HyperX Cloud Alpha Pro

HyperX Cloud Alpha Pro

  • Hodetelefondesign: Over-ear
  • Hodetelefoner (integrert/tilsluttet mikrofon)
  • Vedlegg: Hodebøyle
Rangering 80 i Hodetelefoner
Sammenlign priser på alle HyperX Hodetelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

HyperX Cloud Alpha Pro

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.6 av 5 stjerner

Basert på 18 anmeldelser

Sortert etter dato
25.12.2019
Endret 11.01.2020
S
SvantesSetup
Anbefales! Bruker disse på datamaskiner, og de fungerer utmerket! God lyd og passform kan imidlertid føles litt om behagelig etter 20-30 minutter hvis du ikke har justert dem ordentlig etter hodestørrelsen. Håndsettene fungerer bra for spill, YouTube og musikk. Et stort minus er at jeg ikke fikk mikrofonen til å fungere. Datamaskinen gjenkjenner den, men den leverer ikke lyd. Er det noen drivere jeg trenger? Totalt sett er det gode barn for prisen.

Google

27.05.2018
Endret 03.12.2019
a
abdullah
Elsker dette headsettet, det ligner veldig på vanlig HyperX Cloud, men er bedre på stort sett alle punkter. Volumkontrollen er ikke så avansert som den i HyperX Cloud, men det gjør ingen forskjell for meg personlig. Fikk en demokopi for bare 397 kr hos Elgiganten så jeg er hundre prosent fornøyd.

Google

26.03.2019
Sitter godt over hodet / ørene. Mikrofonen må være litt for nær munnen for god lyd på opptak / spill

Google

10.03.2019
S
SWEIElias
Et veldig bra hodesett. Ta det opp til SEK 699 på teknologimagasinet. Gikk fra et HyperX Cloud-hodesett til dette da min sky ble tapt. Hvis du blir kvitt dette, endrer du bare en kabel for hundre i stedet for å kjøpe en ny til 600 SEK Ting som er gode: - Avtakbar ledning (hvis løs) - Flyttbar mick - Sitter fint på hodet, små og store hoder - Dual Chamber gjør at du hører både lavt, men også midt og høyt er veldig bra. - Høy lydkvalitet - Veldig enkelt Sterkt anbefalt.

Google

18.01.2019
D
Dark_Voyager
Må innrømme at dette kan være blant de beste som har skjedd med meg. Kjøpte dem fra Teknikmagasinet for SEK 699 (salg) + Komfortabel, passer perfekt (på meg av) + godt utseende, det beste utseendet på markedet i henhold til meg + 8d / surround, jeg hører alle fotspor og alle skudd i f.eks. Fortnite + levende lyd, krystallklar lyd + fleksibel, jeg føler ikke at de vil bryte (delvis ...) + Mikrofonen er trolig den beste tilgjengelig for spillhodesett (seriøs) - når du bøyer hodesettet, "suger / lyder" - etter en stund vil du "luft" har ikke noe mer å klage på, sterkt anbefalt!

Google

Side 1