Huawei MateBook X Pro i7 dGPU 16GB 512GB

Huawei MateBook X Pro i7 dGPU 16GB 512GB

(6)
3.6(6 anmeldelser)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
  • Intel Core i7 8550U
  • 13.9 Tommer
  • 16 GB
  • GeForce MX150
  • 3000x2000
  • 1.33 kg
  • Prosessormodell: Intel Core i7 8550U
  • Skjermstørrelse: 13.9 Tommer
  • RAM- minne: 16 GB
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

3.6 av 5 stjerner

Basert på 6 anmeldelser

Sortert etter dato
21.02.2019
h
happydaydreamer(8 anmeldelser)
Grei størrelse, men mye viftestøy og høy overflatetemperatur. Dårlig avstivet chassis (sammenlignet med MBP - som er helt stiv). Skjerm er bra, har lite bezels og touch fungerer godt for de som liker dette. Tastaturet er også knallbra, men pekeplaten er langt unna MBP. Webcamera er på grensen til ubrukelig, så er du mye på skype hold deg langt unna denne maskinen. Mye støy i bilde og alt for undervinklet bilde da kamera ligger i tastaturet. Men det verste med denne maskinen er den dårlige refleksbehandlingen i skjermen. Sammenligner igjen med MBP som jeg har to av og er i en helt annen divisjon. Har du bare antydning til noe i bakgrunnen vil du se det god i denne skjermen. Det er så mye å sette fingen på med denne maskinen at jeg anbefaler å se etter et bedre alternativ.
04.03.2019
p
poromaa
Kjøpt dette for ytelsesspesifikasjoner til tross for 10k mindre enn tilsvarende Macbook Pro. Har hatt macbook pro før (midten av 2015) fordeler: Stilig, relativt lett + god skjerm som går helt til kanten. negativt: Klikk på lyden hentes av mikrofonen, og det går knapt å bruke berøringsplaten og har samtidig skype-anrop. Du må presse hardt for å klikke. Etter timer får du kramper i hånden din (sammenlign her med macbook pro) Hele berøringsplaten kan ikke trykkes og det varierer også på forskjellige steder. Hvis du sammenligner med en Mac, er dette lett år unna, og du lurer på om de ikke burde ha stjålet litt flere patenter da de gjorde dette fordi dette er helt ubrukelig hvis du kommer fra Mac. Tilhengerne fortsetter, og datamaskinen høres litt allerede på lavt bruk. Ubrukelig. Denne datamaskinen gikk rett til søppelet. Kjøpt en macbook pro ist.

Google

25.02.2019
p
pjlurker
Har hatt det i 4 måneder nå. Virkelig fin skjerm, tastaturet føles veldig fint, lyden er veldig bra og det er sketchy. To kommentarer: 1) Får ganske varmt når du bruker Photoshop, for eksempel, men ikke varmt nok til å score poeng. 2) Kamera. Jeg skit i det personlig, men heller meg ellers. Kjøp det hvis du vil ha en kraftverk ultrabook, men vil ikke betale ekstra 10000 dollar for en MBP med lignende spesifikasjoner.

Google

03.01.2019
f
fredrikv
Har kjørt den i to måneder, og det er den beste bærbare datamaskinen du kan forestille deg. Utmerket ytelse og ekstremt fin skjerm. Lett og liten, men størrelsen på skjermen (3: 2) betyr at du fortsatt har rom med mye mer innhold enn på en widescreen (16: 9). Perfekt for alt mellom å bla gjennom dokumentbehandling til programmering.

Google

12.12.2018
i
insilence
Ingenting er perfekt med dette å være så nært som mulig. Utrolig fin maskin, enkel tynn og virkelig føles premie. Elefanten i rommet er at det i prinsippet ser ut akkurat som en Apple-datamaskin, selv om det ikke er det. Snarere, datamaskinen som eplet burde ha bygget. Smale kanter på skjermen gjør det til å føle seg utrolig moderne og premium 3K og veldig sterk lysstyrke. Dedikert grafikkort for de litt tyngre dataene, fungerer fint for å redigere video og bilde for min del. Sist men ikke minst har den alle portene du trenger, vanlig USB og USB-C / Thunderbolt. Så til deg som vil ha en datamaskin som ser ut som en eple datamaskin, men er betydelig kraftigere og moderne, kjøp denne! : D

Google

Side 1