Xiaomi Mi RoboRock S5

Xiaomi Mi RoboRock S5

(82)
4.7(82 anmeldelser)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
  • Støvsuger
  • Timer, Planlegging, Trappesensor …
  • 62 dB
  • 2.5 h
  • 96.5 mm
  • Type: Støvsuger
  • Funksjoner: Timer, Planlegging, Trappesensor, Automatisk, Virtuelle vegger (avgrenser), Mobilapp for styring av funksjoner
  • Støynivå: 62 dB
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

4.7 av 5 stjerner

Basert på 82 anmeldelser

Sortert etter dato
10.05.2019
s
strimer(7 anmeldelser)
Helt fantastisk
24.01.2019
j
javid120(7 anmeldelser)
Veldig bra støvsuger, men man må rense børste ofte, samles mye hår og den kan stoppes pga det, har hatt den 6 måneder nå. Kartet på mobilen kan også være litt vrient hvis du starter den annet sted enn laderen. Ellers topp.
18.01.2019
H
HenningN(5 anmeldelser)
Utrolig bra støvsuger. Som er lett å bruke. Ikke koster for mye. Å gjør hverdagen enklere
10.01.2019
e
einar653(3 anmeldelser)
Veldig bra produkt, kommer seg rundt overalt og setter seg ikke fast. God app, lett å bruke, fanger opp det meste av støv og skitt. Det eneste som den sliter med, er søl i større mengder. Med en katt som iblant søler kattesand, har den en tendens til å bare dytte sanden rundt. Men ellers veldig god.
17.11.2018
p
prisubevisst(21 anmeldelser)
Har aldri hatt en robotstøvsuger før og vet egentlig ikke hva man kan forvente, men jeg vet at denne støvsuger boligen annenhver dag, gjør at gulvet ikke er fullt av støv, smuler og annet, og gir meg full oversikt over støvsugingen. Den tar også høye dørterskler med glans. Den lager kart over boligen og går systematisk til verks, noe som er tilfredsstillende hvis man liker orden i sakene! Den kunne kanskje hatt litt større støvbeholder? Men jeg finner egentlig ikke noe å trekke for. Den gjør alt av seg selv, bortsett fra at beholderen må tømmes en gang i blant. Og til prisen (ca. 4.300,-) er den langt billigere enn tilsvarende robotstøvsugere med tilsvarende funksjonalitet. Jeg har ikke prøvd moppefunksjonen.
Side 1