Philips 328E8QJAB5

Philips 328E8QJAB5

(3)
2.5(3 anmeldelser)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
  • 1920x1080
  • 31.5 Tommer
  • 60 Hz
  • 16:9
  • VA
  • LED (lysdiode)
  • Maks oppløsning: 1920x1080
  • Bildestørrelse: 31.5 Tommer
  • Oppdateringsfrekvens: 60 Hz
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

2.5 av 5 stjerner

Basert på 3 anmeldelser

Sortert etter dato
23.04.2019
A
Antoniacummins(2 anmeldelser)
The majority of the 4 papers are taken around the same time, then again, actually the test focus has the ability to change the day of the Speaking test by as long as 7 days. This brings the length of the timeframe of very escalated connection with the test material to just shy of 3 hours, if Speaking is around the same time.https://www.assignmentdone.co.uk/online-assignment-for-me
20.06.2018
d
dia_dei(1 anmeldelse)
Buet for mye til kontorbruk, klarer ikke å sitte langt nok unna skjermen. Den gode effekten må nesten ha 2,5m fra skjermen for å ikke se buen. Noe blasse farger 3000:1 kontrasten er der, men kun synlig på sort/hvitt innhold. Finnes sikkert noe bedre bedre skjerm med 3000:1 i prisklassen, men duger.
05.12.2017
s
sparvballe
Vi kjøpte skjermen fordi den har en bred overflate, lover en god fargegjengivelse og er også flimmerfri. Alle funksjoner på skjermen til videoredigering (samt en gigantisk arbeidsflate som du ønsker å ha). Fargegjengivelsen var opp til veggene med stor vekt på det blå spekteret. men fremfor alt er panelets bakgrunnsbelysning rimelig. Jeg har aldri sett en skjerm blødning gjennom så mye som dette gjør, og det er rundt alle sider! Vi tenkte på å gi Philips en sjanse (vi har kanskje hatt mulighet til å få en mandagskopi), så vi kontakter Philips som etter noen dokumentasjon kunngjør at de vil sende noen som vil hente skjermen "i begynnelsen av uken" (ikke mer spesifikk Uansett, jeg vet at det ikke er Philips som en ansatt messenger, dette var en uke siden ... Philips har også sendt ut en ny skjerm, med nøyaktig samme feil som den første skjermen. Hvis du egentlig ser etter en skjerm som er av den ultra brede og spesielt 32-tommers skjermen, må du virkelig ikke bekymre deg for å ha en hvitere kant inne i rammen uavhengig av bakgrunnsbildet, kjør! Hvis ikke, se andre steder.

Google