OBH Nordica Optigrill+ GO7148

OBH Nordica Optigrill+ GO7148

  • Grilltype: Elektrisk grill
  • Bordgrill
  • Tilgjengelige farger: Sort
Rangering 8 i Griller
Sammenlign priser på alle OBH Nordica Griller
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

OBH Nordica Optigrill+ GO7148

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4.1 av 5 stjerner

Basert på 13 anmeldelser

Sortert etter dato
21.11.2018
Endret 23.11.2018
Q
Quentin69(1 anmeldelse)
Nå på vinteren var det perfekt med en grill som gjør at jeg fortsatt kan nyte perfekt grillet og stekt kjøtt. De automatiske programmene gjør det ekstra enkelt og få et perfekt resultat. Hver gang. Begynner å bli min favoritt på kjøkkenet. Enkel og rengjøre er den også. Skal snart prøve meg på en kake. Et oppskriftshefte følger med for tips og triks for å lage mange forskjellige retter. Pizza, italiensk burger, lasagne, ostekake med blåbær og eplepai. Gleder meg til å fortsette å bruke denne. Ellers var det litt trøblete og få av stekeplatene når de skulle vaskes og det lakk litt fett ned på baksiden. Og en annen ting som var litt ekstra jobb i mitt tilfelle var at ledningen var litt i det korteste laget slik at jeg må styre med finne en ekstra ledning jeg kunne bruke. Har stort sett brunt den oppå komfyren under kjøkkenvifta slik at osen stiger opp og ut.
21.11.2018
Endret 22.11.2018
I
Inca24(1 anmeldelse)
Kjempefint produkt. Perfekt biff hver gang selv om vi har tre forskjellige preferanser her i huset. Rødt kjøtt programmet leverer og sier ifra når det er rare, medium og well done. Kjøttet er saftfullt med gode grillstriper og smaken fra krydderet beholdes bra. Bakingen trenger man å prøve seg frem med for å endre sine egne oppskrifter til å passe. Skulle ønske det var flere oppskrifter med bake delen, men det går seg til. Ligger en del bra videoer på You-tube med ideer og oppskrifter. Tok hamburgere på manuell for å forsteke dem og brukte deretter hamburger programmet. Det funket. Toasten fungerte den kjempefint på. Har forsøkt å lage løkringer i snack-tray/bakedelen og det ble kjempefint resultat der også.Enkelt å rengjøre. Kan tas i oppvaskmaskinen, men non-sticken fungerer bra så at de er lette å enkle å rengjøre. Tar litt olje på etter vask for å bevare non-stick effekten lenger slik det anbefales. Fyldig bruksanvisning, men quick guiden tar deg enkelt gjennom det. En ny favoritt her i familien. Nå kan det grilles hele året :) Er alt i alt kjempefornøyd med denne
21.11.2018
M
MariusLFC94(1 anmeldelse)
Synes denne grillen er helt grei. Det kommer helt ann på hva du tenker å bruke den til. Jeg brukte den for det meste til hamburger og toast. Den gjør jobben bra, og funker til disse typene retter. Men hvis det er alt ønsker å brke den til vil jeg anbefale å kjøpe noe annet. Den er veldig stor og tar mye plass. Den er også vanskelig/irriterende å bruke. Den kommer med noen ferdiglagde "maler" som for eksempel toast, hamburger, fisk osv. Det vil da selv steke maten med selvbestem temperatur og tid. Men flere ganger da jeg bruke den så var det umulig å velge disse instillingene. Man måtta skru den av og på flere ganger og ofte la den stå frakoblet i 5 minutter før den lot deg velge. I bunn og grunn ville jeg anbefalt noe annet.
20.11.2018
S
Shahib(4 anmeldelser)
Dette er en veldig bra grill. Jeg har testet med både biffer, frosne burgere, pølser, mv. Og den griller alt ganske bra. Syns imidlertid medium biffene ble litt overstekt etter min smak. Den slet også med de frosne burgerne og påstod de var ferdige mens de fortsatt var rå. Men det var bare å steke lenger, og da smakte de fortreffelig. Grillen er veldig enkel å bruke og er veldig enkel å rengjøre. Alt i alt veldig fornøyd.
19.11.2018
v
vidjo(3 anmeldelser)
En topp grill. like god til alt. rask og enkel å bruke, lett å rengjøre. trygg og lett å bruke for barna når de kommer hjem fra skole, eller vil lage seg noe godt og raskt å spise. har lagd biff, ostesmørbrød, pølser, pizza og lasagne i denne. og alt blir perfekt. og stekeplatene går rett i oppvaskmaskinen,
Side 1