Samsung HW-MS660/MS661

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Samsung Hjemmekinopakke (44)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (7.05)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Akseptabelt
  8 mån siden
  Oppdatert : 8 mån siden
  Jeg var heldig og fikk prøve denne lekre høytaleren gjennom Buzzador. Utrolig pen høytaler med et fint design, som gjør at den passer veldig godt inn i mitt hjem. God og klar lyd - så i utgangspunktet helt perfekt for mitt bruk. Dessverre var det mye trøbbel med å bruke den tilhørende appen eller spille musikk via spotify over det trådløse nettverket. Etter annenhver sang koblet den fra, og det å bruke tid og energi på å koble den til på nytt hvert femte minutt gjorde at den dessverre ikke ble så mye brukt. Men om det kun er software-oppdateringer som trengs for å gjøre den litt bedre, anbefales den på det varmeste!
 • Veldig bra
  8 mån siden
  Oppdatert : 8 mån siden
  Meget god lydopplevelse!
  Krystallklar lyd og god bass. Fint design og lite ledninger. Lett å sette opp og brukervennlig.
  Fantastik gjengivelse av lyden både til TV/film og musikk.
  Anbefales!
  Prøvd igjennom Buzzador.
 • Bra
  8 mån siden
  Oppdatert : 8 mån siden
  Designet er elegant og pent. Jeg hadde den på en benk foran TV'n og den blendet inn i interiøret. Lite kabler, trenger bare ett strømuttak og den koblet via wifi, men her hadde jeg problemer. Soundbaren krever en relativt kraftig/hastig nettilkobling og ruteren min var ikke kraftig nok så det var problemer med at den fant tilkoblingen, den datt ut og lyden hakket. Jeg måtte inn i menyen/innstillingene og velge lyduttak de gangene den ikke koblet seg automatisk opp gjennom app'n. Så jeg opplevde det som litt stress og derfor ble den ikke så mye brukt. Men lyden er knallgod, den kobler også opp mot bluetooth så jeg spilte musikk fra telefonen slik. Har du en kraftig ruter kan jeg anbefale produktet! (Buzzador)
 • Perfekt
  8 mån siden
  Oppdatert : 8 mån siden
  Veldig fornøyd. Veldig mye lyd til en fornuftig pris. Enkel å montere, enkel å styre fra kontroll,iPad eller mobiltelefon. Tar liten plass og gir mye lyd.
 • Litt dårlig
  8 mån siden
  Oppdatert : 8 mån siden
  Anbefales ikke.

  Til TV (håpløs):
  Delay med optisk kabel, som ikke kan fikses (lipsync stemmer ikke).
  Ingen lyd med AUX (jack-kabel eller RCA-kabel).
  HDMI-inngangen passer ikke en vanlig HDMI-kabel (får ikke kabelen inn).
  Kun optisk kabel fikk jeg til å bruke, men med delay.
  Surround med flere høyttalere får man kun med Samsung-TV, noe jeg ikke har.

  Musikk/Radio:
  Lyden er bra.
  Radio med TuneIn er OK, og greit utvalg av kompatible apper.

  Hvis man må unplugge soundbaren, så må man belage meg på 15 minutter med baling neste gang man skal koble til soundbaren.
 • Meget dårlig
  8 mån siden
  Oppdatert : 8 mån siden
  Kjøpte denne etter å ha lest testen til Lyd&Bilde. Helt elendig, flat og livløs lyd. Sendte den rett i retur dagen etter. Til og med min sønn på 11 reagerte på lyden.
  Byttet til Canton DM 75. Det ble en annen verden. Canton er et MYE bedre produkt. Veldig fornøyd med den både lyd og designmessig. Den går MYE dypere i bassen enn man tror.
  Jeg begynner nesten å lure på om det kan ha vært feil på min Samsung HW-MS660, for maken til forskjell til samme pris har jeg aldri vært borte i. Ren utklassing.
 • Litt dårlig
  11 mån siden
  Oppdatert : 11 mån siden
  God lyd. Dessverre blokkerer tilkoblet TV* lydplanken over Wi-Fi. Det vil si at dersom TV-en kobles til over Wi-Fi, er det ikke mulig å finne lydplanken i Spotify. For å frigjøre planken (gjøre tilgjengelig for andre enheter over Wi-Fi) må man (fysisk) fjerne strøm til den, det er ikke tilstrekkelig å slå av TV-apparatet. Har vært i prat med Samsung support, og de kunne bekrefte at dette er slik det skal fungere.

  *Samsung SUHD fra 2016