Acer Predator X34P (bmiphzx)

Acer Predator X34P (bmiphzx)

 • Maks oppløsning: 3440x1440
 • Bildestørrelse: 34 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 120 Hz
Rangering 54 i PC-skjermer
Sammenlign priser på alle Acer PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Acer Predator X34P (bmiphzx)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.8 av 5 stjerner

Basert på 3 anmeldelser

Sortert etter dato
12.07.2019
  S
  SubTonic97
  Fantastisk skjerm på alle måter! Var veldig redd for å kjøpe et IPS-panel når du hørte flere horrorhistorier om bakgrunnsbelysning og IPS-glød. Men ingenting jeg legger merke til på denne skjermen. Kanskje hadde det flaks med min kopi :) Dette er min første ultrawide, og jeg må bare si "wow". Spill med støtte for 21: 9 ser helt utrolig ut. Skjermen har også g-synkronisering og en forfriskningshastighet på 100 hz (120 med OC) slik at alt strømmer veldig bra. Men våget ikke overklokkes til 120hz enn da jeg hørte at mange hadde problemer med skjermen. Men for mine behov er 100 hz bra og bra. Alle som er ute etter høyere, vil kanskje se på en annen skjerm. Filmer og serier ser bra ut, men du må være forberedt på "pillowboxing" når de fleste ting spilles i 16: 9. Jeg kom også fra et VA-panel var redd for at bildekvaliteten og kontrastforholdet ville bli merkbart verre, men forskjellen er minimal og farger ser virkelige ut. Plus det blir også for alle ergonomiske innstillinger og rgb lys under skjermen. Støtten puster også kvalitet og føles veldig stabil. Samlet en veldig god skjerm, men veldig dyrt. Men for de som har 10.000 over det anbefales!

  Google

  18.01.2019
   A
   Alfredmanfred
   Ekstremt fornøyd med denne skjermen, kan anbefale å spore Sweclockers video på denne ultravide skjermen. Og forskjellen mellom IPS, VA og TN paneler, slik at du får en følelse av hva forskjellen er før du kjøper. Ikke kjøp en skjerm for 10K før du vet hva det er for skjermen. I mitt tilfelle er IPS veien å gå, mange klager på bakgrunnsbelysning, men ingenting jeg la merke til direkte, og tror at det på min kopi er minimal. Hvis det fortsatt er en veldig dyr skjerm, er det bedre alternativer hvis du ser på 16: 9 i stedet. Men 21: 9 er en veldig unik opplevelse. bare kjøre med GTX1070 og en gammel AMD FX Cpu og maks fleste ting jevnt. Witcher 3 fortsatt på 60fps uten dråper. Kjøpt på svart fredag for 9990: -

   Google

   04.12.2018
   Endret 06.12.2018
    p
    perma
    Kjøpt den på den svarte fredagen for 9990 og uten tvil er det verdt det. Tror ikke forskjellen mellom min gamle 1440p (dell2715) skjerm ville være så stor, men faktisk ... Nå kan du ha to vinduer som forbinder hverandre uten problemer. Utrolig mye plass. Har kalibrert skjermen og nå fungerer det også bra for bildedigering. Også det er ultra bredt perfekt, jeg tror jeg kan ha bildet sentrert på skjermen og god plass til menyer på sidene. Når det gjelder spill: Dette er min første g-sync skjerm, og det gjør også en veldig stor forskjell. Har "bare" en 1070. og når fps dips under 60, føles bildet fortsatt mykt og flytende. IPS-glød er uunngåelig på en slik skjerm, men er ikke signifikant forstyrret av den. Det har imidlertid noen bakgrunnsbelysning i de ytre kantene som du kan se når skjermen er helt mørk, så du er følsom overfor det, det kan være verdt å sjekke ut før du kjøper.

    Google