Huawei MateBook X Pro i7 dGPU 16GB 512GB

Huawei MateBook X Pro i7 dGPU 16GB 512GB

 • Prosessormodell: Intel Core i7 8550U
 • Skjermstørrelse: 13.9 Tommer
 • RAM- minne: 16 GB
Rangering 12 i Bærbare datamaskiner
Sammenlign priser på alle Huawei Bærbare datamaskiner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Huawei MateBook X Pro i7 dGPU 16GB 512GB

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Prosessormodell: Intel Core i7 8550U
 • Skjermstørrelse: 13.9 Tommer
 • RAM- minne: 16 GB

3.5 av 5 stjerner

Basert på 8 anmeldelser

Sortert etter dato
21.02.2019
  h
  happydaydreamer(8 anmeldelser)
  Grei størrelse, men mye viftestøy og høy overflatetemperatur. Dårlig avstivet chassis (sammenlignet med MBP - som er helt stiv). Skjerm er bra, har lite bezels og touch fungerer godt for de som liker dette. Tastaturet er også knallbra, men pekeplaten er langt unna MBP. Webcamera er på grensen til ubrukelig, så er du mye på skype hold deg langt unna denne maskinen. Mye støy i bilde og alt for undervinklet bilde da kamera ligger i tastaturet. Men det verste med denne maskinen er den dårlige refleksbehandlingen i skjermen. Sammenligner igjen med MBP som jeg har to av og er i en helt annen divisjon. Har du bare antydning til noe i bakgrunnen vil du se det god i denne skjermen. Det er så mye å sette fingen på med denne maskinen at jeg anbefaler å se etter et bedre alternativ.
  05.06.2019
   g
   glide3dfx
   Syk bra! MacBook Pro i søppel etter det!

   Google

   03.12.2018
   Endret 30.05.2019
    k
    kristofferh
    Fungeres i sin helhet i Adobe CC og andre Adobe-produkter og er tweaked. Noen spill gjort - etter en stund kommer fansen på full og det blir varmt. Hvis du bare vil ha gamea, må du sannsynligvis se andre steder, men det er mulig å få opptil 60 fps i mange populære spill. Surfer med en rekke åpne faner og datamaskinen er dum. I stedet velger denne i7 med 16 gb ramme og dedikert grafikk foran den mye svakere i5. Men har en første anbefaling å gjøre når du får en datamaskin - gå inn i Intels grafikkinnstillinger og deaktiver "skjerm selvoppdatering". Så flyter alt mye bedre. Gå og test på testufo.com, og du vil merke forskjellen. Huawei gjør alt riktig at Apple gjorde feil i det siste, til en utrolig lavere pris. Sammenlign spesifikasjonene slik at du ser. Byggekvaliteten er også bedre på flere punkter.

    Google

    24.05.2019
     K
     Kocke
     positiv: Skjermen var nydelig, 10/10. Oppløsningen er stor. Fantastisk lysstyrke. Touch osv. Rask. Enkel og glatt. Klaviaturet er flott. negativt: Støyende fan. Når du installerer datamaskinen, må du godkjenne at Huawei lagrer / logger informasjon om deg. (plassering, kontakter, bruk osv.). Etterlot den tilbake til Elgiganten etter 3 ukers bruk på grunn av Huaweis datainnsamling.

     Google

     04.03.2019
      p
      poromaa
      Kjøpt dette for ytelsesspesifikasjoner til tross for 10k mindre enn tilsvarende Macbook Pro. Har hatt macbook pro før (midten av 2015) fordeler: Stilig, relativt lett + god skjerm som går helt til kanten. negativt: Klikk på lyden hentes av mikrofonen, og det går knapt å bruke berøringsplaten og har samtidig skype-anrop. Du må presse hardt for å klikke. Etter timer får du kramper i hånden din (sammenlign her med macbook pro) Hele berøringsplaten kan ikke trykkes og det varierer også på forskjellige steder. Hvis du sammenligner med en Mac, er dette lett år unna, og du lurer på om de ikke burde ha stjålet litt flere patenter da de gjorde dette fordi dette er helt ubrukelig hvis du kommer fra Mac. Tilhengerne fortsetter, og datamaskinen høres litt allerede på lavt bruk. Ubrukelig. Denne datamaskinen gikk rett til søppelet. Kjøpt en macbook pro ist.

      Google

      Side 1