Nokia 7 Plus Dual 64GB

Nokia 7 Plus Dual 64GB

 • Operativsystem: Android 8.1 (Oreo)
 • Skjermstørrelse: 6 Tommer
 • 4G (LTE)
Rangering 39 i Mobiltelefoner
Sammenlign priser på alle Nokia Mobiltelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Nokia 7 Plus Dual 64GB

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Operativsystem: Android 8.1 (Oreo)
 • Skjermstørrelse: 6 Tommer
 • 4G (LTE)

3.4 av 5 stjerner

Basert på 33 anmeldelser

Sortert etter dato
15.11.2018
  m
  martinmyrvold(1 anmeldelse)
  God telefon. Masse for pengene.
  27.07.2018
   tompsy(8 anmeldelser)
   Dette er avgjort mye telefon for pengene. Designen svart/kobber er veldig innovativ og framtredende. Imidlertid tar den ikke tronen for mest mobil pr. krone fra Motorola. Siden de fleste gir denne telefonen gode skussmål, er det også på sin plass å si hva som ikke er bra med telefonen. Eller rettere sagt Android. Dette er en Android one telefon. Grovt fortalt betyr det at Nokia har et minimum av egen software installert på telefonen. Det betyr også at det er Android som bestemmer over telefonens hardware. Dette er dessverre det som trekker ned mest. Jeg er en Android-fan, fordi det for det meste fungerer glimrende. Men her blir det klumsete. Bare etter noen få dagers bruk er det veldig tydelig at telefonen "fryser". Noen ganger så mye at telefonen må slås av for å virke igjen. Ellers bare vanlige småfrysninger der det holder med å trykke på av og på igjen. Et dypdykk i internettet viste at jeg ikke er den eneste som opplever problemet. Det dreier seg ikke om hardwarefeil, men softwarefeil. Eller, ikke feil heller, men mer at software ikke er tilpasset denne telefonens hardware. Android krever mer av telefonen enn den klarer å levere rent harwaremessig. Eneste valget var derfor å slå av noen kjørende prosesser som åpenbart var veldig krevende for telefonen, og dette løste problemet. Det er prosesser jeg heller ikke har behov for å ha kjørende.
   20.04.2018
    h
    havranakke(1 anmeldelse)
    Meget god telefon for pengene.
    18.12.2018
    Endret 17.08.2019
     t
     thomasr83
     Fra begynnelsen var jeg veldig fornøyd med mobilen, et kvalitetsbygget aluminium med Android en, helt utrolig batterilevetid og et anstendig kamera for bare 3990 kr. Men så startet problemene ... Alle problemene jeg støter på nå som jeg har hatt: * Skjermen slutter å svare og starter ikke igjen før du slår av skjermen og låser opp telefonen igjen (https://community.phones.nokia.com/discussion/3404/nokia-7-plus-continuously-hangs-device-unusable-until -locked-og-ulåst-igjen). Skjer 10 ganger om dagen kanskje. * Skjermen blir helt svart, men mobiltelefonen kjører fortsatt. Den eneste løsningen er en myk tilbakestilling. Skje et par ganger i måneden. * Start på nytt tilfeldig (ikke merket på en stund, så det kan ha blitt løst). * Den automatiske lysstyrken fungerer dårligere enn på noen annen mobil jeg har hatt. Veldig treg å oppdatere og setter ofte feil styrke (https://community.phones.nokia.com/discussion/10024/auto-brightness-issue). * Sega-oppdateringer til tross for Android en. Imidlertid fortsatt mye bedre enn f.eks. Samsung. * Spotify slutter å spille musikk tilfeldig (deretter fikset du en stund tilbake). * Slakk i ladeporten som gjør det vanskelig å lade mobilen. * Slår av bakgrunnsapper ekstremt aggressivt. Jeg har sovet flere ganger fordi alarmappen er slått av (https://dontkillmyapp.com/nokia) Jenta har en Nokia 6.1 som har vært enda mer buggy enn min 7 pluss, så fra jeg tidligere har anbefalt 7 pluss til alle jeg kjenner, vil jeg ikke anbefale en Nokia i det hele tatt til noen. Jeg forstår ikke hvordan du lager en så buggy mobil når du i utgangspunktet bare bruker vanilje Android. Edit: Nå har også ladeporten begynt å gli, så det er vanskelig å lade batteriet. Legger den til listen. Edit # 2: Siden noen måneder tilbake har jeg hatt store problemer med å lukke bakgrunnsapper. Legger den til listen. Redigering nr. 3: Jeg la telefonen være i drift for noen måneder siden for å fikse den gapende ladeporten og problemene med skjermen slutter å svare. Alt fungerte bra en stund, men nå har skjermen begynt å rote igjen, verre enn noen gang. Ladeporten fungerer imidlertid bra.

     Google

     11.08.2019
      m
      mapo06
      Dessverre var de som andre beskriver lykkelige med det første, men nå et år senere føler jeg at det har gjort sitt, hacking og frysing ofte, wifi er katastrofalt, i tillegg til og med vanlige 4G-krasjer på det. Den er også for stor i hånden, siden den har skjermkanter, så den blir som en murstein i lommen, pluss at den er stygg i design. Kameraet er fryktelig også, det har ikke engang autofokus, noe som betyr at du må holde telefonen blinkende hver gang, ellers kan du forvente et bilde med sykt uskarphet. Lyden er mono 1995 også, den høres forferdelig ut, den kan heller ikke løpe 3,5 mm ledning inn fordi den hopper ut av enhver mann til fots. Jeg måtte investere i trådløse håndsett, det var verdt å tenke på. Det eneste jeg kan tenke på det som er positivt, er at batteriet er helt i orden, det varer i en dag, avhengig av hva du gjør, men jeg hadde ikke en gang kjøpt det for 1000 kr, så verdiløst er det.

      Google

      Side 1