Samsung C49HG90

Samsung C49HG90

  • Maks oppløsning: 3840x1080
  • Bildestørrelse: 49 Tommer
  • Oppdateringsfrekvens: 144 Hz
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung C49HG90

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.2 / 5
(39 anmeldelser)
5
(26)4
(8)3
(0)2
(2)1
(3)
Sortert etter dato
26.03.2020
Når det fungerer er det flott. Nydelig stort arbeidsområde, men dessverre er det ustabilt og vanskelig å starte etter at datamaskinen har vært i dvalemodus. Først trodde jeg at det var galt på datamaskinen, men når skjermen oppfører seg på samme måte med andre datamaskiner, så er det sannsynligvis skjermen som er feil.

Google

18.02.2020
Helt fantastisk skjerm. Bruker den først og fremst til spill: CSGO, apex, fortnite, wow og moderne krigføring og må bare si helt utrolig hvilken skjerm! Kommer jeg fra en tidligere skjerm på 1080p, så jeg ikke har kjent til klagene som var under oppløsning, men kanskje er noe å huske på? Hvis du er ute etter en spesiell opplevelse så er denne skjermen virkelig den :)

Google

02.09.2018
Endret 29.01.2020
Utter Bullshit wow-faktor. Fikk den på fredag og sendte den tilbake neste mandag, Veldig kult konsept med WoW-faktoren. men: Ut av esken er 2 døde piksler pluss 4 fastpikrede piksler og lav pikktetthet veldig lav på tvers av panelet. Billig plastkonstruksjon. Selve panelet blir veldig varmt + fra bestemte synsvinkler for eksempel hvis du står over den eller kommer fra en side, er det veldig merkbart panelflimring. Det verste av alt er baklysets blødning, Et av de verste tilfellene av blødninger i baklyset jeg noensinne har sett på noen panel. De innebygde høyttalerne fungerte aldri. Når du slår av PCen og den går i ventemodus, slår den seg av over natten, og dagen etter slås den ikke på med PC-en før du fysisk trykker på den irriterende svakhetsknappen som er plassert i en veldig u-ergonomisk stilling .

Google

26.05.2019
Kjøpt dette fra PB Techs Black Friday-salg. Det er veldig imponerende og overveldende (på en god måte). Ser fantastisk på pulten. Det er ganske tungt, så sørg for at skrivebordet ditt støtter det uten stress. For spill er det helt fantastisk, spesielt skyttere. Bare vær sikker på at du har et godt skjermkort som kan støtte oppløsningen mens du opprettholder en høy fps. Min 1080 kamp i noen spill for å holde en anstendig fps så jeg finner at jeg ikke bruker hele bredden på skjermen i noen spill. Den vertikale oppløsningen er 1080px, det er nye ultravidde skjermer denne størrelsen kommer ut med høyere vertikal res, men ærlig talt er det ikke noe poeng hvis du bruker for gaming. Ingen kort kommer til å slå 144fps med en res som er høy på noen anstendig spill på dette punktet uansett. Hvis jeg ble tvunget til noen ulemper, virker det hver gang i 50 ganger, eller så slår jeg på fargene blir fullstendig ødelagt, men slår den av og på retter den øyeblikkelig. Jeg kunne aldri gå tilbake til små skjermer hjemme etter å ha brukt dette.

Google

05.12.2018
Endret 07.12.2018
Strømproblemer med skjermen. Skjermen ser ut til å ha problemer med PCB. Når skjermen er slått av, vil den ikke komme på igjen med mindre den er trukket ut og koblet til strømnettet igjen.

Google

19.11.2018
CHG90 er en 49 "super ultra bred (32: 9) buet skjerm som markedsføres for spillere. Dette skyldes hovedsakelig HDR, rask svartid, 144Hz oppdateringshastighet, AMD Freesync 2-støtte og den er buet super Ultrawide format skaper en spennende spillopplevelse - og alt dette gjør det til en virkelig flott spillmonitor, tro meg. Men vær så snill å ikke la spillmonikeren sette deg av hvis du ikke klasserer deg selv som en gamer. skjermen gir seg perfekt til produktiviteten. Den rene størrelsen ved et 32: 9-format betyr at det kan støtte flere vinduer på en måte som en multifunksjonsoppsett ikke kan. Med et skjermoppsett for flere skjermer begrenses du av skjermens fysiske begrensninger kanter - du kan ikke jobbe med regneark over kanten av to side ved side skjermer. Denne skjermen gir deg frihet til å plassere vinduer hvor du vil uten begrensning. Før du kjøper bør du imidlertid være oppmerksom på to ting - 1. sørg for du har nok plass a s denne tingen er massiv 2. 3840 x 1080 oppløsningen kan ikke passe alle, særlig de som pleide å ha en høyere vertikal oppløsning. Hvis du er klar over disse to spesifikasjonene, og de passer med dine krav, så er jeg sikker på at dette vil trolig være den beste skjermen du noensinne vil bruke.

Google

Side 1