TomTom Spark 3 Cardio

TomTom Spark 3 Cardio

  • Funksjoner: Datovisning, Timer, Bluetooth, Hastighetsmåler, Stoppeklokke, Søvnavlesning, Kalloriteller, Skjermbelysning, Alarm, Kompass, Skritteller, ANT+, Vibrasjonsvarsel., Golf klokke
  • Passform: Herre, Dame
  • Vannavstøtende
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

TomTom Spark 3 Cardio

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
2.3 / 5
(3 anmeldelser)
Sortert etter dato
17.09.2018
Har hatt Spark 1 i nesten tre år og Spark 3 i et år. Det er ingen stor forskjell i programvare etter oppdatering av en. Det eneste er muligheten for å ha et kart over sine vanlige løpere i treet. Apper er tilgjengelige for både Android og Iphone, men den beste informasjonen er tilgjengelig på nettstedet. Det er helt vanntett. Bruker det på tur, i skogen og på tredemølle, spinning og svømmebasseng (det teller svinger og dermed bassenglengder). Kvaliteten på armbåndet er dårlig. Men det er mulig å bestille bedre erstatningsbånd fra Kina som er billigere enn TomToms erstatningsbraketter. Ved normal bruk med hjertefrekvensmonitor aktivert og uten gps, er batterilevetiden omtrent 4-5 dager. Batteriets levetid med GPS-aktivert er imidlertid veldig dårlig. Med GPS aktivert, er batterilevetiden bare ca. 2 timer. OK for noen løpende pass, men neppe for lengre sykkelturer eller dagsturer. Men det er ikke bedre på tilsvarende pulsur i samme prismodus, for eksempel. Polar 400 som mangler hjertefrekvensmåling ved håndleddet.

Google

29.03.2018
Ikke kjøp! Usel kvalitet på armbåndet. Selskapet har en jernpolitikk i garantisaker, selv om du er godt klar over svakheten i designkortets armbånds holdbarhet. Du trenger kvittering selv om produktet har vært på markedet kortere enn garantiperioden 2 år. Dermed et selskap som ikke lar det ta ansvar. Dette var mitt siste TomTom-produkt.

Google

24.04.2017
Man kan si at dette uret fungerer som en fusjon mellom pulsur og aktivitetsarmbånd. Sistnevnte inkluderer blant annet inkrementell telling, kaloriforbrenning i løpet av dagen og anstrengt avstand. Det jeg spesielt liker om denne modellen er evnen til å holde styr på pulsen selv i innendørs trening. Det er en treningsmodus som ikke bruker GPS som er årsaken til valget tidligere på dette. Denne modusen fungerer bra, og både i appen og fremfor alt på nettet kan du få grundig informasjon om pulssoner og mer. Det var den generelle anmeldelsen nå for hva som går ned i karakteren ... REJÄLT ... Beklager. (1) Til TomToms forsvar er dette ikke noe de kan fikse seg selv, men folk som bruker android verion 7.0 (nougat) bør slå opp! Det er en konflikt med GPS som gjør synkronisering mellom telefon og klokke et mareritt. For å omgå problemet, endrer du GPS-modus manuelt. Hver timeplasseringsinformasjon slås på til noen av modusene ved hjelp av GPS (strømsparingsmodus bruker ikke GPS). Hvorfor synkronisering selv trenger GPS aktivert, men det er et mysterium for meg, men det avhenger sikkert av noe fra Google, selv jeg kan forestille meg. Synkroniseringsproblemet kan overstyres hvis det, som det kalles, rotar sin telefon og knekker litt, men det er ikke et godt alternativ til meg. Bannimej burde kunne jobbe uansett. Hadde forlatt klokken tilbake hvis jeg kunne, men nå er det ikke feil på den tiden uten noen begrensninger på Android 7.0 som fikserer den. (2) Klokke-modusen er "dvalemodus" av klokken, men jeg vil gjerne se at du kan velge mellom flere hvilemodus, for eksempel å kunne se deres nåværende hjertefrekvens og / eller gjennomsnittlig hjertefrekvens. Det er en puls klokke, så jeg synes det er litt rart at det ikke allerede er tilgjengelig. Dette kan bli omgått ved å gå til en treningsøkt uten å starte den og dermed se sin nåværende puls, men det bør heller ikke være nødvendig for meg.

Google