Amazfit Pace

Amazfit Pace

  • Funksjoner: Temperatursensor, Timer, Bluetooth, Hastighetsmåler, Kalloriteller, Alarm, Kompass, Skritteller, ANT+, Vibrasjonsvarsel.
  • Passform: Herre, Dame
  • Vannavstøtende
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Amazfit Pace

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.6 / 5
(4 anmeldelser)
Sortert etter dato
02.12.2018
Helt grei klokke til smart bruk. Men utmerket som digital klokke! Skjermen er alltid på så du kan se den. 7 dager med batteri ved sync og nesten dobbel så langt uten å synke til mobilen. Veldig kul GPS funksjon innebygget, veldig god display. Eneste minus er at den ikke viser avstanden du har gått, kun skritt. Mangler skrittlengde/avstandsberegning. Men det fungerer når du velger spesifikt aktivitet (løp eller gang osv).
18.02.2020
Nå som det koster 900 er det god valuta for pengene. I tillegg til det vanlige er GPS og musikkspiller inkludert. Dessverre virker løgnen buggy og noen ganger fungerer ikke alt perfekt, men for prisen kan jeg tåle den.

Google

13.11.2017
Endret 03.09.2018
Denne klokken kan kjøpes billig på nettet nå som modellen begynner å bli litt gammel (lansering 2016). Jeg fikk min for 900 kr inkl frakt. Klokka har god konstruksjonskvalitet, beltet er behagelig på håndleddet. Armbåndet er utskiftbart og standard størrelse, så det er veldig enkelt å velge. Utmerket batterilevetid sammenlignet med andre smarte klokker jeg testet (f.eks. Samsung Gear Sport). For eksempel har jeg 43% batteri igjen etter 2½ dagers bruk, da jeg brukte både hjertefrekvensmåler, GPS, telefonvarsler, etc. Skjermen er ok, men jeg kan klage på at sverget er dårlig. Du kan se en forskjell med for eksempel en klokke med en fin Super AMOLED-skjerm, men på den annen side denne gangen, med batterilevetiden. Skjermen er alltid på og justerer lysstyrken automatisk, avhengig av omgivelsene, og den kan også settes til en fast lysstyrke. Denne klokken har ingen mulighet for tredjepartsprogrammer eller apper fra tredjepart, men klokken har et ganske kult utvalg av ting fra begynnelsen. Du kan styre musikkspilleren på telefonen din, spill musikk helt fra klokken. Det er kompasser, treningslogger, vær, hjertefrekvensmåler, stoppeklokke og alt du forventer. Du kan også velge hvilke programmer på telefonen du kan sende varsler til klokken via Bluetooth. Klokken er ikke basert på Android Wear, men kjører under hetten en vanlig Android. På XDA Developers forumet finner du tilpassede ROM-er som du kan laste ned når du har låst opp oppladeren din (men du får garantien). Noen har selv klart å legge til egne programmer, men det krever mer teknisk kunnskap. Oppdater september 2018: Har nå drevet klokken i nesten et år og er fortsatt fornøyd. Det får fremdeles oppdateringer, og de har løst noen små ting jeg har sendt feilrapporter om, noe som føles morsomt! Dessverre synes de å ha fjernet funksjonen "Finn min telefon" fra klokken, en funksjon som lar telefonen pipe på etterspørsel når tiden er i nærheten. Eller de har flyttet funksjonen til en uklar meny jeg kan ikke finne :) Armbåndet som fulgte med har gått av, så lite kontanter kvalitet, men kjøpte en ny for rundt 40 kr i metall som fungerer bedre. Følelsen av at hjertefrekvensmonitoren er litt rar i den siste oppdateringen, en gang det viste 150 i puls når jeg gikk! Merket også at de fire ladepunktene på undersiden av klokken hvor ladestasjonens pin er tilkoblet, må regelmessig rengjøres fra typen av fjerning av huden. Lett gjort med litt tannpirk, men litt forstyrrende! Trådløs lading ville vært bedre her. Senker min vurdering fra 8 til 7 av 10.

Google