Sony Bravia KD-65XF9005

Sony Bravia KD-65XF9005

 • Pris/tommer: 207.34 kr/tomme
 • Bildestørrelse: 65 Tommer
 • Oppløsning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
Rangering 11 i TV
Sammenlign priser på alle Sony TV
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Sony Bravia KD-65XF9005

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Pris/tommer: 207.34 kr/tomme
 • Bildestørrelse: 65 Tommer
 • Oppløsning: 3840x2160 (4K Ultra HD)

4.4 av 5 stjerner

Basert på 11 anmeldelser

Sortert etter dato
05.02.2019
  b
  bearnard(2 anmeldelser)
  Nydelig bilde med overraskende gode gjengivelser i mørke partier. Her får man HDR og Dolby Vision, med utsøkte farger. Hvis jeg skulle være kritisk til noe, så er det lyden. Den er litt tynn, men for meg gjør det ingenting da jeg har 7.1 surround i stua, og bruker ikke TV-høyttalerne. Anbefales!
  22.10.2018
   B
   Baracudan_2(2 anmeldelser)
   God!
   04.04.2019
    -
    -SH-
    Med hensyn til pris (15k) i forhold til ytelse, finner jeg det vanskelig å gi alt annet enn full pott. Dette er en veldig god TV med tilstrekkelig lysstyrke for de fleste mens svartheten er bedre enn det jeg våget å håpe på fra en LCD. Bevegelsesstyringen er også den helt fantastiske og også farger. Det er relativt enkelt å få et godt bilde med naturlige farger. Android på tv da? Vel, det er ikke noe som gjør meg glad. Nå har jeg kjøpt dette mest som en skjerm, alle "smarte" funksjoner kan godt være der, men jeg bruker dem ikke. Lyden da? Det er absolutt elendig. Men jeg har ingen anelse. Brukte aldri tvillinger egne høyttalere. Visningsvinkelen er ingenting lenger, men jeg visste det før du kjøpte. Hadde en 65 "OLED vært mye nærmere dette i pris jeg hadde kjøpt en, men til slutt er jeg veldig fornøyd med denne TVen.

    Google

    16.01.2019
     b
     bikedude
     Januar 2019. Sony selger et produkt som ikke støtter gigabit ethernet, men prøver fortsatt å vise 4k filmer fra min NAS. Resultatet er ikke bra. Det kan ikke. 100 Mbps tilhører 90-tallet. Freesync mangler. EARC støtter ikke støtte. Noe som er rimelig, fordi med 100 Mbps ethernet er røret altfor trangt. Synd. Topp bilde. Svaret virker bra. Men man gjør det på nettverkssiden. Man lurer på når de ikke bruker $ 10 ekstra på gigabit ethernet. Hvilke andre moduler kjører med dårlige komponenter? Du må håpe at surround mottakeren du har kjøpt, har gigabit ethernet. I så fall løser det.

     Google

     01.01.2019
      g
      gustafssontore
      Kjøpt på mid-day salg i 2018 for ca SEK 15k. * Bildekvalitet: Har ikke mye erfaring med blomstring og andre effekter, og har funnet ut at det bare fungerte bra med å se HD-filmer på enheten via Android TV. Så for meg som ikke er spesielt ekstra kunnskapsrik, men fortsatt kresen, fungerer tv-en veldig bra. * Android TV. Har hørt veldig dårlig om dette, men ble veldig hyggelig overrasket. Det fungerer godt i systemet i hva som kan forventes av et operativsystem på TV. For de som liker google økosystemet (google musikk, google apps, etc) fungerer det utover forventning. Det er angivelig en oppdatering av operasjonen som gjør det raskere. For min del er det ikke nødvendig. Det fungerer bra akkurat nå. * Fjernkontrollen. Ikke noe spesielt. Det er en knapp som holder den som en mikrofon for google assistent. Så ulikt eg Google Home, du må holde en knapp for å bruke mikrofonen. * Integrasjon med Google Home. Ut av boksen kan du koble TVen til Googles startside på mobilen din. Men det er ikke mulig, for eksempel. sett på TVen ved å snakke med en google hjemme mini. Den slags integrasjon ser ikke ut til å eksistere. Big minus for min del. Har lest på et reddit-innlegg at det skal være mulig å komme seg til jobb, men krever litt reparasjon (søk på: "Klarte å få Google Assistant til å kontrollere TV ved å tilbakestille") * Sett. Den leveres med to føtter som kan settes slik at de peker "innover" eller "utover", noe som betyr at det er mulig å styre litt avhengig av hvor stor bord / hylle TVen er på.

      Google

      Side 1