Samsung HW-MS660/MS661

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Samsung Hjemmekinopakke (37)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (7.39)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Akseptabelt
  4 mån siden
  Jeg var heldig og fikk prøve denne lekre høytaleren gjennom Buzzador. Utrolig pen høytaler med et fint design, som gjør at den passer veldig godt inn i mitt hjem. God og klar lyd - så i utgangspunktet helt perfekt for mitt bruk. Dessverre var det mye trøbbel med å bruke den tilhørende appen eller spille musikk via spotify over det trådløse nettverket. Etter annenhver sang koblet den fra, og det å bruke tid og energi på å koble den til på nytt hvert femte minutt gjorde at den dessverre ikke ble så mye brukt. Men om det kun er software-oppdateringer som trengs for å gjøre den litt bedre, anbefales den på det varmeste!
 • Veldig bra
  4 mån siden
  Meget god lydopplevelse!
  Krystallklar lyd og god bass. Fint design og lite ledninger. Lett å sette opp og brukervennlig.
  Fantastik gjengivelse av lyden både til TV/film og musikk.
  Anbefales!
  Prøvd igjennom Buzzador.
 • Bra
  4 mån siden
  Designet er elegant og pent. Jeg hadde den på en benk foran TV'n og den blendet inn i interiøret. Lite kabler, trenger bare ett strømuttak og den koblet via wifi, men her hadde jeg problemer. Soundbaren krever en relativt kraftig/hastig nettilkobling og ruteren min var ikke kraftig nok så det var problemer med at den fant tilkoblingen, den datt ut og lyden hakket. Jeg måtte inn i menyen/innstillingene og velge lyduttak de gangene den ikke koblet seg automatisk opp gjennom app'n. Så jeg opplevde det som litt stress og derfor ble den ikke så mye brukt. Men lyden er knallgod, den kobler også opp mot bluetooth så jeg spilte musikk fra telefonen slik. Har du en kraftig ruter kan jeg anbefale produktet! (Buzzador)
 • Perfekt
  4 mån siden
  Veldig fornøyd. Veldig mye lyd til en fornuftig pris. Enkel å montere, enkel å styre fra kontroll,iPad eller mobiltelefon. Tar liten plass og gir mye lyd.
 • Litt dårlig
  4 mån siden
  Anbefales ikke.

  Til TV (håpløs):
  Delay med optisk kabel, som ikke kan fikses (lipsync stemmer ikke).
  Ingen lyd med AUX (jack-kabel eller RCA-kabel).
  HDMI-inngangen passer ikke en vanlig HDMI-kabel (får ikke kabelen inn).
  Kun optisk kabel fikk jeg til å bruke, men med delay.
  Surround med flere høyttalere får man kun med Samsung-TV, noe jeg ikke har.

  Musikk/Radio:
  Lyden er bra.
  Radio med TuneIn er OK, og greit utvalg av kompatible apper.

  Hvis man må unplugge soundbaren, så må man belage meg på 15 minutter med baling neste gang man skal koble til soundbaren.
 • Omtalen leveres av

  Middels
  4 mån siden
  Samsung soundbar har klar fin lyd og bassen er over forventet fra en så liten høgtaler uten sub. Den er designmessig pen å se på, og passer inn i enhver stue. Unntaket må være at den er i dypeste laget til å se bra ut på veggen. Lydplanken er kresen på wifi nett og selv etter mange forsøk er den fortsatt ikke koblet stabilt opp. Prosedyren for å koble den til nettet er komplisert og ender som oftest i feilmelding. Den tar heldigvis imot lyd over bluetooth og HDMI, og dette har så langt vært eneste måte å spille fra den. Forsøker å løse wifi problemene utover i testperioden, og legger inn en rapport til dersom det løser seg.
 • Omtalen leveres av

  Perfekt
  4 mån siden
  Fint design og god lyd. Veldig fint at man kan endre lydinnstillingene etter om man ser film/TV eller hører på musikk. Dette gjør høyttaleren svært allsidig i bruk. Ville kanskje investert i en ekstra basskasse om jeg ikke hadde bodd i leilighetskompleks.
 • Meget dårlig
  4 mån siden
  Oppdatert : 4 mån siden
  Kjøpte denne etter å ha lest testen til Lyd&Bilde. Helt elendig, flat og livløs lyd. Sendte den rett i retur dagen etter. Til og med min sønn på 11 reagerte på lyden.
  Byttet til Canton DM 75. Det ble en annen verden. Canton er et MYE bedre produkt. Veldig fornøyd med den både lyd og designmessig. Den går MYE dypere i bassen enn man tror.
  Jeg begynner nesten å lure på om det kan ha vært feil på min Samsung HW-MS660, for maken til forskjell til samme pris har jeg aldri vært borte i. Ren utklassing.
 • Omtalen leveres av

  Veldig bra
  6 mån siden
  Foreløpig veldig bra! Super lyd og leveringen var god, Samsung-ansatt som var veldig behjelpelig. Dog er det synd at det ikke er veldig enkelt å koble til/finne enheten etter en restart av wifi, det burde være enklere for oss som ikke er så flinke teknisk.
 • Litt dårlig
  7 mån siden
  Oppdatert : 7 mån siden
  God lyd. Dessverre blokkerer tilkoblet TV* lydplanken over Wi-Fi. Det vil si at dersom TV-en kobles til over Wi-Fi, er det ikke mulig å finne lydplanken i Spotify. For å frigjøre planken (gjøre tilgjengelig for andre enheter over Wi-Fi) må man (fysisk) fjerne strøm til den, det er ikke tilstrekkelig å slå av TV-apparatet. Har vært i prat med Samsung support, og de kunne bekrefte at dette er slik det skal fungere.

  *Samsung SUHD fra 2016