldelser

Sortert etter dato
11.03.2019
  c
  cvikingsson
  Dyson V10 er en fin støvsuger, men dyr. Du kan se at det er britisk, fordi det er absolutt best på tepper. Men det fungerer også fint på harde gulv. Den største fordelen er at det er veldig glatt å ta ut og støvsuge noe raskt med. For eksempel når noen har spilt noe, når barna har spist på sofaen, eller når du ser noen spindelvev opp på taket. Hvis du ikke støvsuger et stort hus eller en stor leilighet om gangen, må du holde batteriet. Vi har lagt merke til at det vil være flere små, hurtig støvsugere med Dyson enn å støvsuge alt på en gang. Deretter tømmer du bare smusset helt ned i søppelet hver gang. Ingen lukt, ingen veske å holde styr på. Andre klager på den gjennomsiktige beholderen, men jeg synes det er flott. Du ser noen legobits og andre personer du har sugd opp og kan lagre dem. Jeg tror det renser rundt så vel som en vanlig klassisk støvsuger. Bedre på noen ting og litt verre på andre. Før vi hadde en annen hånd støvsuger som var ubrukelig. Med Dysons spinndyser kan du enkelt få mye støv og smuss fra tepper, polstrede møbler og bilseter. Lunde dysen (et must for harde gulv tror jeg) børster av tregulvet samtidig som det blir rent og pent. En ulempe er at enkelte ting noen ganger skyves i stedet for å bli sugd opp, men dette skjer ikke veldig ofte. Langt hår spinner lett og må fjernes fra dysene for hånd. Den store fordelen er at støvsugeren er så rask å produsere, så resultatet er at jeg støvsuger mer. + Lett å trekke ut, veldig fint uten ledning + Lett å bære rundt og støvsugere, høyt opp, mm + Rengjør godt, spesielt på tepper og møbler + Mer moro enn en vanlig støvsuger - Dyr - Kan ikke sitte på (barna mine er vant til å sitte på støvsugeren) - Mindre smidig vei under lave møbler (fleksmunnstykke anbefales) - Høres ganske mye på maks effekt (men jeg kjører nesten alltid på medium) Perfekt tillegg til robot støvsuger for større boliger?

  Google

  24.01.2019
   C
   CVS
   Umulig å ikke elske sugekapasiteten til denne trådløse støvsugeren :-) Var veldig imponert da jeg dusted våt trickier område, matta under salongbordet en og inngangen mat. Du legger merke til en slik forskjell i bare ett trekk på teppet. Det var ikke vanskelig å kjøre støvsugeren over teppet. Selv ved den høyeste sugekraften trakk det lett og gjorde jobben sin. Ellers er jeg vant til det faktum at et slikt vakum er opprettet som hele munnstykket for å bli sittende fast alt blir bare vanskelig og knotty. En annen fordel er at det tar et lite sted at den alltid kan stå klar til å jobbe. Vi har hatt endeløse diskusjoner om støvsugersbalansen som ofte skiller seg ut og ser rotete ut og er bare en for oss alle. Dette er flott når du har en hund og en katt og dermed det konstante behovet for å trekke gjennom hovedsakelig kjøkken og hall. Jeg var litt skeptisk til batterilevetiden, men har ikke hatt problemer med sena første utpakking dagen da den ikke var direkte belastet. Sett det på lading etter hver bruk, og det har vært nok. Det er definitivt det beste jeg har hatt, men boret et stort hull i lommeboken til et dårlig plaster med støvsugeren :-( En stjerne gikk av på grunn av den høye lyden ... men med sugegenskapen kan du få lov til å stole på det. Over alt ... super glad! // cvs

   Google

   26.12.2018
    P
    Plupp Jucklo
    Jeg har hatt dette i tre uker nå med blandet glede. Jeg hadde forventet mer støvsuger i dette prisklasse. Jeg har det fordi vi har to hunder som kaster hår og trekker i smuss, uansett hvordan du bruker dem. Det er ekstremt praktisk å alltid ha en ledig støvsuger i nærheten. positiv: Fleksibiliteten til å alltid ha støvsugeren klar. Topp med en veggbrakett slik at du alltid vet hvor den er. Lett å jobbe med. Den tunge motoren gjør imidlertid støvsugeren litt ubalansert for å flytte mellom rom og gulv. Mange gode tilbehør som letter ulike behov. Det er ikke behov for poser med beholderen på maskinen Ikke like positive deler: Lyder veldig mye med full effekt. Ikke opplev at det suger godt på noe annet enn full effekt. Batterilevetiden lider når jeg alltid kjører full strøm. Å ha en gjennomsiktig beholder slik at du ser når den er full synes å være positiv først, men det er litt ekkelt å se alt du suger opp. Vanskelig å få tilgang til under senger og sofaer. dyrt

    Google

    23.12.2018
     H
     Helmer95
     Ha det i to måneder nå og må si det imponerer meg. Enkel å bruke, tom og ren. Virkelig fanger opp mye smuss fra teppene som den sentrale støvsugeren ikke kan håndtere. Det er imidlertid ingen erstatning for hjemmets store støvsuger, mer som et komplement. Glatt å produsere for enklere rengjøring. Vil anbefale modellen "absolutt" for å få større beholdere enn motorhodet og dysen til harde gulv med den myke rullen, som ikke kommer med dyr. + fleksibel og kraftig + enkel å bruke + alt tilbehør er klikket inn, noe som betyr at de ikke løsner som på mange andre støvsugere. + kult design. Kanskje ikke alle smaker + god batterilevetid på medium strøm. Kan gå en rask runde gjennom hele huset 146 kvm. Er trolig takket være utløseren som ikke gjør det "på" når du ikke holder avtrekkeren. + laster raskere enn mange andre trådløse støvsugere Det er mange plusser med dette, men selvfølgelig også noen negative poeng. - Stedet for støvsugeren jeg opplever noe plast og føles veldig porøst. - bare to holdere i stedet for tilbehør. Bare en av holderen kan brukes hvis du monterer de bredere dysene i holderen. - noe dyrt. - litt høye dyser. Kommer ikke under noen møbler.

     Google

     18.12.2018
      k
      kirew
      Har hatt det i et par uker nå på test for reviewclub. Det er vanskelig å ikke bli imponert over dette. Siden vi har to hunder som trekker i grus og søppel, har jeg vært på utkikk etter en ny støvsuger. Det har noen ulemper som jeg la merke til før. Kanonen som følger med flere dyser til forskjellige bruksområder, er ulempen at det ikke er noe lagringsplass for dette. Støvsugeren kan henges på veggen med laderen, det ville være så vanskelig å sende med en hvilken som helst type holder til de løse dysene, slik at du vet hvor de er. Men støvsugeren koster nesten 7000: -. Ville være interessant å teste om V8 er så mye verre. Generelt er jeg dypt imponert og vil være morsomt og se hvordan det kommer til å håndtere jul med masser av voksne og barn og barnebarn som kjører rundt. Da er det veldig fint med en trådløs maskin.

      Google

      Side 1