Kategorier
Prisjakt

Weber Genesis II E-310 GBS

Weber Genesis II E-310 GBS

  • Grilltype: Gassgrill
  • Design: Grillvogn
  • Tilgjengelige farger: Sort, Hvit, Sølv, Grå, Rustfritt
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Weber Genesis II E-310 GBS

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.4 / 5
(6 anmeldelser)
5
(5)4
(1)3
(0)2
(0)1
(0)
Sortert etter dato
5 måneder siden
Nå har jeg hatt grillen i et år og har brukt den 60-70 ganger. Jeg fikk en iGrill på kampanje. Veldig glatt og perfekt for å få det perfekte kjøttet når du absolutt ikke vil feile med innetemperaturen. Jeg byttet også til en BBQ-grill (tykkere varer og diamantformet grill) i den runde erstatningsmodulen samt montert Webers lampe som du monterer på håndtaket der jeg er superfornøyd med begge alternativene. Før det hadde jeg en Landmann Avalon som jeg nå vet har lav og ujevn varme, suger mye bensin og ristet på 5 år. Weber er en helt annen maskin! Kvalitet rett gjennom og verdt hver krone mer som det koster. + Fantastisk digital bruksanvisning i BILT-appen (Spill trinnene, roter / zoom inn 3D og klikk på deler / skruer for å finne ut nøyaktig hva det er) + Gitter i støpejern + Rask oppvarming! + Høy temperatur (også bra om vinteren) + Jevn temperaturfordeling + Stor og dyp grilloverflate + Glattstøvet gassflaske under høyre bord + Bruker relativt lite gass + Grillverktøyholder på venstre side + Stabile bord og god arbeidshøyde + Velfungerende store hjul for å rulle rundt maskinen + Evne til å erstatte rundesentermodulen for forskjellige formål, f.eks pizzatallerken, wok og mer. Prøver å komme på noe negativt, men kan ikke gjøre det. Kunne nevne prisen, men det er verdt hver krone! Sterkt anbefalt!

Google

7 måneder siden
Jeg er superfornøyd med denne grillen. Stort grillområde og så det er ganske gjerrig på bensinen så en stor beholder er nok for meg hele sommeren.

Google

ett år siden
Dette er min andre gassgrill i denne størrelsesklassen. Hadde før en mer avansert modell med flere brennere, sideplate osv. Men selv om det var i rustfritt stål gikk brennerne for ingenting etter ca 3 år. At det ble til dette fabrikatet, er fordi du her kan skaffe reservedeler om nødvendig. Kjøpte det som salg av årsmodell 2018, den rustfrie versjonen. Inkludert 2 termometre som du kan koble til en app på telefonen (morsom type 2 ganger så tar den i tillegg til hetten til grillsjarmen). Brukte bare grillsesongen 2019, men er generelt fornøyd. Estetisk er det ikke en skjønnhet. Selve stativet ser ikke ferdig ut, flere dekkplater ville hjulpet dette. Men lokket puster kvalitet, ingen rotete mahäh tilgjengelig i billigere merker. Litt dårlig effekt når jeg blåses, savner jeg en fjerde brenner. Under normale grillforhold fordeles varmen godt, og det er sannsynligvis en stabil, sikker, kvalitetsenhet som du vil kunne glede deg over i mange år. Stiv lett å rengjøre og jeg vurderer gassforbruket som helt greit. Spiste bare en P11, og det var ikke nok på førstnevnte med sammenlignbar grillfrekvens (vanligvis bare 2 personer, men i gjennomsnitt 1,5 ganger / uke fra mai til oktober). Med tanke på funksjonene (type ingen) er det en ganske kostbar enhet, men du får også vanligvis det du betaler for, tror det var en type 10-års garanti på noen deler. Bør enkelt jobbe for opptil 5 voksne eller en "vanlig" familie.

Google

2 år siden
Jeg har hatt kullgrill før, men over tid blir du lei av å måtte håndtere alt kull og trenger å rense grillen hele tiden. Med denne grillen er det annerledes. Alt som kreves nå, er en knapp trykk og så er alt klart. Jeg er veldig fornøyd med Weber Gasol Grill! Anbefalt hot🍗🍖🍗🍖🍗👍👍👍👍

Google

2 år siden
En veldig god gassgrill som er rask og holder jevn temperatur. Tre grillsoner lar deg grille flere forskjellige typer kjøttpch-tilbehør samtidig. Ganske lett å rengjøre som det er emalje på rutenettet.

Google

3 år siden*
Tung grill egnet for 10-12 grillstykker Ser bra ut! Virkelig fornøyd, men litt ekstra puslespill å montere den
*Endret 3 år siden

Google