Kategorier
Prisjakt

Roborock S5

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

Anmeldelser

Sortert etter dato
A
Anineaga

8 anmeldelser

ett år siden*
Fantastisk 😍 elsker den!
*Endret 5 måneder siden
B
Bergum

7 anmeldelser

9 måneder siden
Klarer ingen dørstokker på mellom 1,5 og 2cm selv med oppbygde tepper. Software er lite robust og tegning av huset forsvinner gang på gang. Kjører seg fast 3-7 ganger på hver rengjøring. No-Go soner forsvinner og må oppdateres hver gang. Vår gamle Samsung var betydelig bedre.
E
Espkje

1 anmeldelse

ett år siden
Beste kjøpet jeg har gjort på lenge!
s
sliddjur2

6 anmeldelser

ett år siden
Den bästa investeringen jag gjort 2019! Förut orkade jag dammsuga manuellt cirka var 10 dag. Då blev det dammråttor i hörnen. Med denna robot damsugs hemmet 2 gånger i veckan, via automatiskt schema, mens jag är på jobbet! Nu behöver jag aldrig tänka på dammsugning igen. Ibland tar jag en tredje gång om jag behöver. Det är en fröjd att gå barfota hemma utan att irritera sig på smulor, smuts och damm!
g
gryveronica

1 anmeldelse

ett år siden
Meget godt fornøyd! Den gjør en super jobb! Bare ett problem som må løses og det er dørstokker som er over 2 cm høye... Ellers veldig veldig fornøyd med både støvsuge og moppefunksjon! 👍👍
m
matsbyt

1 anmeldelse

ett år siden
Veldig god navigasjon og sugekraft. Får opp det aller meste som er av rusk,støv,kjeks, rosiner som er på gulvet til vi kommer hjem fra jobb. Noe som er veldig kjekt når man har småbarn i hus. Appen er også veldig grei og bruke, man får se på kartet hvor støvsugeren har vært. Og om det eventuelt skal være noe problemer med robotstøvsugeren
m
michaelboy

3 anmeldelser

2 år siden
"Must have" for småbarnsfamilier.
L
Liverpoolsen

1 anmeldelse

2 år siden*
Har hatt denne i noen måneder nå og kan ikke klage. Utrolig fornøyd. Ble sjokkert hvor mye støv den fanget opp andre bruksdag, da jeg trodde den hadde tatt det meste den første gangen. Kan også moppe gulvet da det kan monteres en vannbeholder med mopp. (medfølger). Ett kjempekjøp.
*Endret 2 år siden
k
kingsroed

22 anmeldelser

2 år siden*
Super robot! Har nå hatt denne i noen uker og er meget godt fornøyd. Elsker at jeg kan starte den via appen når jeg er på jobb. Genialt at den lager et kart slik at man kan bestemme området den skal jobbe på. Det er jo stort sett kjøkkenet, gangen og spisestuen man trenger å gjøre rent hver dag. Også flott at man kan legge inn områder på kartet den ikke skal gå innpå, feks foran peisen. Den er ganske klok og kommer seg vekk fra hindringer. Den har bare satt seg fast en gang i løpet av disse ukene, teppet hadde havnet litt opp på sofabeinet og den snek seg under teppet. Kan være lurt å ta en liten runde før man setter den i gang slik at den ikke sluker kabler, sokker og lignende. Sekker, sko og lignende sniker den seg rundt. Den klarer dessverre bare å huske kartet for 1. etasje med map saving aktivert. Kartet har blitt ødelagt et par ganger ved flytting til 2. etasje. Hvis man skal bruke den et annet sted bør man først sette den i et rom som overhodet ikke ligner på området rundt docken der man har den primært. Da vil den se seg rundt og gir en errormelding. Så starter den å lage et nytt kart. Når man flytter den tilbake til i mitt tilfelle 1. etasje kommer kartet tilbake. Veldig fornøyd med at man lett kan stille inn styrke på støvsugingen. Lett å rengjøre og tømme bortsett fra at hår kan sitte godt fast på trommelen. Moppefunksjonen er helt grei. Den tørker vekk litt møkk, men flekker får man ta for hånd.
*Endret 2 år siden
s
strimer

8 anmeldelser

2 år siden
Helt fantastisk
Side 1