Neato Robotics Botvac D7 Connected

Neato Robotics Botvac D7 Connected

  • Type: Støvsuger
  • Funksjoner: Timer, Planlegging, Trappesensor, Automatisk, Virtuelle vegger (avgrenser), Tilrettelagt for husdyr, Display, Mobilapp for styring av funksjoner
  • Støynivå: 69 dB
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Neato Robotics Botvac D7 Connected

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.8 / 5
(66 anmeldelser)
5
(27)4
(19)3
(8)2
(5)1
(7)
Sortert etter dato
12 dager siden
Min første robotstøvsuger. Etter at kartleggingen er ferdig, fungerer den super, veldig nyttig med sonerengjøring. Noen syltetøy osv., Men hjemmet må få noen nye terskler for nivåforskjeller osv. Imidlertid klarer den vanlige terskler uten andre problemer. Renser godt, tepper tas bedre med dette enn vår vanlige støvsuger. Manuell kjøring er også nyttig på mindre tepper, slik at du kan kjøre over dem og deretter løfte dem bort og begynne å rengjøre etterpå. Ekte små tepper kan skyves på gulvet eller brettes når det kjører over. Full pott jeg gir den er fornøyd med rengjøringsresultatet.

Google

2 måneder siden
Det renser godt. faller noe av på det som tårnet, er det lett å stille tid igjen. veldig mekka vennlig robot. mange pluss for det. den har imidlertid kontant wifi-antenne, eller er det noen modeller som har noe feil. Jeg løste ved å dele ut wifi gjennom iPhone. så når roboten har registrert, bytter jeg til vanlig wifit. gitt at fjernkontrollen ikke fungerer. men kart og sone fungerer. ser ut til å ha IPV6 som den ikke liker. siden jeg har ip v6 i ruteren, men ikke hos operatøren min.

Google

2 måneder siden
Fungerer fint, Verdt å tenke på: - Hvis du har et nettverk, kan nettverket gå tapt for støvsugeren fra tid til annen. - Vært i kontakt med støtten til Neato flere ganger at de må løse disse problemene, men det er tøft som karamell. Støvsugeren suger godt og har en stor beholder. Sonerengjøringen fungerer bra, men så langt kan du ikke velge å rense flere soner i samme planlegging, noe som er litt dårlig. Ellers hadde den fått 5 stjerner!

Google

2 måneder siden
Etter timer med sammenligninger, kjøpte jeg dette fordi det vant tester og ville være spesielt bra i hjørner og mulig å kontrollere eksternt. Etter omtrent 10 minutter spilte alt perfekt. Installasjonen gikk greit, og jeg har tilgangspunkter (3 stk) i huset. Asus mesh-system. Det er litt "klumpete", men det suger faktisk veldig bra! Imidlertid er eksosen rett bak, så den blåser bort skitt når den svinger, kanskje har alle roboter utmattet bakover? Bør være bedre oppover!

Google

3 måneder siden
Etter timer med sammenligninger, kjøpte jeg dette fordi det vant tester og ville være spesielt bra i hjørner og mulig å kontrollere eksternt. Etter 3 timers installasjon og kontakt med supporten (på engelsk) ga jeg opp. Jeg har en premiumruter med tilgangspunkter i hele huset i tillegg til en Lina på 250 mbit. Fikk ikke sammenkoblingen til å fungere, så returner nå denne elendige dingsen. Jeg hadde lest anmeldelsene her om prisjakt og tenkte at det bare var sjef og Anita med sine "på farten" rutere som får problemer .. Å kjøpe denne støvsugeren er en sjanse for alle, da neato ikke spiller med alle rutere, og hvis du prøver å feilsøke, er det på et relativt høyt nivå, selv om jeg klarte å gjøre det selv med en god IT-vane ... men uten resultater. Jeg fraråder det!

Google

4 måneder siden*
Jobber super sent på dagen 1. Roboten min mistet aldri forbindelsen eller glemte kartoppsett som mange skriver. Mer sannsynlig at ruterne dine som er overbelastet av nåværende mobiler, plater, TV-chromecast eller bare har for svakt signal, tenk på deg som bor i villaen og har ruteren ovenpå eller i kjelleren osv. Så få en bedre ruter med mer kapasitet = flere CPU-kjerner som kan håndtere flere enheter i nettverket. I tillegg til bedre signalstyrke "flere antenner" løser det problemene dine. Positivt om roboten + Klar til å klatre over 2 cm terskler uten problemer. + Smart design, med flat front og stort støvsugerdyse. "Tenk" den har den største dysen av alle robotstøvsugere på markedet. + Tepper ikke noe problem + Høres ikke så mye ut. Et stort pluss ettersom katten min blir veldig redd for den klassiske støvsugeren. + Tøm støvbeholderen er veldig enkel. Løsne bare lokket med beholderen fra toppen av roboten og tøm det i en søppelkasse. På samme måte gjøres filterbytte på maks 30 sekunder når det er i støvbeholderen. + soneinndeling = Du kan bestemme om du bare vil rense kjøkkenet eller stuen. + ingen gå sone. perfekt å merke rundt matskåler for dyrene, slik at roboten ikke tar opp vann i bollen eller maten deres. + kan / kan startes via appen på jobb. roboten kunngjør senere via appen at den har renset tydelig, og du kan se hva roboten har renset i appen = du får en layout om hvor roboten har kjørt. Minus om roboten - Ledninger er marerittet for alle roboter. Ta en ledning i den roterende børsten, stopp roboten, og bare stå stille til du kommer hjem og løser problemet. Litt vanskelig hvis du ber roboten om å rengjøre mens du er på jobb. Men hvis du bare fjerner kablene på gulvet er det ikke noe problem. Det er ingen robotstøvsuger på markedet som har en sensor for bare ledninger på gulvet. - Ladestasjonen krever omtrent 1 meter rundt den for at roboten skal finne sin stasjon, ellers advarer den når du kjører den for første gang. - Ikke gå under alle møblene. Krever minst 10 cm bakkeklaring for å komme under sofaer og mer. Å tenke på. - Støvbeholderen kan være litt liten. Men hvis du tømmer det hver gang den kjører, så er det virkelig ikke noe problem. - Dyr? det er billigere alternativer som alltid, men jeg ville ha en robot med soneinndeling og stort inntak / børstehode som får tilgang til hjørner. Da var det bare denne å velge mellom i denne prisklassen, og tester sier at den er bra.
*Endret 4 måneder siden

Google

4 måneder siden
Glad. Rengjør godt, klarer rimelig høye terskler. Det er uvurderlig at det lager et kart over boligen, som du kan dele opp i forskjellige rom for så å velge hvilket rom roboten skal rengjøre, samt sette inn sperrelinjer slik at den ikke f.eks. prøver å komme under et lite møbel som det kan sitte fast under. Appen ble oppdatert for tre måneder siden og fikk da støtte for snarveier i iPhone, som betyr å kontrollere roboten gjennom automatiseringer i forbindelse med andre smarte ting i hjemmet, f.eks. Forsikre deg om at klokken 9 hver ukedag er alle lys av, alle dører er låst og et visst rom blir rengjort. Du kan også legge til en snarvei som en widget for å rense et bestemt rom eller ta en pause i roboten. Da trenger du knapt bruke den originale appen fra Neato.

Google

4 måneder siden
Rengjør godt, men det er altfor mye pille med tanke på prisen. Den dropper kartet, den mister dekningen, den ignorerer fartssoner. Appen er ikke lenger oppdatert, og det er heller ikke programvaren til roboten. Når den er renset, passer den veldig bra. Kundeservice er alltid hyggelig, men deres eneste jobb ser ut til å ikke si at produktet er mangelfullt. Ikke anbefalt.

Google

5 måneder siden*
Har hatt det i to år nå, og det fungerer med klokken. Folk som skriver at roboten mister nettverk etc. har sannsynligvis flere problemer med nettverket sitt enn at roboten er dårlig. Mine har aldri mistet nettverket helt tilfeldig, men fungerer som de skal. At roboten dropper gulvkartet hvis du flytter ladestasjonen, skal si det selv. La den være på samme sted, og roboten finner gulvkartet hver gang du lanserer det fra appen. Alltid godt fylt beholder etter rengjøring, gjør en god jobb. Selvfølgelig kan det hende at jeg savner en liten nabo i et eller annet hjørne til tider, men det er så lite beløp og problemer jeg ikke bryr meg. Ha en katt i husholdningen som kaster litt, og da er D7an gull. Å kunne enkelt og raskt tegne linjer i appen der du ikke vil at den skal gå (f.eks. Der hvor mat og vannskål står) er utrolig jevnt. Det er mulig noe høyt. Jeg løser dette ved å la støvsugeren gå når jeg ikke er hjemme, muligens gi slipp på den når du er i et rom som ikke er støvsuget.
*Endret 5 måneder siden

Google

5 måneder siden
renset OK to ganger så mistet den kontakten med nettverket, og etter en lang rekke håpløse e-postmeldinger med engelsk støtte som insisterte på at ajg skulle konfigurere Wifi-nettverket mitt på nytt selv om det åpenbart hadde fingret fra begynnelsen av, måtte jeg returnere det. tvilsomt å ville anbefale.

Google

Side 1