Braun Series 9 9291cc

Braun Series 9 9291cc

  • Oppladbart batteri (tilsluttet/integrert)
  • Batteridrevet
  • Funksjoner: Til våt og tørr bruk, Trimmer, Display, Rörligt/svängbart huvud, Sonisk teknikk
Rangering 104 i Barbermaskiner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Braun Series 9 9291cc

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4.1 av 5 stjerner

Basert på 23 anmeldelser

Sortert etter dato
05.09.2019
A
AbedaBabe0
Plastisk, for lett, og viktigst av alt, den store glidebryteren som kontrollerer barberhodet går i stykker etter en måned eller to når håret blir sittende fast under. Har brukt Brauns avanserte modeller i mange år og kan fortelle deg å satse på serie 7! Den er laget av metall, litt tyngre som gir balanse når du drar enheten mot huden. Dette er bare for folk med for mye penger som samtidig får en dårligere rett opplevelse.

Google

25.10.2018
P
Pantershopper0
Det er veldig bra på barberingen, men barberhodet selv bryter etter 4-6 måneders bruk. Da kjøpte jeg et nytt barberhodet som også brøt sammen. Fordi det er en optifoil som er sprukket, og når den er sprukket, og hvis du ikke merker det, får du mye sår på huden din, akkurat fordi det var det som skjedde med meg første gang det brøt og da det andre skjærehodet brøt.

Google

21.12.2016
B
Braun Series 90
En veldig god enhet som kan anbefales. Føles godt i hånden og reversible blad gjør det lettere for venstrehendte. Utrolig batterilevetid - nesten en måneds barbering på en lading! Best av alt, vil det være nesten ingen sløsing med hår partikler; alt oppsamlet i bladenheten og lett renses under rennende vann. Den harde resfodralet praktisk og av god kvalitet. Regningen var konsekvent og godt uten egentlig å imponere. Men da jeg prøvde å barbere med raklöder var forskjellen. Nesten like tett og konsekvent som med høvelen. Imponerende lavt støynivå i forhold til min gamle sett. Alt i alt en meget god enhet.

Google

20.12.2016
g
gustavv0
Føles godt i hånden, men fremfor alt er det gjør jobben som rakapparat.Designen og materialet er i høyeste kvalitet. Huden ikke svi etterpå og resultatet er perfekt. Les noen av trimmeren er feilplassert, men jeg tror ikke det. Rangeringen er dratt ned av pris. Den samme eller enda bedre barbering du får med en vanlig barberhøvel.

Google

18.12.2016
U
Unregisteredc84c6d5b0
Jeg er virkelig overrasket over hvor god denne barbermaskinen virkelig barbere, det føles så godt gjort og å få rett med denne maskinen er virkelig vakker, føler jeg barbert veldig lang og spenstig rakhuvuderna er huden av en ekte hud-måte, ingen hudirritasjoner, lyd er behagelig lavt, og når jeg sammenligner med min forrige Braun barbermaskin, så dette er et par divisjoner høyere kvalitetsfølelse. Når du satt i barbermaskinen i rensestasjonen så returnerer en "følelse" og dessuten lastet opp maskinen, men det er selvsagt også mulig å tømme og skylle under springen, men rengjøring stasjon vil være ekstra litt renere. Endrer skjærehodet etter den anbefalte tiden slik at man vil ha en topp maskin i årene som kommer, Braun barbermaskiner kan virkelig gjøre, og denne maskinen er intet unntak, velger denne modellen, vil du være mer enn fornøyd.

Google

Side 1