LG OLED65C8

LG OLED65C8

 • Pris/tommer: 319.85 kr/tomme
 • Bildestørrelse: 65 Tommer
 • Oppløsning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
Rangering 7 i TV
Sammenlign priser på alle LG TV
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

LG OLED65C8

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Pris/tommer: 319.85 kr/tomme
 • Bildestørrelse: 65 Tommer
 • Oppløsning: 3840x2160 (4K Ultra HD)

4.7 av 5 stjerner

Basert på 12 anmeldelser

Sortert etter dato
12.12.2018
  o
  olsenodd(7 anmeldelser)
  Dette er en veldig, veldig god OLED-TV fra LG. Har hatt TVen i en uke og har rukket å finjustere på mange innstillinger og dedikere ulike bildeprofiler til ulikt innhold basert på om det er SDR, HDR eller Dolby Vision. Brukes sammen med Dolby Atmos-lydplanke (HW-N960) fra Samsung og Blu-rayspiller (DP-UB9000) fra Panasonic. Både lydplanke og Blu-rayspiller samarbeider godt med TVen. Har man enklere behov vil jeg anbefale LGs lydplanke SK10y som kan brukes som TV-fot og som også har Dolby Atmos. Mulig å utvide med to bakhøyttalere. Videre har også LG en rimeligere Blu-rayspiller. Jeg har ikke kalibrert fargene som sådan (med kalibreringsutstyr) men jeg har gjennomgått alle øvrige innstillinger. Jeg banner vel i kirken, men TruMotion er faktisk aktivert her i hjemmet, dog på en svak innstilling hvor de-judder er innstilt til 2 mens de-blur er satt til 0 for å dempe eventuelt judder uten å få "såpeopera-effekten". Når det gjelder bildeprofiler så velger TVen automatisk den profilen du foretrekker for hhv innhold i SDR, HDR og Dolby Vision. For min del er det lett å "lage" en egen profil til ekstra dårlig innhold som ikke er i HD, men i hovedsak har jeg funnet ut at profilen som primært blir valgt for SDR må dekke et ganske stort spekter av bildekvalitet. Filmer på DVD fra tidlig 2000-tall og tidligere, med svak bildekvalitet, har gjerne nytte av litt optimalisering fra TVns side. Mulig jeg tenker feil her, men det skulle gjerne vært mulig å velge profil basert på oppløsningen/kvaliteten på det som streames eller avspilles på DVD f.eks. Det er lett å bytte profil etter innhold manuelt, men det er ikke alle som ønsker å måtte gjøre det. Menysystemet er kjapt og det fungerer veldig bra synes jeg. App for NRK, TV2, Viaplay, Netflix m.m. Det er mulig å streame Bloomberg Live fra nettleseren og tekstingen fungerer. TV-lyden er som andre har skrevet før meg, helt OK. Men du kjøper selvfølgelig en lydplanke med støtte for Dolby Atmos til denne TVen.
  08.05.2019
   m
   m3u
   Har nå hatt denne C8 i nesten en måned, og jeg er mer enn fornøyd med det. Svartheten er et av de beste jeg har sett, og ifølge meg er C8 det beste i markedet akkurat nå. Du trenger ikke å bekymre deg for banding. Det er en glede å se 4k-sendinger (sky sports ultra) Det sto mellom Samsung Qled og dette og etter mye forskning og besøk til rettighets- og mediemarkedet for å se og føle produktene, ble det endelig C8. Vær den første til å velge B8, men se at prosessoren i B8 var A7 og C8 hadde A9. Prisen var så liten mellom dem at det var C8. A9-prosessoren reduserer lyden enda mer og gir jevnere fargegjengivelse enn A7-prosessoren. Min pluss og minus om C8an + OLED Svartheten er veldig bra + A9-prosessoren fungerer raskt. Ingen oppsett i menyen eller funksjoner + oppskalering av materialer som ikke er i 4k + Appen tilbyr OK (det er YouTube, Spotify, Nettlesere, Netflix, Viaplay, SVT Play, SF Anytime, Amazon Prime Video, CAST etc.) Thin + + webOS + Bevegelsesbasert fjernkontroll -TV-lyd - Spekteret kunne ha vært større -Prisen Til slutt vil jeg bare si at hvis du vil kjøpe en TV akkurat nå, er denne C8 den beste i markedet. OLED er fremtiden! Du vil ikke angre på det for et sekund. Anbefaler også at du kjøper en lydstasjon eller hjemmekinoanlegg for å få det beste av TV når det gjelder lyd. Svartheten er det beste jeg har sett gjennom hele mitt liv, og det er en grunn til at LG er det beste hos OLED. Du vil bli syk fornøyd!

   Google

   30.04.2019
    h
    hknudsen
    Fantastisk bilde, supper fine og smarte menyer. Smart kontroll av TVen er en av de beste i markedet. Bildet er wow, har hatt Samsung før og deres plasma, ledet, LG ledet, men dette slår alt. Kan ikke finne noen minus ennå. Ps. Jeg sier at TVen er rask rask, bytter mellom menyer og funksjoner i 1 sekund!

    Google

    28.01.2019
    Endret 12.04.2019
     k
     kleinis
     Eier en LG 55 B6 tidligere, som jeg har vært veldig fornøyd med. C8 er helt stramt, selv om det ikke er store forskjeller vi snakker om. Flere nyanser i svart og klart raskere operativsystem er det jeg hovedsakelig har reagert på. Selvfølgelig, størrelsen gjør! Min kopi er helt uten synlig banding eller fargetone. Har litt lysbånd på min B6: a. Sammenlignet før kjøp med en Samsung QLED 9. Valget var enkelt, siden jeg opplevde de samme gamle LCD-bekymringene på QLED. Når det gjelder innbrenning, kan du være rolig. Er ikke noe bemerkelsesverdig problem hos Oled. Har ingen på mitt treårige B6, og i C8, har flere funksjoner blitt lagt til for å redusere risikoen for brenning i kanallogger for eksempel. De fleste av LCD / QLED-produsentene er redd for dette. Oppdaget noen problemer med "shimmer" i svarte nyanser. Som en hvit tåke i noen bemerkelsesverdige scener i filmer, ofte som scener var tonet inn eller ut. Men LG har løst dette med en oppdatering. Må lovprise dem for deres arbeid for å fikse problemer og oppdatere programvaren! Det siste tillegget var HBO Nordics app! 5 ++ i karakterer.

     Google

     02.01.2019
      W
      Wezzor94
      Hva en TV! Nå forstår jeg hvorfor alle anbefaler OLED. Kjøp den nå på mid-week leseren på NetOnNet for $ 23,000, og virkelig kunne ikke være mer fornøyd!

      Google

      Side 1