Logitech G603

Logitech G603

  • Trådløs overføringsteknologi: Radio(RF)
  • Tilkobling: Trådløs
  • Funksjoner: Ergonomisk design, Egnet for gaming, LED-lys (ensfarget)
Rangering 15 i Mus & pekeenheter
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Logitech G603

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4.1 av 5 stjerner

Basert på 33 anmeldelser

Sortert etter dato
08.03.2020
D
D3str0yer
Har prøvd mye forskjellige mus i det siste, men går alltid tilbake til dette på grunn av ergonomien, materialfølelsen og batteriets levetid. Ønsker en oppfølger til dette: Litt flere knapper Hyperscroll 1 i stedet for 2 plasser for batteriet for å skape en jevnere vekt Det hadde vært perfeksjon ....

Google

03.02.2020
Flott produkt

Google

28.12.2019
Endret 22.01.2020
S
SimonDirGe
For 349 kr er det sannsynligvis ingen bedre mus. Veldig bra programvare som fungerer, god latenstid, god størrelse for hendene mine (håndtak på håndflaten - størrelse 10). Gikk fra en Asus Gladius som har en lignende størrelse og synes den har bedre form. Drevet av to AA-batterier, siden det gir ganske mye vekt, anbefaler jeg at du får to AAA til AA-adaptere (tilgjengelig på tradera) og kjører to av Ikeas CHARGED AAA-batterier i stedet. Du kan også kjøre bare ett batteri osv. For å gjøre det så enkelt som mulig, kjør det første AAA litiumbatteriet med adapter. Det er ikke nødvendig å kjøre kablet mus lenger med mindre du har en mikrobølgeovn ved siden av datamaskinen din (eller sitter på LAN). Den eneste ulempen: Overflatebehandlingen på musen gjør at den føles glatt.

Google

04.01.2020
Endret 05.01.2020
S
Samsound
Har prøvd flere forskjellige mus fra andre produsenter.Jeg er overrasket over hvordan respons og ergonomi virkelig fungerer i G603. Etter min mening fungerer det for jobb og virkelig spill. Jeg er både fornøyd og imponert. At designen er god, skader ikke 349 kr under salget på dagen, må være et rent kjøp for denne lille rakkeren. Tenker du på en billig trådløs mus som er bra. Sterkt anbefalt G603!

Google

19.10.2018
Endret 31.12.2019
K
Keyser Soeze
Virkelig fin, formen er lett den mest behagelige jeg har hatt. Tidligere med Logitech MX310 og sist SteelSeries Sensei RAW. Denne minner om RAW, men er litt lengre og høyere noe som passer meg perfekt. RBG på mus føles ikke smart, da du må lade dem hver dag. AA-batteriene vil vare lenge. + Velg 1 lr 2 batteri for vekt. + Sykt fin form. + rimelig sammenlignet med andre mus med samme sensor. -Har mistet forbindelsen noen ganger, men kjør ganske langt fra mottakeren. Highend-tastaturet mitt fra DELL har nøyaktig de samme fargene, ser ut som et sett :) Oppdater; Rullen ble skjev etter bare noen måneder, fikk en ny på garantien.

Google

Side 1