Philips Lumea IPL Prestige BRI953

Philips Lumea IPL Prestige BRI953

 • Batteridrevet
 • Elektrisk (ikke USB)
 • Tilgjengelige farger: Hvit, Sølv, Grå, Rosa
Rangering 1 i IPL
Sammenlign priser på alle Philips IPL
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Philips Lumea IPL Prestige BRI953

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4 av 5 stjerner

Basert på 19 anmeldelser

Sortert etter dato
08.03.2019
  Har nå fått prøvd ut denne noen ganger og er ganske fornøyd så langt. Man må bruke den litt oftere i starten, men jeg føler at den virker ganske bra utifra antallet behandlinger til nå. Et lite minus for meg som har tatovering på deler av leggen er at den ikke kan brukes i områder med tatoveringer. Det følger med tre forskjellige munnstykker alt etter hvor på kroppen man skal fjerne hår. Den stilles inn etter hudtone og har fem forskjellige styrker på laseren. Behagelig og smertefri behandling.
  06.03.2019
   Veldig fornøyd med Lumea, den holder hva den lover. Tok litt tid å sette seg inn i hvordan den virker og lese bruksanvisning. Men vel verdt det når en får kommet igang. Har prøvd den på leggene, bikinilinjen og over leppene et par ganger, å merker at hårene er mye lenger vekke før de kommer tilbake. Det er veldig praktisk at den kan brukes både med og uten ledning. Slik at en kan bruke den overalt. Følger også med en praktisk mappe til oppbevaring.
   10.09.2018
    Etter å ha brukt Lumea i 3 uker merket jeg tydelig redusert hårvekst, og bare etter 4 uker var håret spesielt på legger og under armene tilnærmet borte. Jeg er utrolig fornøyd med dette produktet, det er lekkert, lett i bruk og smertefritt. Jeg anbefaler lysbehandling på det sterkeste og er skikkelig fornøyd med min Lumea
    07.03.2018
     Etter å ha brukt Philips Lumea IPL Prestige i noen uker nå så ser jeg tydelig redusert hårvekst på de områdene jeg har brukt den. Kommer definitivt til å fortsette å bruke den for å se om resultatet over tid blir enda bedre. Dette er jo ingen quick-fix, men ved å bruke denne regelmessig så vil man nok få betydelig mindre hårvekst. Noe jeg likte spesielt godt var at du kan laste ned en app til mobilen eller nettbrettet ditt og få veldig detaljert veiledning for hvordan man bruker apparatet best mulig, og du får laget din egen personlige behandlingsplan med datoer og påminnelser. Helt supert!
     02.06.2019
      Jeg har utrolig mørkt og tøft hår på ben, armhule og armer. Men føler virkelig at de har redusert ved hjelp av dette produktet! Brukt 4 ganger

      Google

      Side 1