Acer Predator X34P (bmiphzx)

Acer Predator X34P (bmiphzx)

  • Maks oppløsning: 3440x1440
  • Bildestørrelse: 34 Tommer
  • Oppdateringsfrekvens: 120 Hz
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Acer Predator X34P (bmiphzx)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.1 / 5
(6 anmeldelser)
5
(3)4
(3)3
(0)2
(0)1
(0)
Sortert etter dato
30.01.2020
Jeg har sittet foran skjermer konstant i over 25 år. Jeg er ekstremt pedantisk med hvordan jeg vil at skjermbilder skal være. Denne skjermen er sannsynligvis noe av det beste jeg kjøpte i livet mitt. Den har alt jeg noen gang vil trenge. Det eneste negative er at langs kantene (0,5 cm) blir skjermen bare litt mørkere. Merkes ikke hvis du ikke tenker på det. Har testet to skjermer og begge med nøyaktig samme ulempe. Dette er imidlertid noe jeg aldri har blitt påvirket av i det hele tatt. Vil du rangere skjermen 99/100. Hvis skjermen ikke går i stykker, ser jeg liten grunn til å skifte til noe annet.

Google

31.10.2019
Endret 18.11.2019
Fornøyd med skjermen, men for den prisen (~ 10.000 SEK) forventet jeg fremdeles mer. Er veldig positivt å si om skjermen, men jeg vil liste nedenfor problemene jeg har opplevd. - Bare to innganger. DP og HDMI. For den prisen kunne de presse inn flere porter. - Displayport-ledningen som hang med den ga ikke noe bilde. Byttet ikke til en annen jeg hadde ligget rundt for at det skulle fungere. Kabelen fungerte imidlertid på en av de andre skjermene mine. Ikke sikker på hvorfor det ikke fungerte i X34. Oppdatering: I dag støttes opprinnelig oppløsning via HDMI. Vet ikke om det er en OSX-oppdatering som fikset den, men fikset den.

Google

29.10.2019
Flott skjerm, nydelig med bred. Ingen problemer med blødning eller glød.

Google

12.07.2019
Fantastisk skjerm på alle måter! Var veldig redd for å kjøpe et IPS-panel når du hørte flere horrorhistorier om bakgrunnsbelysning og IPS-glød. Men ingenting jeg legger merke til på denne skjermen. Kanskje hadde det flaks med min kopi :) Dette er min første ultrawide, og jeg må bare si "wow". Spill med støtte for 21: 9 ser helt utrolig ut. Skjermen har også g-synkronisering og en forfriskningshastighet på 100 hz (120 med OC) slik at alt strømmer veldig bra. Men våget ikke overklokkes til 120hz enn da jeg hørte at mange hadde problemer med skjermen. Men for mine behov er 100 hz bra og bra. Alle som er ute etter høyere, vil kanskje se på en annen skjerm. Filmer og serier ser bra ut, men du må være forberedt på "pillowboxing" når de fleste ting spilles i 16: 9. Jeg kom også fra et VA-panel var redd for at bildekvaliteten og kontrastforholdet ville bli merkbart verre, men forskjellen er minimal og farger ser virkelige ut. Plus det blir også for alle ergonomiske innstillinger og rgb lys under skjermen. Støtten puster også kvalitet og føles veldig stabil. Samlet en veldig god skjerm, men veldig dyrt. Men for de som har 10.000 over det anbefales!

Google

18.01.2019
Ekstremt fornøyd med denne skjermen, kan anbefale å spore Sweclockers video på denne ultravide skjermen. Og forskjellen mellom IPS, VA og TN paneler, slik at du får en følelse av hva forskjellen er før du kjøper. Ikke kjøp en skjerm for 10K før du vet hva det er for skjermen. I mitt tilfelle er IPS veien å gå, mange klager på bakgrunnsbelysning, men ingenting jeg la merke til direkte, og tror at det på min kopi er minimal. Hvis det fortsatt er en veldig dyr skjerm, er det bedre alternativer hvis du ser på 16: 9 i stedet. Men 21: 9 er en veldig unik opplevelse. bare kjøre med GTX1070 og en gammel AMD FX Cpu og maks fleste ting jevnt. Witcher 3 fortsatt på 60fps uten dråper. Kjøpt på svart fredag for 9990: -

Google

04.12.2018
Endret 06.12.2018
Kjøpt den på den svarte fredagen for 9990 og uten tvil er det verdt det. Tror ikke forskjellen mellom min gamle 1440p (dell2715) skjerm ville være så stor, men faktisk ... Nå kan du ha to vinduer som forbinder hverandre uten problemer. Utrolig mye plass. Har kalibrert skjermen og nå fungerer det også bra for bildedigering. Også det er ultra bredt perfekt, jeg tror jeg kan ha bildet sentrert på skjermen og god plass til menyer på sidene. Når det gjelder spill: Dette er min første g-sync skjerm, og det gjør også en veldig stor forskjell. Har "bare" en 1070. og når fps dips under 60, føles bildet fortsatt mykt og flytende. IPS-glød er uunngåelig på en slik skjerm, men er ikke signifikant forstyrret av den. Det har imidlertid noen bakgrunnsbelysning i de ytre kantene som du kan se når skjermen er helt mørk, så du er følsom overfor det, det kan være verdt å sjekke ut før du kjøper.

Google