Sony WH-H900N

Sony WH-H900N

 • Hodetelefondesign: Over-ear
 • Trådløs
 • Hodetelefoner (integrert/tilsluttet mikrofon)
Rangering 6 i Hodetelefoner
Sammenlign priser på alle Sony Hodetelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Sony WH-H900N

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4 av 5 stjerner

Basert på 52 anmeldelser

Sortert etter dato
22.06.2019
  h
  h-ottera(1 anmeldelse)
  God lyd og enkel betjening. Dessverre nesten ubrukelig utandørs pga vindstøy, sjølv om det er eit eige vindumodus i innstillingane.
  15.05.2019
  Endret 20.05.2019
   A
   Asestar(19 anmeldelser)
   Knall bra batteri, lyd og komfort men dårlig ANC. Har brukt hodetelefoner i 3 måneder og er imponert over batteritiden. 40+ timer på én lading med ANC på, dette er helt rått! Lyden er veldig god. Mye bass, klar midtoner osv. Komforten er også veldig god. Fin oversiktelig app. Negative punkter: ANC er nesten ubrukelig. Sammenlignet med 1000xm2 er disse verdiløse. Selv sammenlignet med JBL E65BTNC så sliter disse med å filtrere vekk støy fra bildekk, togskinner og motorer. OK på fly men igjen, E65BTNC har bedre støydemping. Disse er veldig utsatt for vindstøy. Men du kan velge WindNoise i appen og da leverer de nesten null støy fra vind, med ulempen at ANC nivå reduseres noe. I alt, veldig god headset med ok støy demping.
   10.12.2018
    r
    roykvenild(1 anmeldelse)
    Fikk kjøpt disse på Black Friday til en rimelig penge. Må si jeg er meget fornøyde med disse. Man blir nesten avhengig av noicecancel hvis man går med de på hele dagen. Pro`s: -Behagelig lyd, selv uten noice cancel på. -En app som faktisk er gjenomført bra! -Noice cancel fungerer veldig bra i vindstille miljø. -Ambient sound (lydforsterkning) fungerer også meget godt! -Fungerer godt når man skal ringe også. -Touch delen på siden tok litt tid å venne seg til men når man først har fått dreisen på den så fungerer dette også meget bra! Cons: -Noice cancel fungerer ikke ute. da blir det bare vind i headsettet. -litt vanskelig å lære seg funksjonene på touch(kun til og begynne med) Alt i alt til at jeg betalte 1290 for headsettet så synes jeg det er verdt ALLE penga! :)
    18.10.2018
     E
     Erkki Muhonen(5 anmeldelser)
     Kjøpte disse etter at jeg klarte å miste mine MDR-100ABN😑 var veldig skeptisk, men syns prisen var ok siden jeg kjøpte de forrige på tilbud til omtrent samme pris. (1600 kroner). De låter ca. Like bra. Kanskje ikke helt like god støyreduksjon og litt dårligere batteri, og det tar litt tid å bli vant til å ikke ha fysiske knapper å forholde seg til. Men syns lyden er top class. Jeg er altetende når det kommer til musikk og har blåst på alt fra tung symfonisk metal til rolige pianolåter og jeg syns alt låter like bra. Bruker alltid høyest oppløsning på alle musikkappene jeg bruker på telefon(med equalizer app) , og studioutstyr når jeg lytter på pcn. jeg mener at disse definitivt gir glede når det gjelder ulike musikktyper så finner du disse på tilbud så er dette et godt kjøp. Jeg er usikker på hvor mye det er å hente på å kjøpe toppmodellen her da disse definitivt duger og spiller skjorta av flere modeller til dobbelt pris jeg har prøvd.
     29.05.2018
      M
      Magnus9999(6 anmeldelser)
      Nice
      Side 1