Kategorier
Prisjakt

Sony WF-1000X

Sony WF-1000X

  • Trådløs overføringsteknologi: Bluetooth
  • Hodetelefondesign: True Wireless
  • Trådløs
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Sony WF-1000X

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.3 / 5
(12 anmeldelser)
5
(4)4
(3)3
(1)2
(3)1
(1)
Sortert etter dato
z
zdso

1 anmeldelse

2 år siden
Dette var ikke bra. Støykanselering er meget dårlig og lydkvaliteten er normal. Har noen billige lignende fra Kina og de har til og med bedre lyd og støyen utenfra er omtrent like bra isolert selvom disse har ikke støykanselerings funksjon. I tillegg er det nødvendig med en app for å få volume helt opp. Helt håpløst. Ikke verdt så mye penger.
e
edgarle

2 anmeldelser

3 år siden*
God lyd, god passform (for meg) og imponerende med aktiv lyddemping i så små propper. Lyddempingen er ikke like god som på større klokker, men er den hjelper. Batteritiden på tre timer er lite om du bruker de hele dagen, men hvis du stort sett hører mens du er ute og går eller reiser til jobb så fungerer det fint. OBS: Proppene blinker et forferdelig blått lys hvert 5. sekund ca. I tillegg blinker de når du får samtaler, starter/stopper musikk osv. Jeg kan ikke forstå hvorfor dette er nødvendig og gjør at du ser ut som et dustete juletre. Jeg leverte de tilbake i hovedsak pga dette. De fleste vegrer seg for å gå med «handsfree», og det er viktig med et diskret design på slike propper. Blålys er ikke diskret.
*Endret 3 år siden
3 måneder siden
Godt lydvolum. Dårlig forbindelse mellom hodetelefonene noen ganger dør man i noen sekunder og kommer tilbake. Batterilevetiden etter 2 års bruk er 1 time. Fungerer bra for å lytte til musikk, filmer og andre ting, det er forsinkelse. Tror du kan få mye mer for pengene enn dette produktet.

Google

9 måneder siden
Disse ekte trådløse hodetelefonene er verdt en omvei, til tross for en støyreduksjon kunngjort ikke på møtet (fjernet 3db large max), men likevel lar deg høre på musikken hans uten problemer i transport takket være en god passiv reduksjon, vil du ikke finne bedre til denne prisen. Lydkvaliteten er virkelig imponerende til tross for de litt utdaterte Bluetooth-kodekene (aac og sbc). Restitusjonen er en av de beste jeg har vært i stand til å teste på et in-ear headset (passer inn i øregangen), spesielt takket være DSEEHX-algoritmen Fra Sony som lar gjenopprette et minimum av høye og lave frekvenser, er produktet også fullt av bass for å glede tilbedere av musikk på farten. Batterinivå, det er begrenset og avhenger veldig av bruken. Hvis det er til nesten permanent bruk i løpet av en lang periode, vil 2h15 av batteri med øretelefon (3 ladinger med saken) ikke være nok, men for en person å bruke til reiser med offentlig transport vil det gå perfekt. Boksen leveres med 6 typer ørespisser (3 gummi og 3 med formminne) som nødvendigvis vil tilpasse seg ørestørrelsen din. Kort sagt, hvis hodetelefonene hans må kjøpes, er det mye mer for kvaliteten enn for praktisk (praktisk = airpods / pro).

Google

ett år siden
Den beste kvaliteten lyden jeg kunne ha på hodetelefoner "ekte trådløs", raskt ødelagt av ergonomi virkelig ikke topp, åpen boks med to hender, og hodetelefoner lagret og lastet av en mekanisme som lett kasserte lukket boks i lomme. I tillegg er knappene vanskelige å bruke og viser virkelig stygge lysdioder. Endelig krever autonomien lading hver dag, omtrent 1:30 på hodetelefonene på middels volum og bare halvannen full belastning i boksen som er større enn de fleste hodetelefoner. Selv om jeg bruker dem ofte, anbefaler jeg ikke WF-1000X, og råder deg til å gå til annen hodetelefonstil (jeg hadde tenkt å glemme, hvis det er det du leter etter, aktiv støydemping fungerer egentlig ikke, og lager stort sett forstyrrende lyder mens du lytter.)

Google

2 år siden
Det første paret virket ikke i det hele tatt når venstre hånd var DOA. Det andre paret jeg måtte kjempe for et par timer for å kunne oppdatere firmware med den ganske elendige appen som tilhører Sonys hodetelefoner. Men da! Hva en lyd, krystallklar diskant uten den minste hint av hvesende og en rap og punchy bass. Det overordnede lydbildet er på "varmere" punktet. Skal jeg nevne noe negativt, kan det være en viss mangel på "bredde" eller dynamikk i enkelte passasjer, men generelt er jeg fortsatt veldig hyggelig overrasket over lydbildet du klarte å presse inn i disse små tingene. Har lyttet til et par forskjellige sanne trådløse før jeg kjøpte denne halvdelen på impuls, hovedsakelig på grunn av god pris ... de høres etter min mening merkbart bedre enn begge Jabras forskjellige lurer og Bose Soundsport Free, noe som var en liten skuffelse. Jeg sliter vanligvis med å skille lydkvaliteten fra min kablede over-the-ear lydteknikk - veldig bra! Ungene er knapt merkbare når de sitter i ørene og sitter der, de gjør det riktig så snart man prøver seg til høyre øreputer. De kan lett bruke spilletiden (3 timer) før litt tretthet i ørekanalen kryper på. De er ikke verdens fineste mote uttalelse å ha i ørene dine, men sitter bra, er ganske små og likevel ganske anonyme. Har hatt minimale avbrudd og forstyrrelser, er forbindelsen etter min mening god, og du kan også velge i appen for å prioritere tilkobling før lydkvalitet i miljøer hvor mange andre enheter deler frekvensbåndet, og teknologien kan være sjokkert. God funksjon. Funksjonen Noise Canceling fungerer helt greit, men er ingenting jeg prioriterer. Appen er, som sagt, i utgangspunktet bokset, men inneholder ganske mange innstillingsalternativer, inkludert EQ - dessverre har jeg ikke funnet noen funksjon der du kan bevege deg bort fra forhåndsinnstillingene og tilpasse lydbildet selv, men håndsettene høres fint ut av boksen og da har jeg EQ i telefonens innstillinger i stedet å måtte bruke appen fungerer det like bra. Ungene bør takle moderat med våthet, men er ikke for deg som har tenkt å trene ofte og regelmessig i dem. For det meste fungerer de utmerket etter min mening. 3h avspilling i strekning og en annen 6h i ladeboksen er i tråd med min erfaring. Ikke det beste i klassen, men nok, det er enkelt å laste dem opp hvis du trenger mer krem. Legg merke til en viss forsinkelse hvis jeg ser på videoer med disse, men tror det er klart godkjent gitt at de er helt trådløse. Det er imidlertid nok andre lurer som er bedre hvis du prioriterer dette. Hvis du gir rimelige pranks med veldig god lyd, vil du ikke angre på det. Hvis du vil ha noe vann og trening trygt og må ha lang batterilevetid i en strekning, ville jeg ha sett lenger.

Google

3 år siden
Awesome ørepropper, god lyd, lang levetid og veldig god støyreduksjon.

Google

3 år siden*
Fikk disse til min XZ2 Compact og er super fornøyd! Funksjonen for å justere lydnivået (fra fullstendig til gjennomsyring av all lyd) avhengig av om du fortsatt er, går, hopper eller kjører i et kjøretøy fungerer veldig bra. Men mens du hører på musikk samtidig, hører man svært lite av miljøet (avhengig av det valgte lydnivået).
*Endret 3 år siden

Google

3 år siden*
Har nå hatt disse om et par uker med to forskjellige telefoner, og det har gitt forskjellige opplevelser. Med mitt nye S9-pluss fungerer disse godt, og alt ser ut til å stole på hvor god Bluetooth er på telefonen. Min tidligere ære 8 er forbundet med SBC, som bare gir ok lyd og det var store forsinkelser da jeg så på video, i utgangspunktet ubrukelig for videovisning. S9 bruker ACC (ifølge Sony's app), som gir veldig god lyd og knapt merkbar forsinkelse, noe som betyr at jeg kan se video igjen. De kobler seg til telefonen utrolig fort når jeg tar dem ut av saken. NC fungerer perfekt OK. Det er verre enn min tidligere Audio Technica ATH-ANC40BT, men fjerner basfrekvenser effektivt, og den passive lydisoleringen er god og sammen er jeg fornøyd med stillheten de gir under pendling. Å frigjøre ledningen i nakken er større frihet enn jeg hadde forestilt meg. Det er lite hvitt støy når NC er på, men det er ikke så farlig, jeg tror det er akseptabelt. De mister sjelden signal mellom skallene, men i dårlige omgivelser kan de skje noen ganger. De er ganske store og skiller seg ut som Frankensteins monster, men de er ok. De er veldig bra i øret mitt og jeg er aldri veldig bekymret for at de vil rive ut. Snakk på telefonen er god i rolige omgivelser, men mucken er litt langt fra munnen for godt utendørs arbeid. Lyden kommer bare i venstre øre, noe som er litt synd.
*Endret 3 år siden

Google

3 år siden*
+ Lydkvalitet + Støyreduksjon + Sett deg godt i ørene -Batterietider (Ca. 3 timer) Føles at beholderen kunne ha blitt gjort litt mindre Meget god lydkvalitet med fin dynamikk og en ganske dyp bass for størrelsen. Støyreduksjonen fungerer som den skal. Kjører du musikk med lavt volum med støyreduksjon på lukerne, slår av all bakgrunnsstøy og støy. På fly eller andre miljøer med svært høye støynivåer kan man imidlertid høre en dum humming som går gjennom ved lave støynivåer eller når man kjører "bass-low" sanger. Har brukt dem i ca. 30 timer og i løpet av den tiden har kontakten mellom lurene falt 3-4 ganger. Tar ca 1 sek siden, så du har lyd i begge tuppene igjen. Ungene har blitt brukt til en iPhone SE og en Huawei P10. Tilsynelatende er det / har vært kompatibilitetsproblemer mellom WF-1000x og Samsungs Galaxy-triks, noe som fører til at selene mister kontakten ofte og at støyreduksjonen ikke virker. Med andre ord, vær så snill å sjekke ut, så Sony løser disse problemene før du kjøper en Samsung-telefon.
*Endret 3 år siden

Google

Side 1