Sony Xperia XZ1 G8341

Sony Xperia XZ1 G8341

 • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
 • Skjermstørrelse: 5.2 Tommer
 • 4G (LTE)
Rangering 183 i Mobiltelefoner
Sammenlign priser på alle Sony Mobiltelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Sony Xperia XZ1 G8341

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
 • Skjermstørrelse: 5.2 Tommer
 • 4G (LTE)

4 av 5 stjerner

Basert på 5 anmeldelser

Sortert etter dato
03.02.2019
  T
  Tomassundal(1 anmeldelse)
  Fantastisk telefon! Den beste for prisen! Har hatt den i eit halvt år nå og den er super smuud. Bra kamera, dobble høgtalarar, usb c, heilt vanntett og veldig bra batteritid! Har filma og tatt masse bilder med denne og resultatene har blitt kjempebra! Filma masse uti snøen, kulde gjør ingen ting med batteriet. Ekstremt bra telefon. Ikkje nøl med å kjøpe! Nå er vi kommet til 2019, men har fortsatt ikkje hatt NOEN store problemer eller legs. Løp og kjøp!
  17.03.2018
   l
   larsgro(36 anmeldelser)
   Denne funket prikkfritt ! Hadde først iPhone 7 så Samsung S8+ og tilslutt iPhone 8 Plus , alle ga litt hakkete og utydelig samtalekvalitet hvis jeg ikke satt rolig og i rom mot øst i huset vårt. Med Sony XZ1 kan jeg gå rundt i hele huset uten hakking eller andre samtaleproblemer. I tillegg er telefonen meget kjapp og har en følsom og behagelig skjerm.
   29.04.2018
    s
    superduke990
    Helt fornøyd kommer fra z5. Tårer av en stjerne fordi radioen er borte. Ikke forstå at folk har problemer med å pantsette. Avhenger av kunnskap. Lett å slå av. Hvis det er noe som er forstyrret. Glatt opplåsing av skjermen .. Anbefales

    Google

    31.01.2018
     S
     Syncronaut
     Kommer fra z5 og opplever xz1 så raskere og bedre som mest. Kjøpt den i sølv og det føles gammelt i designen, da det er en sølvramme rundt skjermen, ville ha valgt svart i stedet. En ting som plaget meg er at det er tynne linjer diagonalt over skjermen, de ser ekstra tydelig ut på lyse bilder. Dette gjør det litt grumpy og ikke så glatt og stilig som på andre jukser. På det hele er jeg fornøyd, det virker å ringe.

     Google

     01.01.2018
      c
      carloskar
      Jeg er så fornøyd. Erstatning fra en Xperia Z5 hvis batteri er pensjonert, men har også brukt Merk 3 og 4 med jevne mellomrom. * Kantene er myke avrundede, føler deg godt og lett å holde. Egentlig ingen "skarpe plastkanter" som jeg leste et sted. På Z5 var det et mellomrom mellom glass og ramme der min skjeggetråd var noen ganger fast, ingen slike problemer i det hele tatt. * Vær litt bekymret for at det ville virke utdatert når det gjelder design, vurderer alle tykkere kanter, men det gjør det ikke. Du får en flatskjerm, og du dekker ikke noe skjermrom mens du holder telefonen. Det ser mye bedre ut i virkeligheten enn på bildet. * Fingeravtrykkssensor i strømknappen på siden, perfekt posisjonert og veldig raskt! Du trykker vanligvis bare på hvilken som helst knapp, og den vil lese fingeravtrykk. Knappens taktile tilbakemelding er mye bedre enn Z5. * Gamle Z5 var merkbart tregere å starte programmer (Pokemon GO ...) enn Note3 og Note4, men denne telefonen er rask. * Kameraet er greit, automatisk modus er god nok til hverdagsfotografier, men jeg ville ikke forlate systemkameraet ved spesielle anledninger.

      Google

      Side 1