Ankarsrum Assistent AKM6230

Ankarsrum Assistent AKM6230

  • Effekt: 1500 W
  • Farge/materiale: Hvit, Rustfritt/krom, Sort, Sølv, Aluminium, Rosa, Oransje, Grønn, Grå/Antrasitt, Blå, Rød, Beige, Gul, Krem
  • Skålkapasitet: 7 liter
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Ankarsrum Assistent AKM6230

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.8 av 5 stjerner

Basert på 6 anmeldelser

Sortert etter dato
18.02.2020
m
marius86(1 anmeldelse)
Super maskin, luftige rundtstykker :) Itillegg til å være en super maskin er den flott å se på. Retrolook som er fin og la stå fremme på kjøkkenet :)
05.04.2020
o
ogren0
Fungerer helt greit, men ikke så bra som forventet med tanke på prisen. Jeg setter pris på enkelheten, retro-designen som er en sterk motor og at den er svenskprodusert. Men jeg er forstyrret over det høye støynivået. Det er ikke mulig å bake om morgenen uten å vekke resten av familien til tross for at du sover ovenpå. Følelsen av kvalitet er blandet. Delene er bra, men hvorfor kan jeg trekke flere millimeter på knottene? Den holder seg til mel i gapet som er vanskelig å rengjøre. Føler Kina-budsjettet. Det vil være lett flom for store partier (men innenfor grenser). Jeg må jobbe deigen ned i begynnelsen for å unngå den. Oppskriftsboken er god, men unødvendig tykk når den samme oppskriften gjentas på flere språk. En varmefunksjon som holder deigen på 37 grader, hadde vært bra.

Google

25.03.2020
N
Ncolofsson0
Har forrige modell Akm6220 Fungerer veldig bra, og kundeservice har fungert veldig bra da jeg kontaktet dem for service / reparasjon. Fint, raskt og kostnadsfritt. Fikk tilbake en reparert oppdatert maskin på under en uke. Med ny blenderkanne og litt ekstra bonussaker. Mitt eneste minus (bortsett fra at det brakk når væske løp inn i det, men det hadde gjort en hvilken som helst maskin) er at det er deigskålen som snurrer i stedet for verktøyene, så noen ganger trenger du å hjelpe litt med en øse / slikke.

Google

01.03.2020
d
dvogonen0
Så lenge det fungerte, fungerte det bra. Etter 11 måneder og 3 uker sluttet det å fungere fullstendig. Det tok fire uker å få den reparert. Årsak ble oppgitt som: Elektronikkort ødelagt, erstatt. Maskinen fungerte som vanlig i 10 minutter før den døde igjen. Ikke noe liv i det. Forankringsrom lager muligens mekanisk pålitelige maskiner, men vår erfaring er at maskinene er helt upålitelige når det gjelder elektronikk. Hold deg langt unna.

Google

27.11.2019
s
sockerslevenkompani0
Veldig fint produkt. Hentet min i nydelig perleblå farge her om dagen. Har ikke klart å bruke nok til å evaluere fullstendig, men klarte likevel å få 3 bakerst på bare noen få dager. Brukerinstruksjonene er tydelige, og det er ikke så mange knapper å holde orden på. Alt har fungert veldig greit. En ting som er litt kjedelig er at kjøttkvern ikke er inkludert som standard, men på den annen side ville maskinen kostet mye mer da, men jeg tenker å kjøpe meg en også da jeg fikk tipset om at de skulle være veldig gode. Totalt sett veldig fornøyd så langt. Maskin behagelig for øyet, men kan komme tilbake og gjøre en bedre gjennomgang om noen år når du lærer mer og utsatt det for hardere tester

Google

Side 1