Kategorier
Prisjakt

Nespresso VertuoPlus

Nespresso VertuoPlus

  • Type: Helautomatisk
  • Kaffekapsler/pods
  • Funksjoner: Melkeskummer, Automatisk avstengning, Rengjøringsprogram
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Nespresso VertuoPlus

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
2.9 / 5
(3 anmeldelser)
Sortert etter dato
2 år siden*
Fikk dette i julegave. Har hatt den gamle Nespresso-varianten i mange år. Hyggelig fornøyd. Praktisk selv om kaffen ikke er topp. Vertuo brygger litt bedre kaffe og espresso, men det via et system som er mer komplisert. Store besværlige tilfeller. Ingen tredjeparts casper. Jeg har nå prøvd gjennom de fleste kapsler. Jeg drikker bare svart kaffe, så jeg kan ikke kommentere andre variasjoner. Dessverre er kaffen fra de store kapslene ikke så god som fra de små. Mangler også afrikanske og sørøstasiatiske bønner i rekkevidde. Dobbelt espresso er det beste valget, om du vil ha en espresso eller en americano. 6 kroner for en kopp. Siden hele systemet med beholderne er bøyd, kan jeg ikke anbefale maskinen. Se en Delonghi fullautomatisk for 3000: - i stedet.
*Endret 2 år siden

Google

2 år siden
Vi har hatt denne maskinen noen få uker nå og har tidligere kjørt på de klassiske Nespresso kapslene. Vi er veldig fornøyd med kaffen, og vi tror det var et klart løft i forhold til de gamle kapslene som var for små. Samtidig er det noen sterke minuser. Kapslene, med enkelte unntak i storbyene, kan kun kjøpes via nettverket. Det gjør hele systemet både klumpet og kostbart. Disse kapslene må bestilles på 30 (eller 60 - 90 etc., etc.), noe som gjør systemet enda mer klumpet. Det er klart den største minusen, og noe jeg håper vil bli løst i fremtiden. Ellers vil vi etter hvert bli lei av det. Deretter er det en liten negativ at de fleste smaker er for store kopper, som er veldig store. Vi likte den beste dobbel espresso størrelsen, men det er bare to alternativer (som i seg selv er gode). Så vi håper flere smaker kommer i flere størrelser. Så var det noe vi tenkte på før vi kjøpte det, om du kunne få samme intensitet i de mindre koppene som i det gamle systemet. Og vi tror vi kan, så det erstatter helt den gamle maskinen (men det kan ha flere smaker på mindre koppestørrelser). Så for oss går den gamle maskinen ut. Også dobbel espresso er virkelig full av smak og ikke som Lungon i det gamle systemet, som var ganske blærete. Når vi smaker i en Nespresso-butikk, strømmet de melken inn i koppen fra begynnelsen og flyttet da. Dette fungerer med større kopper, men for mindre kopper er det fortsatt en dumplings å anbefale. Sånn synd at du må kjøpe en bagasje i det tilfellet. Men generelt, veldig god kaffe, om enn et komplisert system. Klart løft i forhold til det gamle systemet! Så langt så langt, anbefaler jeg definitivt et kjøp, hvis du bestiller å bestille kapslene over nettet.

Google

2 år siden*
Mye reklame for denne maskinen. Ser utrolig bra ut. Men smaken på de større kapslene er ikke kjent. Blærete og mangler smak for meg som liker svensk brygge kaffe. Men en veldig personlig smak og likevel bare testet noen få kapsler. Kanskje det er smaker med flere "sømmer" i. Litt skuffet siden jeg har en av sine tidligere maskiner som bare lager litt mindre porsjoner kaffe. Men vil bruke denne maskinen til espresso, dobbel espresso, cappuccino og latte. Fordi de smaker godt med denne maskinen, men du trenger en god melkeskum. Men du som liker sterk brygging, kan du satse på en "Moccamaster" i stedet.
*Endret 2 år siden

Google