Corsair Void Pro RGB Wireless

Corsair Void Pro RGB Wireless

  • Trådløs overføringsteknologi: Radio(RF)
  • Hodetelefondesign: Over-ear
  • Trådløs
Rangering 184 i Hodetelefoner
Sammenlign priser på alle Corsair Hodetelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Corsair Void Pro RGB Wireless

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.4 av 5 stjerner

Basert på 8 anmeldelser

Sortert etter dato
13.12.2017
A
Adrijus27(4 anmeldelser)
Komforten er bra men ikkje perfekt og den er veldig laus på hodet. Ellers er den perfect!
13.01.2019
Endret 11.01.2020
E
EnDuktigDrake
Veldig hyggelige barn. Komforten er utrolig, da den er veldig løs på hodet. Kan ha den på meg i flere timer uten å bli varm eller få vondt i ørene. Anbefaler det imidlertid ikke til folk med små hoder, for det ville bare falt av. Konstruksjonen er solid. Imidlertid føles det litt plastisk, men med et skjelett i solid aluminium er det ingen fare for at det går i stykker i lang tid. Først sprakk det litt, men etter et par dager med bruk stoppet det helt. Batterilevetiden er god. 5% av batteriet varer i omtrent en time (hvis du har slått av RGB-belysning!) Trelåsområdet er også bra. Kan gå til underetasjen av huset med tykt gulv og tak i mellom uten problemer. Lydkvaliteten er helt ok. Mellomregistre og høyere toner er overraskende tydelige. Til å begynne med er basen litt lav for meg, men den løses enkelt med EQ i CorsairUtilityEngine, eller annen EQ. Jeg kjøpte min på CDON for 880 svenske kroner ved salg, og for dem er pengene verdt det. Vil imidlertid ikke selv betale over 1000 dollar for dem.

Google

09.07.2019
N
Narve
Ikke mye å se, stabile hender som leverer uten problemer. Som mange sa, er de ganske store, så vær så snill å prøve hvis de passer

Google

29.06.2019
b
babben500
Ingenting å klage på i lyd eller komfort. Brukes daglig. Det er imidlertid mange feil og problemer som vil oppstå. Det første som skjedde var at det var en pause i den medfølgende ledningen. Ikke noe problem jeg tror og bytte til en annen mikro-usb jeg hadde lyst hjemme. Etter et par måneder vil jeg plukke opp oppsettet mitt og dra på lan. Plukk ut USB mottakeren og hele usbt går fra hverandre. Corsair kontaktet dette og fikk en ny. Veldig bra når det virker, men programmet og feilene er forferdelige. Noen ganger tar det 5 minutter for headsettet å komme i gang. Headsettet starter, men det høres ingen lyd. Hvis du går utenfor rekkevidde med taleteksten på, blir du spammet med "Mic on / Mic Off" hele tiden til du er i rekkevidde igjen.

Google

10.12.2018
M
Masterace
Meget god lyd i disse lurene, Men det var en tilbakekjøp fra min side, braketten er veldig myk og sitter lenger på skallen og ikke "rett opp" som vanlig hodetelefon. Resultatet er ubeleilig. Og til tross for det store hodet mitt føltes det som om hodetelefonene ville gå av hodet hvis du flyttet for mye :)

Google

Side 1