Kategorier
Prisjakt

Canon EOS M50 + 15-45/3.5-6.3 IS STM

Canon EOS M50 + 15-45/3.5-6.3 IS STM

  • Sensorformat: APS-C
  • Type kamera: Uten speil
  • Sensoroppløsning: 24.1 megapiksler
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Canon EOS M50 + 15-45/3.5-6.3 IS STM

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.2 / 5
(6 anmeldelser)
5
(4)4
(2)3
(0)2
(0)1
(0)
Sortert etter dato
en måned siden
Veldig fint kamera, alle funksjoner som en smarttelefon, enkel å bruke og veldig kompakt. Har wifi, Bluetooth og NFC. Elsker det

Google

5 måneder siden
Jeg liker veldig godt dette kameraet. Bruker den bare for 1080p video. Kravene mine hadde jeg før jeg kjøpte kameraet: 1080p 60fps Godt fokus Drei skjerm 3,5 mm inngang God linse å kjøpe God pris Ikke bruk dette for 4k etter min mening.

Google

ett år siden
Topp for hobbyfotografering, enkelt og virkelig glatt. Har aldri hatt noe digitalt kamera før, men er fornøyd med dette kjøpet Ekstern skyting av live view er litt buggy og seig. Virker som om manuell fokusering via den funksjonen ikke fungerer heller, går bra hvis du bruker autofokus.

Google

2 år siden
Jeg var på utkikk etter et systemkamera som også var bra for videoopptak. Jeg ble fortalt at flere systemkameraer gjør en lyd når de zoomer inn på filmen, men at Canons systemkameraer ikke hadde det problemet. Fordi jeg ønsket å filme noen musikkopptredener, ble det avgjørende for valg av kamera. Dette kameraet har mange forhåndsinnstilte filtre som er enkle å bruke hvis du ikke er en erfaren fotograf som meg. Det er også relativt enkelt å laste bilder og filmer via Wi-Fi / Bluetooth til telefonen (selv om kanons-appen kan oppdateres til en raskere versjon). Liten modell som burde være enkel å bære, men må innrømme at kameraet ofte forblir hjemme og at mobiltelefonen fortsatt fungerer både kamera og videokamera.

Google

2 år siden
Jeg er veldig fornøyd med kameraet. Som det kompakte formatet. Lett å lære. Tips er å kjøpe en adapter for kanoner EF og EF-S linser. Tilgjengelig fra både Canon og tredjeparter. Den negative tingen om kameraet er batterilevetiden. Det finnes også tredjepartsbatterier for rimelige penger

Google

2 år siden*
Dette er mitt første systemkamera jeg eier. Ser lenge etter et kamera som ville ha funksjonene jeg ønsket: * Roter skjermen i alle vinkler, noe som var mer nyttig enn jeg selv forestiller meg før kjøpet. Kan skyte fra bunn, topp og bunn uten å måtte slappe av på det som sitter fast i bildet. * Glatt bildeoverføring via blueooth / wifi. * Små og glatte. * Optisk søker. (Litt mer følelse) Kjøpt denne kattunge modellen (+ 15-45 / 3.5-6.3 IS STM) og valgte makrolinsen (22mm). I dag bestilte jeg også telefoto-objektivet (55-200mm). Veldig fornøyd med kameraet så langt. Enkle menyer og gode steder på knappene. Tatt mellom 1000-2000 bilder. Vil være fornøyd med de fleste av dem. Har ikke prøvd å filme ennå, men vet ikke hvordan de jobber. Kameraet kan føles lite i hånden når det brukes i lang tid, men jeg foretrekker fortsatt denne smidigheten til et vanlig systemkamera. oppdatering: På enkelte steder er batterilevetiden kort. Jeg bestilte 2 tredjedeler av batterier fra: batteryoutlet.se for 347kr totalt. De har mer kapasitet enn originalen, som sammen koster mindre enn halvparten av det opprinnelige batteriet. Syk dum til å kjøpe 1. batteri som har kanonkunken for 850kr når den er tilgjengelig for 150kr uten merket på. Samme med linser, linser og lignende. Det er mange gode og billigere ting å bestille hvis du ser deg rundt på nettet en stund.
*Endret 2 år siden

Google