Samsung C49HG90

Samsung C49HG90

 • Maks oppløsning: 3840x1080
 • Bildestørrelse: 49 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 144 Hz
Rangering 17 i PC-skjermer
Sammenlign priser på alle Samsung PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung C49HG90

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4.2 av 5 stjerner

Basert på 38 anmeldelser

Sortert etter dato
26.05.2019
  D
  Darthfishpaste
  Kjøpt dette fra PB Techs Black Friday-salg. Det er veldig imponerende og overveldende (på en god måte). Ser fantastisk på pulten. Det er ganske tungt, så sørg for at skrivebordet ditt støtter det uten stress. For spill er det helt fantastisk, spesielt skyttere. Bare vær sikker på at du har et godt skjermkort som kan støtte oppløsningen mens du opprettholder en høy fps. Min 1080 kamp i noen spill for å holde en anstendig fps så jeg finner at jeg ikke bruker hele bredden på skjermen i noen spill. Den vertikale oppløsningen er 1080px, det er nye ultravidde skjermer denne størrelsen kommer ut med høyere vertikal res, men ærlig talt er det ikke noe poeng hvis du bruker for gaming. Ingen kort kommer til å slå 144fps med en res som er høy på noen anstendig spill på dette punktet uansett. Hvis jeg ble tvunget til noen ulemper, virker det hver gang i 50 ganger, eller så slår jeg på fargene blir fullstendig ødelagt, men slår den av og på retter den øyeblikkelig. Jeg kunne aldri gå tilbake til små skjermer hjemme etter å ha brukt dette.

  Google

  05.12.2018
  Endret 07.12.2018
   D
   Drei69
   Strømproblemer med skjermen. Skjermen ser ut til å ha problemer med PCB. Når skjermen er slått av, vil den ikke komme på igjen med mindre den er trukket ut og koblet til strømnettet igjen.

   Google

   28.11.2018
    M
    Marco Croci
    Født til spill, viste skjermen Samsung CHG90 seg for å være en perfekt partner for mine profesjonelle videoredigeringsjobber. Alle 49 tommer av den ultra-brede skjermen har ypperlig erstattet de to side-by-side skjermerne som jeg brukte for noen uker siden, verdsatt både for den meget moderne designen og for de svært nøyaktige finishene som gjør det til et emne med hyggelig diskusjon med den som går inn i studien min. Resterende i estetikken tar monitoren svært liten plass i baksiden, der det også er et komfortabelt hus for hodetelefoner som jeg ofte bruker, og det er nå uerstattelig. Det buede 1800R-panelet omgir øyet og gir en virkelig nedsenkende opplevelse, sammenlignet med en kinoopplevelse, spesielt med en HD-video. Den samme krøllingen og evnen til å dele skjermen i forskjellige autonome områder i all enkelhet har vist seg å være eksepsjonell minst to ganger: når jeg spiller, men jeg må følge en opplæring, kanskje på YouTube, kunne jeg uten å plage en annen enhet. 144 Hz oppdateringstid og 1 ms responstid var parametrene som jeg tok mest hensyn til når du teste denne skjermen med spillkonsollen min, og jeg må si at denne CHG90 har briljant overvinnet hver utfordring med forskjellige titler og i forskjellige forhold. Han passerte også spesifikke stresstester som jeg klarte å oppfinne for anledningen. Når jeg snakket som profesjonell, priste jeg spesielt de som Samsung har beskrevet som New Metal Quantum Dot, som sikrer en mer troverdig fargegjengivelse av farger og High Dynamic Range (HDR) som definisjonen av detaljer og sort farge virkelig blir en annet nivå. Aldri hatt en så underholdende og engasjerende spillopplevelse. I lys av min mer enn positive erfaring, anbefaler jeg ikke bare fans av videospill av den nyeste generasjonen, men også til fans av HD-filmer og alle kolleger som jobber med video som profesjonelle.

    Google

    20.11.2018
     s
     simonemancino
     Jeg mottok skjermen raskt og jeg satte det umiddelbart på jobb :). Jeg er en stor fan av videospill med både PS4 og Wii, og jeg må si at resultatene er fantastiske. Jeg har alltid brukt monitorer litt 'billigere og forskjellen er alt der. Jeg nedsøkt meg selv med hodetelefoner, og jeg opplevde umiddelbart opplevelsen av flere spill, spesielt krigsspill. Jeg følte gode følelser, jeg syntes å være til stede i spillet, aldri prøvd noe slikt. Spektakulære bilder, egentlig. Så flyttet jeg til videoredigeringsprogrammer av forskjellige hus, og selv der var jeg veldig imponert, absolutt er dette produktet også egnet for de som gjør dette ved yrke, og jeg er ikke overrasket over at de bare bruker det. Takket være de unike egenskapene, som 144 Hz Refresh Rate, Ultrawide 32: 9 HDR-formatet og 1 ms responstiden, blir du helt nedsenket i spillkarakteren som ser ut til å være ekte! Jeg trodde ikke du kunne få det langt! Til slutt, takket være Bøye Radius ved 1800R har jeg synsfeltet helt nedsenket i spillet og ikke påvirket av eksterne faktorer, veldig bra! Synd at det ikke er 4K, det ville vært toppen, men det er greit. Disse er hovedfunksjonene • Størrelse: 49 "• Oppløsning: 3840 x 1080 • Oppdateringshastighet: 144 Hz 144 Hz-skjermer kan behandle opptil 144 bilder per sekund. Dette er en figur som er mye høyere enn for eksempel ved 60fps, noe som sikrer høyere fluiditet av bildene. Oppløsningen 3,840 × 1,080 piksler er ikke Ultra HD (4096 x 2160), men i spillets ytelse er det ingen forskjeller!

     Google

     19.11.2018
      CHG90 er en 49 "super ultra bred (32: 9) buet skjerm som markedsføres for spillere. Dette skyldes hovedsakelig HDR, rask svartid, 144Hz oppdateringshastighet, AMD Freesync 2-støtte og den er buet super Ultrawide format skaper en spennende spillopplevelse - og alt dette gjør det til en virkelig flott spillmonitor, tro meg. Men vær så snill å ikke la spillmonikeren sette deg av hvis du ikke klasserer deg selv som en gamer. skjermen gir seg perfekt til produktiviteten. Den rene størrelsen ved et 32: 9-format betyr at det kan støtte flere vinduer på en måte som en multifunksjonsoppsett ikke kan. Med et skjermoppsett for flere skjermer begrenses du av skjermens fysiske begrensninger kanter - du kan ikke jobbe med regneark over kanten av to side ved side skjermer. Denne skjermen gir deg frihet til å plassere vinduer hvor du vil uten begrensning. Før du kjøper bør du imidlertid være oppmerksom på to ting - 1. sørg for du har nok plass a s denne tingen er massiv 2. 3840 x 1080 oppløsningen kan ikke passe alle, særlig de som pleide å ha en høyere vertikal oppløsning. Hvis du er klar over disse to spesifikasjonene, og de passer med dine krav, så er jeg sikker på at dette vil trolig være den beste skjermen du noensinne vil bruke.

      Google

      Side 1