Philips FC6823

Philips FC6823

  • Type håndstøvsuger: Stangstøvsuger
  • Bruk: Håndstøvsuger
  • Type: Uten pose
Rangering 2 i Støvsugere
Sammenlign priser på alle Philips Støvsugere
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Philips FC6823

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.9 av 5 stjerner

Basert på 11 anmeldelser

Sortert etter dato
13.11.2019
P
ParaN85
Den første. Den vil ikke erstatte den vanlige høyhastighetsdrakten. Men det er perfekt å utvikle seg når du trenger en rask opprydding. Enkel å fjerne børste for å rengjøre.

Google

13.11.2018
E
Event
For en leilighet på maks 3-4 rom, bør støvsugeren fungere godt og batteriet vil være tilstrekkelig. For en skikkelig vurdering, kan du forvente en ekstra kostnad for mer enn 3 rom. Vekten på litt over 3 kg kan gjøre det ikke egnet for alle. Pass på å prøve det i butikken hvis det er usikkerhet på det tidspunktet. Dysens høyde (~ 7 cm) begrenser tilgangen litt i forhold til en vanlig støvsuger. Du kan imidlertid fjerne dysen og bare bruke røret hvis høyde er like under 5 cm for å få tilgang til de fleste steder. Generelt er jeg fornøyd med støvsugeren når målet mitt var å finne noe som tok så lite plass som mulig, samtidig som jeg sparte tid på rengjøring. Trådløs betyr imidlertid kompromisser og passer derfor ikke til alle. Sugekapasiteten er god for en støvsuger, men kan ikke sammenlignes med en standard støvsuger på noen måte. For eksempel trenger en trådløs ikke inn i tykkere tepper på samme måte som en vanlig støvsuger. Ikke et problem for min del siden jeg ikke har slike tepper, men verdt å huske på. Et annet problem er vekten på ca 3 kg. Et barn eller en liten person eller en eldre person vil sannsynligvis snart bli lei av å feie rundt med den. Gode: * Ekstremt jevn lagring med vegghengende - tar opp mye plass i motsetning til vanlige støvsugere. * God byggekvalitet, definitivt bedre enn Dyson. * Godkjent sug i forhold til størrelse (for å smuss grus fra tykkere tepper suger ikke suget i det hele tatt, men ellers fungerer det bra). * Fin batterilevetid i forhold til konkurranse. Count 25-30 min på nivå 2/3. Turbo modus / nivå 3 heller ~ ~ 15 min, men det er sjelden nødvendig å bruke hele tiden. Den dårlige tingen: * Ikke-utskiftbart batteri - sannsynligvis nødvendig for utskifting. Vurder ~ 24 måneders batterilevetid. Dette er iøynefallende fra et bærekraftig perspektiv / miljøperspektiv. Bosch er en modell med sitt utskiftbare batteri som i tillegg fungerer i andre produkter. For den neste versjonen må Philips tenke på miljøet. * Vekten kan være et problem (det er imidlertid vanskelig å komme seg rundt med denne batterikapasiteten og sugekapasiteten). * Dysen er ganske tykk. Kommer under senger, men sofaer er vanskeligere. Påkrevd ~ 7cm høyde for å komme under. * Relativt høyt støynivå i forhold til standard støvsugere. * Lang ladetid - tar fem timer til full ladning.

Google

31.05.2018
l
lindacarlsward
Elsker denne praktiske støvsugeren som forenkler hverdagen min. Små og glatte, og du kan få tilgang til overalt. Lett å konvertere til en liten håndstøvsuger til bruk for eksempel i bilen. Og frontlysene som får meg til å se støv jeg ikke engang visste, eksisterte. Tips toppen!

Google

17.05.2018
t
thereseeholm
Virkelig imponert over den glatte, enkle og velutviklede håndstøvsugeren. Det er alltid praktisk og lett å håndtere. Vi har to hunder hjemme og det er så lett å støvsuge sofaen. Fjerner håret raskt og jevnt. Noe for tung og for kort batterilevetid.

Google

16.05.2018
c
cattio
Tung i hånden din. Bor på 44 kvm og etter vakuum var batteriet 40%. Hadde ønsket 2 fullt støvsuger etter en kostnad. Hodet kan ikke fange "håret" for støvsuging av langhårede tepper uten å sitte fast. Positiv er en god suging, den har flere hoder og lett å bytte mellom dem.

Google

Side 1