Asus ROG Swift PG278QR

Asus ROG Swift PG278QR

 • Maks oppløsning: 2560x1440
 • Bildestørrelse: 27 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 165 Hz
Rangering 27 i PC-skjermer
Sammenlign priser på alle Asus PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Asus ROG Swift PG278QR

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4.1 av 5 stjerner

Basert på 11 anmeldelser

Sortert etter dato
16.05.2019
  Likte skjermen for noen dager nå, og kan ikke si noe annet enn wow det er fint! Har ikke hatt problemer med kvalitet på panelet eller skjermen. Ifølge meg er pengene verdt det

  Google

  02.05.2019
   En monsterskjerm med G-synk er fornøyd med Asus ROG Anbefalt har hatt skjermen i 1-2 år, tiden fungerer bra

   Google

   11.09.2018
    Jeg hadde den ekstreme oturen som forårsaket flere døde piksler, og fargen er litt '' Gul vasket ut ''. Som andre skrivere er det et lotteri med skjermer, men i andre tilfeller blir det godkjent.

    Google

    02.05.2018
     Veldig god skjerm for formålet. Hvis du er en FPS gamer og vil ha en skjerm som stjeler opp fra 60hz dette er et godt alternativ. Leter du etter en spillskjerm som ikke ser så ille ut, og dette var den som skulle komme, dessverre. + God responstid / hertz + God fargegjengivelse og synsvinkler for å være TN-panel + Kan slå av de røde lysene på foten + 2560x1440 gir et betydelig skarpere bilde ved 27 + inches + God fot, lett å justere ned, vippe, i alle vinkler + Gsync gir god stabilitet dersom FPS faller under 165hz Ikke så bra bilde som min gamle iMac (60hz IPS) - Er et grusomt antirefleksfilter som kan forstyrre hvit / lys bakgrunn -Designet er minus for ALLE spillskjermbilder, inkludert denne. Noen skal slippe ut en skjerm som ikke ser ut som en transformator, alle spillere er ikke 12 år gamle. Noe tøffe menyer - Trenger kalibrert ved kjøp Oppsummering: PG278QR er en fantastisk god skjerm for spill, ekstremt glatt. (Andre som testet dette med meg, har nesten blitt spellbound fordi alt flyter "super bra") Personlig har jeg gått opp til nøyaktighet i Overwatch fra 45% til 55-60% fra bytte fra mitt gamle IPS-panel. Det er mye lettere å "juble" i spill. Gsync gir god stabilitet i tider FPS faller fra 165. Fargene er veldig bra å være TN, men du merker at det er et TN-panel hvis du ser opp / ned på skjermen. Ser du etter en spillskjerm for først og fremst FPS-spill, er dette et godt alternativ. Utvalgt dette i stedet for Asus 165 IPS-panelet fordi jeg leste mange problemer på IPS-versjonen, og jeg ønsker at enhver produsent snart skal utgive en mer designaktig modell.

     Google

     10.08.2017
      Wow! Kom hjem i dag. Hva en fin skjerm! Det er min første skjerm med G-Sync, hva en kul opplevelse. Så langt har jeg ikke funnet noe direkte negativt med det. Jeg vil prøve å oppdatere anmeldelsen etter en stund.

      Google

      Side 1