Polar M430

Polar M430

  • Funksjoner: Datovisning, Timer, Bluetooth, Hastighetsmåler, Stoppeklokke, Søvnavlesning, Kalloriteller, Skjermbelysning, Altimeter (høydemåler), Alarm, Skritteller, Vibrasjonsvarsel.
  • Passform: Herre, Dame
  • Vannavstøtende
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Polar M430

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.1 / 5
(7 anmeldelser)
5
(3)4
(4)3
(0)2
(0)1
(0)
Sortert etter dato
27.04.2020
Har hatt dette i omtrent 1 år, nesten før forgjengeren M400. Har også kjørt litt med både Garmin Forerunner og Galaxy Gear S3 litt innimellom. Fordelen med M430 er at den slett ikke er "plysj" gjør jobben sin perfekt uten omsorgsbehov. Kjører tog i skogen omtrent 3 ganger i uken i tillegg til styrketrenere. Trenger å lade en time annenhver uke, perfekt kvalitet på hjerterytmen og GPS-sporing i motsetning til de fleste andre klokker jeg har prøvd. Super slitesterk, komfortabel og billig nok til at jeg aldri tenker på klokken. + Stor batterilevetid + Topp kvalitet på pulsmåling og GPS + Holdbar. + Lett, føles ikke i det hele tatt på armen + Par med tredjepartssensor uten støttelås. - Sent på kvelden, må jeg trykke på en knapp for å se skjermen (kanskje justerbar, ikke prøvd) - Noen ganger tar GPS-fiksen en stund (20-30 sekunder), men vanligvis direkte. - Ikke verdens flotteste treningsøkt. - Ikke-standard ladekabel, gjett at det er for å unngå slitasje. Men gitt hvor sjelden du trenger å lade det sannsynligvis ville fungert med mikro-usb.

Google

07.08.2018
Har tidligere hatt en rekke Garmin klokker og sist men ikke minst en Polar M400. Jeg byttet fra Polar M400 fordi pulsbåndet brøt og da valgte jeg å oppgradere i stedet for å kjøpe nytt pulsbånd. For meg møter denne klokken alle mine krav til en klokke for kjøring. Finn signal raskt. Klar skjerm. Lett å starte og stoppe. Enkel å konfigurere forskjellige treningsprofiler som du enkelt velger når du starter treningen, for eksempel løping, sykling, kajakk, etc. og du kan også enkelt lage programmer for intervalltrening. Polars side hvor resultatene havner bra, men det er en enkel forbindelse til Strava, slik at resultatene umiddelbart lastes opp der. Med M400 hadde jeg en feil som innebar at jeg måtte sende klokka til Polar for reparasjon. Kontakten var utrolig bra, og jeg var bare uten klokken i et par dager. Stort pluss!

Google

29.07.2018
Bytt ut fra en Polar M400 og er mye mer fornøyd nå. Klokken er ikke ganske vakker, men fungerer hver dag hvis du ikke er så kresen. Den optiske hjertefrekvensmåling fungerer veldig bra for løping, sykling og lignende, hvor pulsen er relativt kontinuerlig, og kanskje beveger armene ikke så mye. Men det virker ikke veldig bra for treningsstudio der pulsen går opp og ned raskt, så jeg bruker et pulsbelte (Polar H7) som fungerer bra. En liten ulempe i forhold til M400 er at M430 har en spesiell kabel for lading.

Google

01.07.2018
God treningsvakt. Det gjør hva det skal gjøre med farvel. + Gets GPS raskt + Apps Polar flyt + batteri - Merknader, du kan ikke se hele medianen / rulling. Det er rart at Polar ikke gjør noe med det.

Google

20.07.2017
Endret 07.03.2018
Veldig bra treningsøkt + Gode funksjoner (trinn, puls, vannbestandig, batteri) + Rask, enkelt og klart grensesnitt som også kan vise varsler fra mobilen + Vakker klokke med lav vekt + Materiale med høy funksjonell kvalitet + Brukervennlig og detaljert app Polar Flow, i tillegg til å trene data, inkludert søvnanalyse, fitness test og treningsprogrammer inkludert - Kan ha vært tynnere, ser du indre kant mellom glass og skjerm SAMMENDRAG: Beste treningsvakt så langt, anbefales sterkt. (Mine tidligere klokker: Polar M400, Apple Watch 1 og 2, Garmin 735XT)

Google

30.01.2018
Gode ​​funksjoner, stabil hjertefrekvensmåling og GPS. Ulempen er at den ikke passer så vel som hverdagen, men det primære bruket er for trening og det fungerer bra. Appen synkroniseres ikke riktig og kan kreve en omstart av telefonen, men det ser ut til å skyldes telefonen.

Google