Nokia 7 Plus Dual 64GB

Nokia 7 Plus Dual 64GB

(30)
3.6(30 anmeldelser)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
  • 6 Tommer
  • Android One
  • 4G (LTE)
  • Trykkskjerm (touchscreen)
  • 3800 mAh
  • 64 GB
  • Skjermstørrelse: 6 Tommer
  • Operativsystem: Android One
  • 4G (LTE)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

3.6 av 5 stjerner

Basert på 30 anmeldelser

Sortert etter dato
15.11.2018
m
martinmyrvold(1 anmeldelse)
God telefon. Masse for pengene.
27.07.2018
tompsy(8 anmeldelser)
Dette er avgjort mye telefon for pengene. Designen svart/kobber er veldig innovativ og framtredende. Imidlertid tar den ikke tronen for mest mobil pr. krone fra Motorola. Siden de fleste gir denne telefonen gode skussmål, er det også på sin plass å si hva som ikke er bra med telefonen. Eller rettere sagt Android. Dette er en Android one telefon. Grovt fortalt betyr det at Nokia har et minimum av egen software installert på telefonen. Det betyr også at det er Android som bestemmer over telefonens hardware. Dette er dessverre det som trekker ned mest. Jeg er en Android-fan, fordi det for det meste fungerer glimrende. Men her blir det klumsete. Bare etter noen få dagers bruk er det veldig tydelig at telefonen "fryser". Noen ganger så mye at telefonen må slås av for å virke igjen. Ellers bare vanlige småfrysninger der det holder med å trykke på av og på igjen. Et dypdykk i internettet viste at jeg ikke er den eneste som opplever problemet. Det dreier seg ikke om hardwarefeil, men softwarefeil. Eller, ikke feil heller, men mer at software ikke er tilpasset denne telefonens hardware. Android krever mer av telefonen enn den klarer å levere rent harwaremessig. Eneste valget var derfor å slå av noen kjørende prosesser som åpenbart var veldig krevende for telefonen, og dette løste problemet. Det er prosesser jeg heller ikke har behov for å ha kjørende.
20.04.2018
h
havranakke(1 anmeldelse)
Meget god telefon for pengene.
23.05.2019
N
Nucky_
Telefonen (e) er blant de verste jeg noen gang har eid. Kjøpt to stykker mindre enn 12 måneder siden. Begge har hatt ekstreme problemer med programvare, byggekvalitet. Et veldig enkelt Google-søk på "nokia 7 plus-problemer" vil definitivt skremme bort alt. Nokia Support er blant de verste noensinne. Nekter å innrømme eller hjelpe rundt de feilene som har oppstått. Alle Nokia-telefoner utgitt de siste 1-2 årene lider av nøyaktig de samme problemene. Du kan identifisere dette via en enkel Googling. Anbefal IKKE disse telefonene til noen! 8000kr i søppel!

Google

27.05.2018
Endret 06.04.2019
v
venuspassagen76
En fantastisk telefon - bare for å lese Swedroid's gjennomgang, sammenligne telefonen med telefoner fra topplaget. https://swedroid.se/recensioner/telefoner/test-av-nokia-7-plus/ Oppdater - bare problemer

Google

Side 1