Samsung C32HG70

Samsung C32HG70

 • Maks oppløsning: 2560x1440
 • Bildestørrelse: 31.5 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 144 Hz
Rangering 1 i PC-skjermer
Sammenlign priser på alle Samsung PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung C32HG70

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.5 av 5 stjerner

Basert på 3 anmeldelser

Sortert etter dato
17.10.2019
  l
  lolmanstar
  Najs spillskjerm, men har sine mangler, kan godt starte med det positive. + 144 hz, freesync 2, hdr. / 1440p oppløsning som trengs på en så stor skjerm. - stativet tar for mye plass, lett blø. Men forresten jævla fornøyd etter en fornuftig monitorarm for dette.

  Google

  25.06.2019
   m
   mkreku
   Stor skjerm med unødvendig stativ og en jævla masse lysende. I utgangspunktet er dette en fantastisk skjerm, med QLED-teknologi, høy lysstyrke, høy oppløsning (1440p) og høy oppdateringshastighet. HDR-funksjonen er også imponerende. Men hvordan tenkte de da de designe bordstativet? Jeg har et vanlig skrivebord fra IKEA av typen 80 cm. Skjermen med stedet mistenker jeg tar opp ca 50 cm. fra baksiden til forsiden. Dette betyr at jeg har ca 30 cm. mellom ansiktet mitt og en 32-tommers skjerm. Da må jeg nevne den lysblåste også. Hadde lest i vurderinger som det eksisterte, men jeg hadde ikke trodd det ville være så kraftig. Jeg kan noen ganger se det selv når skjermen ikke er mørk! Hvis jeg ikke var så lat, ville jeg klage på skjermen. Alt i alt er jeg likevel glad med skjermen. Når jeg spiller et spill med HDR-støtte og 120+ i oppdateringshastighet (skjermen støtter Freesync 2 og fungerer feilfritt med min 1080Ti), er det spektakulært, nesten som bildet konkurrerer med OLED TV.

   Google

   31.01.2019
    C
    Cim-Inc
    Hyggelig stor skjerm som '' flokker mange bokser ''. + 144hz + Freesync med støtte for G-synkronisering med Nvidias nyeste oppdateringer + God responstid i raske spill (Rainbow 6, CS: GO etc) + Gode innstillingsalternativer + Fjern skjermmenyen og god navigering via joystick + Kan lagre 3 forskjellige bildeprofiler til 3 dedikerte maskinvareknapper

    Google