Epson EH-TW5650

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Epson Projektorer (101)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (8.45)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Veldig bra
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Jeg har eid denne projektoren i en måneds tid, og har ca 20 timer i aktivt bruk til serier og film. Rommet den har stått i er på størrelse med et vanlig soverom og projektoren hest hengt på veggen litt over det jeg sitter. Jeg vil derfor først si at jeg syntes den hadde tanken høyt støy nivå. Det som var fint er at den er veldig stabil så du glemmer støyen veldig fort, tommel opp for det!
  Bildekvaliteten er upåklagelig når det kommer til denne prisklassen, her går du mye for pengene. Sortbalansen er det beste jeg har sett i klassen og fargene er fyldig og klare på mitt 135" lerret.
  Lite støy og etterslep i scener der bildet beveger seg raskt, så det ser ikke ut som alle ansiktet er fast utover.

  Når det kommer til reservedeler er det godt utvalg og viktigste er at prisen på ny pære ikke er så dyrt, du får ikke følelsen av at "jeg kunne kjøpt ny projektor istedet"

  Jeg anbefaler derfor denne projektoren varmt velkommen i hjemmekinoen.
 • Perfekt
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Jeg er strålende fornøyd. Det er helt klart en investering i økende livskvalitet i hjemmet. Super lyd og bilde. Enkel i bruk, last ned en app så slipper du en ledning. Her har det blitt mye spilling og filmer med venner. Eneste aberet er at vi skulle hatt to; en på gutterommet og en i stua.
 • Veldig bra
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Denne projektoren er utrolig bra! Den gir et utrolig skarpt og klart bilde på veggen. Lyden på maskinen er også veldig bra, men for ekte kino følelse lønner det seg med eksterne høyttalere plugget inn i aux-inngangen.
  Maskinen har en strømkabel og det er egentlig det som trengs for å bruke projektoren. Liker veldig godt at den er fin i design og ikke masse ledninger som ligger overalt, for da er det mye lettere å ta den frem å bruke om man ikke har den et fast sted. Det er muligheter for å koble seg til trådløst med en app, HDMI og PC-inngang. Det er veldig enkelt å stille inn størrelsen på "skjermen" og uansett størrelse så er bildet helt klart.
  Projektoren blir brukt på et soverom isteden for tv.
  vil virkelig anbefale dette produktet, selv om prisen er litt høy etter min mening.
 • Veldig bra
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Kino opplevelse hjemme i stuen eller ett annet rom på en enkel og god måte. Projektoren gir ett godt bilde i bruk, og gode tilpasningsmuligheter. Projektoren har mulighet til å koble til enheter med HDMI eller bruke trådløsforbindelse med en datamaskin eller app på telefonen. Den har også en innebygget høyttaler som fungerer greit til enkel bruk, men for å få skikkelig lyd må en koble til en lydplanke eller gå gjennom en forsterker med høyttalere tilkoblet. Projektoren kjøler seg raskt ned, og pæren til denne er overraskende billig og det er endelig slutt på dyre pærer. Fjernkontrollen til projektoren responderer bra og gir enkel tilgang til de ulike innstillingene. Det er ekstra gøy å finne en tom vegg, hive på en film eller serie og nyte det store bildet som projektoren gir. Gjengivelse av farger, hvit og sort er meget god, bildekvaliteten oppleves som veldig god. Projektoren ble også best i test i en test gjort nylig.
 • Utmerket
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Vi bruker denne projektoren i stuen vår og er kjempe fornøyd. Man kan ha hjemmekino i stuen og bilder er av veldig bra kvalitet selv på dagtid kan man se hva man ønsker på "stor skjerm". Det var enkelt å komme i gang med Epson EH-TW5650 og prisen er overkommelig. Vi anbefaler dette produktet på det sterkeste!
 • Utmerket
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Vil tippe denne projektoren er en av de beste du kan få tak i til denne prisen. Projektoren gir deg et vanvittig godt bilde, og det på de aller fleste flater. Man er ikke avhengig av en hvit slett vegg for å få et godt bilde med denne projektoren.

  Projektoren er lett å betjene, og har mange gode tilkoblingsmuligheter. Projektoren har innbygd trådløs tilkobling for telefon og laptop, denne er litt mer tungvinn å bruke enn f.eks en apple-tv eller chromecast, så anbefaler å bruke det.

  Ekstern lydkilde er også et must da de innbygde høyttalerne naturlig nok ikke er mye å skryte av. Men også for å ikke bli forstyrret av viftestøyen. Støyen er nok litt over gjennomsnittet, men det er ikke mye lyd man trenger for at man ikke hører den.