Xplora 1

Xplora 1

  • Funksjoner: Telefon funsjonalitet (SIM-kort), Innebygd mikrofon
  • Trådløst nettverk
  • Innebygget satelittnavigasjonssystem
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Xplora 1

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.2 / 5
(5 anmeldelser)
5
(3)4
(0)3
(0)2
(0)1
(2)
Sortert etter dato
18.04.2018
Genial klokke! Enkel i bruk, selv for ganske små barn. Positivt at foreldre må legge inn kontakter - hvem som kan ringe til klokken og hvem som kan ringes. Utrolig kjekt at det kan sendes korte meldinger til klokken. Og at ikke barnet kan gå på internett, var vår grunn til å velge denne fremfor en smarttelefon. Anbefales!
27.03.2018
Dette varet skikkelig bomkjøp. Klokkens batteri døde etter meget kort tid. Vi kunne ikke på noen måte sende barnet ut med denne og føle oss trygge. Hvis batteriet overlevde noen minutter så viste klokken en helt annen plassering enn der barnet var. Det var veldig skummelt. Når vi reklamerte på kjøpet ble vi møtt av en arroganse og mangel på kundeservice vi aldri har opplevd maken til. Vi har endt opp med å betale flere hundre kroner for et abonnement vi aldri har brukt, og de nekter fremdeles å slutte å fakturere oss! Unngå dette produktet!
15.03.2018
Vi har en stund vært på leting etter en smartklokke til vår datter på 7 år, som ofte er hos besteforeldre ønsker å ringe mamma å si god natt og fortelle om dagen sin. Vi valgte Xplora og er kjempe fornøyde med valget. Vi har ipader hjemme som er veldig populert, men også til tider altoppslukende. Dette er enda et argument for hvorfor xplora er så fin. Hadde vi valgt vanlig smart telefon tror jeg nok den ville stjelt mye tid hos vår datter. Så alt i alt er vi hittil veldig fornøyde med klokken.
04.09.2019
Jeg kjøpte en xplora-klokke for omtrent ett år siden. Siden den gang har jeg sendt det to ganger prøvd et dusin forslag til tiltak de anbefalte klokken fortsatt er ødelagt. Kjøp for en annen klokke. Den eneste tjenesten de tilbyr er å sende regninger på abonnementet de vet ikke fungerer.

Google

18.03.2018
Klokka er helt kanon! Vi ventet lenge hvis vår sønn var klar til å ha en mobiltelefon, ikke bare at han kunne ta vare på det, men for det meste fordi vi ikke ville at han skulle bli utsatt for internett og alt som følger med. Derfor var xplora perfekt for oss! Vi kan nå kommunisere med ham, og han blir mer selvstendig samtidig som han får en myk start i den mobile verden. Anbefales for alle foreldre!

Google