Philips Lumea IPL Prestige BRI953

Philips Lumea IPL Prestige BRI953

  • Batteridrevet
  • Elektrisk (ikke USB)
  • Tilgjengelige farger: Hvit, Sølv, Grå, Rosa
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Philips Lumea IPL Prestige BRI953

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4 / 5
(19 anmeldelser)
5
(8)4
(10)3
(0)2
(0)1
(1)
Sortert etter dato
08.03.2019
Har nå fått prøvd ut denne noen ganger og er ganske fornøyd så langt. Man må bruke den litt oftere i starten, men jeg føler at den virker ganske bra utifra antallet behandlinger til nå. Et lite minus for meg som har tatovering på deler av leggen er at den ikke kan brukes i områder med tatoveringer. Det følger med tre forskjellige munnstykker alt etter hvor på kroppen man skal fjerne hår. Den stilles inn etter hudtone og har fem forskjellige styrker på laseren. Behagelig og smertefri behandling.
06.03.2019
Veldig fornøyd med Lumea, den holder hva den lover. Tok litt tid å sette seg inn i hvordan den virker og lese bruksanvisning. Men vel verdt det når en får kommet igang. Har prøvd den på leggene, bikinilinjen og over leppene et par ganger, å merker at hårene er mye lenger vekke før de kommer tilbake. Det er veldig praktisk at den kan brukes både med og uten ledning. Slik at en kan bruke den overalt. Følger også med en praktisk mappe til oppbevaring.
10.09.2018
Etter å ha brukt Lumea i 3 uker merket jeg tydelig redusert hårvekst, og bare etter 4 uker var håret spesielt på legger og under armene tilnærmet borte. Jeg er utrolig fornøyd med dette produktet, det er lekkert, lett i bruk og smertefritt. Jeg anbefaler lysbehandling på det sterkeste og er skikkelig fornøyd med min Lumea
07.03.2018
Etter å ha brukt Philips Lumea IPL Prestige i noen uker nå så ser jeg tydelig redusert hårvekst på de områdene jeg har brukt den. Kommer definitivt til å fortsette å bruke den for å se om resultatet over tid blir enda bedre. Dette er jo ingen quick-fix, men ved å bruke denne regelmessig så vil man nok få betydelig mindre hårvekst. Noe jeg likte spesielt godt var at du kan laste ned en app til mobilen eller nettbrettet ditt og få veldig detaljert veiledning for hvordan man bruker apparatet best mulig, og du får laget din egen personlige behandlingsplan med datoer og påminnelser. Helt supert!
02.06.2019
Jeg har utrolig mørkt og tøft hår på ben, armhule og armer. Men føler virkelig at de har redusert ved hjelp av dette produktet! Brukt 4 ganger

Google

22.05.2019
Jeg har mørkt hår, og til tross for det har hårveksten minket noe enormt! Etter 3 runder! Jeg som har latt etter den ultimate metoden i lang tid, har jeg endelig funnet den rette! I tillegg til dette passer dette meg så godt som neppe har tid til å gå til salonger.

Google

24.03.2019
Nå har jeg testet Lumea Prestige og kan se forskjellen i hårvekst etter første gang, noe jeg aldri trodde. Hårveksten er mye mindre enn før, det føles også at håret tar lengre tid å vokse. Jeg anbefaler virkelig dette produktet! Veldig lett å bruke, noe klumpete men ingenting å klage på! Det eneste jeg trodde var kjedelig var at det ikke kan brukes av flere personer.

Google

07.03.2019
Jeg har nå testet dette i omtrent 3 runder og hater veldig rask o grov hårvekst, så det har ikke blitt en stor forskjell, men de er flekker på kroppen som jeg har sett å vokse langsommere. Jeg har kjørt mellom nivå 4 og 5, men føler at 5 blir gal, og får derfor ofte minst 5. Selv så lenge fornøyd, er ideen bak produktet grusom, så håper at jeg om sommeren er ganske hårløs.

Google

07.02.2019
Jeg har brukt min Lumea Prestige tre ganger nå og kan allerede se en liten forskjell i hvordan håret vokser, noe som gir meg gode forhåpninger om å være hårfri etter noen få behandlinger. Jeg har tidligere gått til en salong for å gjøre IPL noen ganger, og da har jeg opplevd en brennende følelse som gjorde det riktig så ille. Derfor var jeg litt bekymret da jeg skulle teste Lumea Prestige for første gang, men med SmartSkin-funksjonen var det lett å finne ut hva maskinen anbefalte for styrke for min hudtype. Ellers kan du velge nivået manuelt og teste for det som føles behagelig. Det er fint å kunne ha den trådløse når den brukes under armene og på bikini-linjen, og det føles veldig lett å håndtere. Så langt er jeg fornøyd med produktet og ser frem til å lene ben til sommeren.

Google

19.07.2018
Vær oppmerksom på at de fleste anmeldelser her er betalt vurderinger fra testere som har mottatt maskinen fra Philips for en positiv gjennomgang her og på andre forbrukssteder. Ikke kjøp en maskin basert utelukkende på vurderinger herfra.

Google

Side 1