Samsung C49HG90

Samsung C49HG90

(37)
4.2(37 anmeldelser)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
  • 3840x1080
  • 49 Tommer
  • 144 Hz
  • 32:9
  • VA
  • LED (lysdiode)
  • Maks oppløsning: 3840x1080
  • Bildestørrelse: 49 Tommer
  • Oppdateringsfrekvens: 144 Hz
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

4.2 av 5 stjerner

Basert på 37 anmeldelser

Sortert etter dato
05.12.2018
Endret 07.12.2018
D
Drei69
Strømproblemer med skjermen. Skjermen ser ut til å ha problemer med PCB. Når skjermen er slått av, vil den ikke komme på igjen med mindre den er trukket ut og koblet til strømnettet igjen.

Google

28.11.2018
M
Marco Croci
Født til spill, viste skjermen Samsung CHG90 seg for å være en perfekt partner for mine profesjonelle videoredigeringsjobber. Alle 49 tommer av den ultra-brede skjermen har ypperlig erstattet de to side-by-side skjermerne som jeg brukte for noen uker siden, verdsatt både for den meget moderne designen og for de svært nøyaktige finishene som gjør det til et emne med hyggelig diskusjon med den som går inn i studien min. Resterende i estetikken tar monitoren svært liten plass i baksiden, der det også er et komfortabelt hus for hodetelefoner som jeg ofte bruker, og det er nå uerstattelig. Det buede 1800R-panelet omgir øyet og gir en virkelig nedsenkende opplevelse, sammenlignet med en kinoopplevelse, spesielt med en HD-video. Den samme krøllingen og evnen til å dele skjermen i forskjellige autonome områder i all enkelhet har vist seg å være eksepsjonell minst to ganger: når jeg spiller, men jeg må følge en opplæring, kanskje på YouTube, kunne jeg uten å plage en annen enhet. 144 Hz oppdateringstid og 1 ms responstid var parametrene som jeg tok mest hensyn til når du teste denne skjermen med spillkonsollen min, og jeg må si at denne CHG90 har briljant overvinnet hver utfordring med forskjellige titler og i forskjellige forhold. Han passerte også spesifikke stresstester som jeg klarte å oppfinne for anledningen. Når jeg snakket som profesjonell, priste jeg spesielt de som Samsung har beskrevet som New Metal Quantum Dot, som sikrer en mer troverdig fargegjengivelse av farger og High Dynamic Range (HDR) som definisjonen av detaljer og sort farge virkelig blir en annet nivå. Aldri hatt en så underholdende og engasjerende spillopplevelse. I lys av min mer enn positive erfaring, anbefaler jeg ikke bare fans av videospill av den nyeste generasjonen, men også til fans av HD-filmer og alle kolleger som jobber med video som profesjonelle.

Google

20.11.2018
s
simonemancino
Jeg mottok skjermen raskt og jeg satte det umiddelbart på jobb :). Jeg er en stor fan av videospill med både PS4 og Wii, og jeg må si at resultatene er fantastiske. Jeg har alltid brukt monitorer litt 'billigere og forskjellen er alt der. Jeg nedsøkt meg selv med hodetelefoner, og jeg opplevde umiddelbart opplevelsen av flere spill, spesielt krigsspill. Jeg følte gode følelser, jeg syntes å være til stede i spillet, aldri prøvd noe slikt. Spektakulære bilder, egentlig. Så flyttet jeg til videoredigeringsprogrammer av forskjellige hus, og selv der var jeg veldig imponert, absolutt er dette produktet også egnet for de som gjør dette ved yrke, og jeg er ikke overrasket over at de bare bruker det. Takket være de unike egenskapene, som 144 Hz Refresh Rate, Ultrawide 32: 9 HDR-formatet og 1 ms responstiden, blir du helt nedsenket i spillkarakteren som ser ut til å være ekte! Jeg trodde ikke du kunne få det langt! Til slutt, takket være Bøye Radius ved 1800R har jeg synsfeltet helt nedsenket i spillet og ikke påvirket av eksterne faktorer, veldig bra! Synd at det ikke er 4K, det ville vært toppen, men det er greit. Disse er hovedfunksjonene • Størrelse: 49 "• Oppløsning: 3840 x 1080 • Oppdateringshastighet: 144 Hz 144 Hz-skjermer kan behandle opptil 144 bilder per sekund. Dette er en figur som er mye høyere enn for eksempel ved 60fps, noe som sikrer høyere fluiditet av bildene. Oppløsningen 3,840 × 1,080 piksler er ikke Ultra HD (4096 x 2160), men i spillets ytelse er det ingen forskjeller!

Google

18.11.2018
CHG90 er en 49 "super ultra bred (32: 9) buet skjerm som markedsføres for spillere. Dette skyldes hovedsakelig HDR, rask svartid, 144Hz oppdateringshastighet, AMD Freesync 2-støtte og den er buet super Ultrawide format skaper en spennende spillopplevelse - og alt dette gjør det til en virkelig flott spillmonitor, tro meg. Men vær så snill å ikke la spillmonikeren sette deg av hvis du ikke klasserer deg selv som en gamer. skjermen gir seg perfekt til produktiviteten. Den rene størrelsen ved et 32: 9-format betyr at det kan støtte flere vinduer på en måte som en multifunksjonsoppsett ikke kan. Med et skjermoppsett for flere skjermer begrenses du av skjermens fysiske begrensninger kanter - du kan ikke jobbe med regneark over kanten av to side ved side skjermer. Denne skjermen gir deg frihet til å plassere vinduer hvor du vil uten begrensning. Før du kjøper bør du imidlertid være oppmerksom på to ting - 1. sørg for du har nok plass a s denne tingen er massiv 2. 3840 x 1080 oppløsningen kan ikke passe alle, særlig de som pleide å ha en høyere vertikal oppløsning. Hvis du er klar over disse to spesifikasjonene, og de passer med dine krav, så er jeg sikker på at dette vil trolig være den beste skjermen du noensinne vil bruke.

Google

14.11.2018
y
yabeweb
Katastrofalt Samsung-hjelp, det er slik jeg må begynne, produktet kom feil og jeg kontaktet umiddelbart The Insiders for å rapportere problemet. De ble opptatt med en gang, men Samsung har aldri hørt seg, og jeg er i ferd med å bli "hjelp", de sier at de vil endre skjermen, men etter en måned er det fortsatt ingenting, og nå kan jeg ikke engang gjøre produktet i den ferdige kampanjen, moralsk av historien for nå er jeg med en skjerm som ikke er brukbar og kan ikke returneres. Produktet selv har god kvalitet, 144 Hz frekvens, en radius på 1,8 og en 49 tommer fra 32: 9, en god HDR og 1 ms respons, alle flotte funksjoner som gjør det til en bemerkelsesverdig skjerm, men et produkt Den er like god som den svakeste komponenten, i dette tilfellet hjelpen (spesielt hvis du bruker den til jobb!). Hvordan gisutificare en pris som hvis hvis du ikke kan være rolig i tilfelle problemer? Men la oss gå på skjermen, fordi det er riktig at du snakker om ham, det som interesserte meg, var å forstå om etter WOW-effekten av størrelsen, det ville være en skjerm som jeg ønsket å beholde, jobber jeg ofte med Affinity (Designer og Photo) noen videoer redaktør, men fremfor alt spill. Oppløsningen med 3840 x 1080 piksler i høyden er veldig klaustrofobisk gitt breddebredden, du ser mye i perifert syn, men har fast i høyde på mange spill (første skytespill hvor det er viktig å se sidene, men også oppe og nedenfor). Bildene er flytende, og fargene er gode for spill, og skjermen gir et dykk aldri før, det er virkelig en fornøyelse å spille, og med en oppløsning som er kvalitativt tilstrekkelig. Bedre på bil- eller flyspill, hvor perifert syn er viktigere, og som et positivt not krever 3840x 1080-tallet ikke den nyeste generasjonen av skjermkort for å nyte skjermen, så det er en 50-50 Ulike tale for jobben, fargene er mindre presise når det gjelder den profesjonelle siden, de er ikke dårlige, men det må vurderes at disse tallene kan kjøpes en mye bedre skjerm (eller heller 2). For å bli vurdert i tillegg til hvis panelet brytes helt, mister du muligheten til å bruke datamaskinen i produksjon, så selv i dette tilfellet er 2 skjerm "bedre enn uan". Mange I / O-porter og den gode muligheten til å "splitte" skjermen og bruke den med forskjellige innganger samtidig gjør denne skjermen stor for de som vil gjøre alt med en eller bare skjerm, Kanskje den eneste bruken som jeg ser ham låne ut over spill, er i videoproduksjonen, hvor det kan være nyttig å ha en lang tidslinje og fortsatt se forhåndsvisningsvideoen på 1080. Selvfølgelig hadde jeg en dårlig opplevelse, men til tross for dette anbefaler jeg skjermen, men bare hvis du bruker den utelukkende til spill (og kontroller at spillene du vil bruke støtter 32: 9), er de få stjernene for ikke-eksisterende hjelp !

Google

Side 1