Apple AirPods

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Apple Hodetelefoner (7)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (7.28)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Dårlig
  10 tim siden
  Uff disse var ekstremt dårlige..
 • Dårlig
  11 dager siden
  Oppdatert : 11 dager siden
  Dette produktet viser at du er en snobb🍾...
 • Knapt godkjent
  13 dager siden
  Plugger med høy status, med du kan få bedre plugger for pengene.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Perfekte øreproppene som finnes, jeg kan ikke tro på hvor gode disse er
 • Litt dårlig
  2 mån siden
  dette er ett apple produkt så disse er ikke veldig gode, lyd kvaliteten er ok- utseende er god liker også godt at det er magnetisk når du putter proppene i casen. du kan få mye bedre headsett til under 1000 lappen. vis du skal ha noen bra blåttann headsett til samme pris gå mye heller for jabra elite eller bose soundsport! ikke imponert
 • Meget dårlig
  2 mån siden
  Jeg sverger jeg har kjøpt minst 3 par med disse fordi den ene pluggen forsvinner hele tiden
 • Perfekt
  3 mån siden
  + Ekstremt praktiske, lette å ta med og går raskt ut og inn i enhver lomme
  + Ikke noe ledningskrøll eller ledninger som fester seg i kragen når man vrir hodet (ser på dere BT propper med ledning bak nakken)
  + Ganske grei lyd i forhold til størrelse, pris og funksjonalitet. Får nok bedre lyd på propper uten BT selvfølgelig. Mye bedre enn EarPods derimot, både i form av bass men også generelt over hele spekteret.
  + Lett
  + Passer fint i ørene mine, har etter snart 1,5 år aldri falt ut selv under harde treningsøkter og løping
  + God batteritid og lading (ca. 5 timer, lader 4 ganger til i etuiet og de er nesten fulladet etter bare 15 minutter i etuiet!)
  + magneter i etuiet som drar de på plass så de lader feilfritt hver eneste gang
  + Har du en iPhone, iPad, Mac eller Apple Watch så kobler de seg til lett hver eneste gang. Med alle unntatt Mac så dyttes de bare i ørene og er tilkoblet og klare med en gang. Tar du de ut og putter de i etuiet slår de seg av med en gang. En tilkobling er nok så synkes de med alle Apple enhetene dine ready to go.
  + sensorer som lar deg skifte sang, og bruke Siri. Og som pauser musikken automatisk når du tar ut en propp av øret.. og starter den igjen når den settes på plass. Man kan også bruke en og en propp om ønskelig.
  + god lyd til samtaler, liker at det er mikrofon i begge propper, de skifter på avhengig av støy rundt. Gjør at disse er foretrukket av meg i jobbsammenheng!
  + begge propper er «master» slik mange andre trådløse ikke er. Mange trådløse er bygget slik at kun en propp er master og uten den fungerer ingen av dem. Mange andre propper krever også at man fysisk slår av og på proppene etter bruk.

  - Slipper inn en del støy utenfra, fint å vite.. ingen dealbreaker. Forvent ca. samme eller litt mindre lyd utenfra enn vanlige EarPods.
  - Ingen støydemping (flisespikkeri selvsagt... nærmeste konkurrent her koster det dobbelte)
  - Krever lightning lader. Dette er et pluss foreløpig, men i fremtiden skulle jeg likt å se både disse og iPhone skifte til USB-C.
  - ingen volumkontroller på selve proppene. Jeg stiller ofte med knappene til mobilen i lommen, eller med Apple Watch.. men kunne vært lettere med touchsveip på sidene slik som mine Sony WH-1000X.
  - Lyden kunne vært enda bedre.. men det ville nok gitt utslag på prisen da det allerede er såpass mye tech å finne her. Ser at alle konkurrenter med bedre (og noen med dårligere) lyd er betydelig mye dyrere.. selv om de har dårligere tech og funksjonalitet i tillegg.

  Den komplette opplevelsen her gjør at proppene får full pott av meg, til tross for de problemene nevnt over da mye av det er flisespikkeri. Proppene fungerer så sømløst og bra om du eier Apple produkter fra før. Tror jeg kan gå så langt som å si at dette muligens er noe av det beste (og takket være prosessoren i hver propp med gode tilkoblingsmuligheter) og mest innoverende fra Apple på lang lang tid. De som gir dette produktet dårlig kritikk har ikke prøvd å leve med de i noen uker.. for en ting kan man si, det har aldri vært enklere å høre på musikk uten noen form for hassle.
 • Perfekt
  4 mån siden
  Pris: samme som andre trådløse propper i dette sjiktet. Dette er litt ulikt Apple, som ofte har en "premium-skatt" på sine produkter.

  Lyd: Fryktet at de skulle ha samme lyd som Apple Earpods, men disse har mye bedre lyd, og jeg legger merke til ting jeg ikke har hørt før i musikken min.

  Design: Magneter sørger for at de faller på plass i ladeetuiet, og de lades ganske fort opp til å kunne levere noen minutter lyd igjen. Enkel bluetooth-pairing, som selv bestemor kan få til. Pairing synces videre til alle andre Apple-enheter en har, så de trenger en ikke sette opp engang. Etuiet og proppene tåler mye, inkludert fall på både asfalt og i vann. Designen har industrien kopiert nå, to år etter de kom, og det sier vel sitt. Sjekk Huawei Honor, HBQ i7S, Hoyat, Samload ++

  Andre ting:
  - Proppene kan gjenfinnes via "Find My iPhone"-tjeneste, om mistet. Dette forutsettes at en er innenfor bluetooth-rekkevidde. iPhonen vet som regel hvor du hadde dem sist, og dermed ca. hvor de ble mistet.
  - Musikk/podcast stopper automatisk om en tar en av proppene ut av øret, og fortsetter når man setter den inn igjen.
  - Hvis lokket på etuiet er åpent, så vil batteri-/ladestatus for både etui og propper vises automatisk på iPhone.
  - Fungerer ypperlig til telefonsamtaler.
  - Funksjoner som bytt låt, forrige/neste, og Siri kan konfigureres individuelt for hver av proppene, som betjenes med å "tappe" forsiktig to ganger på dem når de er i øret.
  - Finnes i bare én størrelse, så de er ikke for alle ører.
 • Meget dårlig
  5 mån siden
  Oppdatert : 4 mån siden
  Produsert av apple.... som en audiofil er ikke akkuratt dette noe godt, hørte på kompisen min sine :/ jeg fortsetter ihvertfall med Sennheiser
 • Meget dårlig
  5 mån siden
  Har mista de allerede :/
 • Veldig bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Veldig dyre, litt tilkoblingsproblemer over flere enheter. Ok lyd og en god opplevelse uten kabel. Anbefales for iOS/macOS brukere.
 • Bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Verdt pengene for en med iPhone 7 uten AUX-ingang
 • Litt dårlig
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Dyrt og dårlig
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Jeg har nå brukt mine AirPods i ca. 3 uker og er storfornøyd. De er lette, behagelige å ha i øret og lyden er mer enn bra nok for mannen i gata. Jeg har de tilkoblet iPhone og Windows 10. Fungerer uten problemer. Det er DEILIG å endelig slippe kabel. Kommer aldri til å klare å gå tilbake.
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Etter å ha brukt de vanlige EarPods i halvannet år, var dette en skikkelig oppgradering. Lyden er fyldigere, bassen dypere og det er generelt ett mer åpent lydbilde. Har det siste året prøvd flere trådløse varianter; Jaybird X3, Jaybird Freedom, Bose QC35 og Philips Fidelio M2BT. Disse (Airpods) er de eneste jeg har valgt å beholde. Ladeetuiet er lite og genialt, og airpodsene er alltid fulladet når jeg tar dem ut!
 • Omtaler fra andre land

  Sortert etter dato

 • Akseptabelt
  10 dager siden
  Inget för dig som önskar en musikupplevelse men smidiga att använda för podcast, telefonsamtal eller att avlyssna rummet bredvid.
 • Veldig bra
  11 dager siden
  Nice hörlurar! Endast haft dem i två veckor men är redan beroende av dem. Hade lite problem med ljudet i början, men funkar bra nu.

  Som andra också säger tycker jag det är synd att man inte kan ändra volymen på hörlurarna.Ytterligare minus är att de skaver i öronen efter ett tag (har dock ganska små öron så kan bero på det) och att de är rätt dyra.
 • Dårlig
  24 dager siden
  En värdelös produkt med i äkta applemanér för hög prislapp. Dåligt ljud, väldigt osköna och otympliga. Har nu en konkurrents som är motsatsen till det jag skrivit här, så sköna så det är helt otroligt. Leta vidare är mitt råd.
 • Meget dårlig
  25 dager siden
  Sitter dåligt i öronen! Samsung buds är mycket bättre!
 • Meget dårlig
  1 måned siden
  Går inte att byta batteri, inte ens Apple själva kan! Efter snart två är så är batteritiden närmare 1-2h än 4h och enda alternativet är att köpa nya.
 • Veldig bra
  8 mån siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Haft dessa ett år nu. Använder dem konstant. Kan inte betygsätta dem efter ljud då det inte var syftet för mig. Använder dem till samtal och väldigt mycket ljudböcker. Har alltid på dom, både på jobbet och hemma när man diskar, städar, nattar barn, snickrar altan, målar, klipper gräs osv... Fantastiska, bästa köpet jag gjort med ett par minus.

  + Batteritiden! Laddar själva caset en gång i veckan kanske. Kan ha att göra med att jag aldrig använder båda podsen utan bara höger kanske?
  + Enkla att parkoppla.
  + Bra passform.

  - Siri aktiveras hälften av gångerna man bara tar ut pluppen ur örat vilket är störigt.
  - Vill halka ur när man blir svettig.
  - magneterna i caset drar åt sig smutspartiklar och är svårt att rengöra.

  Rekommenderas ändå till alla som har Apple och vill ha trådlösa lurar, så länge du inte är audiofil och enbart ska ha lurar till musik.

  Tillägg 15/2 2019:
  Den högra luren har lagt av helt. Går inte att sammankoppla. Har oftast lyssnat med bara en i taget så det gör inte så mycket. Den spelade säkert upp runt 1000 timmar innan den gav upp.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  När ett företag verkligen försöker innovera. När en helt ny produkt ser ljuset. Då är det goda tider.

  Apple AirPods är just detta, en revolutionerande produkt som ger nya livsvanor för människor.

  Den är inte perfekt, den kan förbättras. Men det är inte version 3 av en produkt som ska hyllas, utan version 1 som kom med något nytt. Och ingenting med AirPods är för dåligt.

  Vad kan då förbättras i framtiden? Man kan ge nästa version av AirPods ännu bättre ljud. Man kan förlänga batteritiden ytterligare.

  Men redan i dagsläget låter de riktigt bra, framförallt tack vare den öppna designen som ger oöverträffad närvaro. Tittar man t ex på Youtube när någon pratar, kan man ibland tro att ljudet kommer ifrån datorns högtalare än ur AirPodsen man har i öronen. Eftersom de knappt känns när de sitter i öronen och eftersom den öppna designen ger ljud en mer realistisk närvaro.

  Men i grund och botten är det ju en EarPod, det ska man inte glömma bort. Jag gillar EarPod och använder de än idag ibland, och det är ingen massiv nedgradering ljudmässigt från AirPods. Men ljudet är mer instängt och slutet med EarPods, vilket också medför mer påtagande bas än AirPod. Men EarPod har inte bättre bas enligt mig.

  Gällande batteritiden så duger den för det mesta. Men tittade på SuperBowl för ett tag sedan och då var det ganska jobbigt att behöva ladda AirPodsen mitt i då sändningen höll på så länge. Men laddning går väldigt fort. Och så länge du har laddningsfodralet till hands är allt lugnt. Så egentligen inget problem tycker jag. Har alltid stört mig på personer som tycker superenkla snabba saker är problem, jag ser hellre att man fokuserar på vad som kan förbättras kraftigt, vad som verkligen var ett problem, snarare än att satsa på att finjustera detaljer.

  Så jag rekommenderar dessa. Främst till Mac, Apple TV och iPhone. Ej Apple enheter har jag inte testat dem ordentligt tillsammans med. Önskar det kom bättre stöd för Xbox One, men Bluetooth är inte förenligt med Microsofts Xbox strategi.
 • Knapt godkjent
  1 måned siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Väldigt dyra med tanke på att ljudet är högst mediokert.
  Funktionella men ser lite löjliga ut när de sitter i öronen.
  Ramlar ur lätt vid aktivitet såsom löpning och gym.
  Bra samtalsljud vid mobilsamtal men ett rimligt pris är runt 500kr.
  Finns lurar som både är smidigare, snyggare och har bättre ljud för under tusenlappen.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Så fort jag satte på mig dessa hörde jag "Sun is down, freezin' cold / That's how we already know, winter's here / My dawg would probably do it for a Louis belt / That’s just all he know, he don’t know nothin' else."

  10/10 för att man kan shuffla mellan Sicko mode och Mo Bamba HELT TRÅDLÖST!
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 måned siden
  Wow!

  Ville ha ett par hörlurar som är lätta att ta med överallt då mina P7 Wireless är lite klumpiga.
  Vad får man då av Airpods?

  -Ljud. Ljudmässigt kommer du aldrig komma till samma klass som ett par "ljud-fokuserade" hörlurar, men ljudet i dessa är bättre än vanliga Apple hörlurar som man ansluter med kabel. Är du bara ute efter väldigt bra ljud så kolla på något som tex P7 Wireless, men dessa är grymma för priset.

  -Passform. Jag var orolig att dom skulle åka ut, vilket dom förvånansvärt inte gör. Dom sitter bättre än förväntat, men samtidigt känns det knappt att man har på sig dom. Jämför man detta med traditionella "In-Ear" som pluggar igen örat så känns detta betydligt bättre. Mina Apple lurar med kabel åker ut, men tror det beror på tyngden på kabeln, dessa gör inte det.

  -Teknik. Dessa är fullpackade med tekniska funktioner. Proximity-sensorn som känner av om hörluren sitter i eller inte är fantastisk. Tar man ut en lur så pausas musik/video automatiskt samt sätts på när man stoppar in luren igen. Sensorn är även kopplad till en "Dubbeltapp-feature" som gör att man kan dubbla-tappa på hörluren för att aktivera Siri eller ändra detta i inställningar för att svara/lägga på samtal.

  -Batteritid. Det går att lyssna på musik i 5 timmar på en laddning. Dock laddar batteriet upp sig i upp till 24 timmar extra via laddfodralet och helt ärligt hur ofta lyssnar man mer än 5 timmar i taget? Sätter du i lurarna i laddningsfodralet så laddar du ca 3 timmar på 15 minuter, dvs det är väldigt sällan batteri är ett problem.

  -Anslutning. Anslutningen fungerar som den skall göra via Apples enheter, jag har dom kopplade till iPad, iPhone, Macbook Pro och iMac och att byta mellan dessa fungerar felfritt. Dock har jag fortfarande haft lite problem att ansluta dom till Apple TV, men ska försöka "mecka" lite med detta igen. Första installationen är lättare pga Apples W1-chip och gör att du inte behöver gå in i inställningar på mobilen för att ställa in hörlurarna. Dock måste du göra detta på övriga enheter. När du väl kopplat hörlurarna väljer du att spela till dom via "Airplay-funktionen" (på baksidan sitter det en bluetooth-parningsknapp)

  -Fodralet. Wow. Apple vet hur man tänker till. Allt i detta lilla paket har magnetfunktion för att man lätt skall kunna öppna/stånga fodralet samt sätta i hörlurarna. Dom "rättar till sig själva" genom magneter som sitter i. Det är skönt att hålla i, men är väl något man förväntar sig från Apple nu för tiden. Du laddar fodralet genom vanlig Lightning-kontakt. Jag har även tappat fodralet utan att det blev en enda repa.

  -Mikrofonen. Alla jag pratat med reagerar på att det låter bra, det låter alltså bättre än att prata via telefonen. Varje hörlur har en egen mikrofon och stänger ute bakgrundsljud, vilket gör att bakgrundsljud minimeras och din röst låter bättre.

  -Find my iPhone. Via denna funktionen hittar du även hörlurarna.

  -Enda nackdelen är efterfrågan, går du via återförsäljare får du vänta väldigt länge då jag fick vänta 6 veckor när jag beställde dom via apple.se

  Letar du efter en hörlur som inte sitter "i" örat samt något som är lätt att ta med sig dagligen utan att det ser ut som man hörselskydd på sig. Look no further! Otroligt nöjd med dessa. Överprisade? Nej, du får otroligt mycket teknik för pengarna. Dock kan du nog hitta bättre ljud för pengarna, men då får du inte övriga "självklarheter". Har du en Apple Watch är det ännu lättare att kontrollera volym, byta låt etc etc.
 • Litt dårlig
  1 måned siden
  Tyvärr ganska usla för det här priset. Sitter dåligt, fula och medioker ljudkvalité. Finns bättre alternativ. Att göra något aktivt med dessa är helt uteslutet.
 • Meget dårlig
  2 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Tyvärr värdelösa för mig i och med att passformen är dålig samt att ljudet inte är direkt något man höjer ögonbrynen åt.
  Utseendet faller den på också i och med längden som dom sticker ner från öronen.
  Tur att dom var gratis.
 • Utmerket
  4 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Jag är mycket nöjd. Brusar tyvärr en del när man pratar i telefon men att lyssna på musik fungerar fint :)

  [Update 6 januari 2019] Använder dessa dagligen och jag upplever att dom bara bli bättre och bättre. Att det brusar lite under telefonsamtal har jag vant mig vid och är ingen issue längre.

  När Apple släpper en ny och förbättrad version av Airpodsen kommer jag garanterat köpa dessa.
 • Meget dårlig
  2 mån siden
  Sitter uselt i öronen.
 • Perfekt
  3 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Skeptisk till dessa och sen priset på det.
  Men efter jag testade en bekants så är jag helt såld.
  Så priset är helt OK, tanke på vad man får och bekvämligheten.

  Betalade 1500 för mina.

  Alltid haft vanliga trådade lurar/headset.
  Men nu ca 3v senare.

  Så jäkla nöjd.
  Dels är ljudet grymt bra.
  Micen fungerar felfritt.

  Smidigt med autopause av musik när man ploppar ur ena örat.
  Autoladdning av podsen när dom ligger i fodralet.
  Hitta i "hitta min iphone" om man skulle slarva bort dom.
  Två knackningarna på ena podden så aktiveras siri, så styr man mobilen via siri.
  Och framförallt bekväma för mig.

  Så dom som tvekar, se om ni kan testa någons osv så får ni sen överväga om det är värt pengarna eller inte, för mig va det inget snack om saken även om det är skapliga pengar för en student.
 • Veldig bra
  3 mån siden
  Mycket smidiga lurar som är perfekta att använda när man behöver prata i telefon med upptagna händer, tex på jobbet eller som jag hemma under föräldraledigheten med barn i famnen.

  Synkar bra och så som den ska. Självklart strular det nån gång då och då eller är lite segt. Det står ju att den ska ansluta på ett par sekunder och börja ansluta direkt när man tar ut dem ur skalet. Det funkar oftast men ibland kan det ta tex 10 sekunder vilket är lite störigt när man ska svara på ett samtal men inget hinder.

  Enastående batteritid! Laddar dem i princip aldrig då jag bara använder en lur när jag pratar. Varje lur räcker ungefär 5 timmar så när ena har laddats upp flera gånger och skalets batteri är slut så har jag ännu en laddning i vänstra luren kvar. Räcker veckor för mig!

  Enda nackdelen än är att de är helt värdelösa för att lyssna på musik/pod/radio etc om man inte sitter hemma i ett tyst rum. Prata i telefon går bra men när jag vill koppla bort totalt med lite ljudisolering (tex på gymet eller bussen) så måste jag ta ett par andra in-ear lurar (optoma be3 sport).
 • Bra
  10 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Köpte AirPods våren 2017 när de lanserades. På ett år jag bytt ut mina lurar 3 gånger pga olika problem, inkl att lurarna dramatiskt tappat volym med 50–90% reduktion. Tillbringar antagligen 1-2 timmar i veckan med olika felsökningsproblem, inkl att para om dem, starta om datorn, fabriksåterställning osv – använder dem troligtvis 10-12 timmar per dag vilket troligen är över genomsnittet, men med det följer också en del huvudvärk.

  AirPods är dessvärre en instabil produkt, särskilt om man använder dem med Mac och inte bara iPhone (till iOS brukar de generellt funka bra). Det vanligaste problemet är att Bluetooth-signalen från dator eller mobil, brukar tappa dialogen med lurarna, vilket är ett mjukvarufel. Då får man fabriksåterställa enheten och eventuellt Bluetooth-modulen på datorn.

  Jag gillar generellt funktionaliteten och ljudet i dem, men det lär dessvärre dröja ett tag ytterligare innan Apple får ordning på mjukvaran. Mic-kvalitén för inspelning på Mac är också _väldigt_ kass (SCO istället för AAC) där jag hoppas på en förbättring i framtiden.
 • Veldig bra
  3 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Airpods slutsålda på flera håll – ny version är möjligen på gång? Det började ta slut i oktober 2018 runt om i Europa och nu i Sverige.

  Det som har skett med andra Apple produkter har nu skett med AirPods, det är slut hos det flesta leverantörer och butiken säger att de tär på väg, leveransproblem eller ny version är möjligen på gång? Ny W2-chip eller trådlös Qi-laddningsplatta med det nya laddningsskalet eller bara slut på lager.....

  Fast det var slut också till julen 2017 så kanske Apple sätt att skapa behov, då Iphone och andra Apple delar har blivit 20 - 50 % dyrare... nja, vi får se till julen 2018 om det är "Same as last year.... old Airpods 1"!
 • Akseptabelt
  3 mån siden
  Helt OK lurar till ett högt pris.
  Jag har haft lurarna i ett par månader och använder dem dagligen för att prata i telefon och lyssna på musik, det är ett par väldigt smidiga lurar som är lätta att ta med sig och har bra batteritid men dom kunde haft bättre passform och trådlös laddning.

  Positivt:
  Snabb koppling till mobilen (automatiskt utan att behöva ansluta manuellt genom BT)
  Snabbfunktioner när man tar ut lurarna/lur från örat eller när man "tappar" på en lur.
  Batteritiden.
  Smidigt och snabbt att lägga i lurarna i laddningsfodralet med magneter.

  Negativt:
  Laddningsfodralet blir repigt snabbt, rekommenderar att man köper ett skydd till.
  Ingen trådlös laddning. (kommer antagligen i nästa modell)
  Lätta att bli av med, dom är så pass små att de blir svårt att hitta om du skulle tappa dem i kollektivtrafik eller liknande.
  Passformen är ingen höjdare, har tappat mina ett flertal gånger.
  Priset.
 • Litt dårlig
  7 mån siden
  Oppdatert : 4 mån siden
  Pinsamt, Apple! Liksom iPhone X så är priset helt vansinnigt för vad man egentligen får. Ljudet ok men om man inte redan är fast i Apples iOS ekosystem så kan jag inte rekommendera dem. Nej tyvärr dog innovation med Steve Jobs hos Apple och när konkurrenterna får till ett ekosystem som fungerar så blir Apple oväsentliga.
 • Litt dårlig
  4 mån siden
  Oppdatert : 4 mån siden
  Dessa hade varit BÄST...om:
  1 - de passade öronen utan att trilla ut vid minsta rörelse
  2 - De var snygga och inte såg ut som det rann var ur örat
  3 - De funkade sömlöst för andra operativ än IOS
  4 - De lät lika bra som t.ex. Samsungs Icon-X (no they dont)
  5 - Folk hörde en lika bra via mic som på (se 4) eller andra kvalitet-in ears
  6 - Man kunde lagra musik lokalt i dem (som se 4) och bypassa iTunes
  7 - De tog priset och skalade av största delen av Apples vinst (ca 70%) och sedan sålde dem med alla kriterier ovan uppfyllda.

  Summering:
  En 300-ing är de...kanske värda...om man har öron de sitter kvar i, men oddsen är dåliga på det. Annars kör skumgummi o gaffatejp så sitter de skönt och säkert jag har testat med orginalet med snöre och dessa sitter precis lika "bra". Hittar ni inte för det priset så avstå till det dalar eller köp något som funkar out of the box.
 • Utmerket
  4 mån siden
  Visst att de kostar lite, men enklare lurar än dessa är svårt att hitta. Enkelheten samt bra ljud gör att man köper ett par.
 • Meget dårlig
  4 mån siden
  Använd dessa, eller valfri iPhone-hörlurar, när du åker kommunalt om du vill vara en idiot. Alla iPhones hörlurar läcker mycket ljud.
 • Knapt godkjent
  5 mån siden
  Passade sådär i öronen, samma lurar som de trådbundna för 90 kr.
 • Perfekt
  5 mån siden
  Funkar mycket bra! Smidiga att använda och bra ljud!
 • Bra
  6 mån siden
  Oppdatert : 5 mån siden
  Helt fantastiska lurar funktionellt sett!
  Men ljudet lämnar lite att önska för min del.

  Användarvänlighet: 10/10
  (BÄST) Ser inte hur det möjligen skulle kunna bli enklare att använda ett par lurar!

  Ergonomi: 9/10
  Man kan lätt glömma att man har dem i öronen. Väger ingenting. Och passformen är nog den mest universella som finns. Bekväma att bära timmar i sträck.
  Ramlar aldrig ur hur mycket man än skakar på huvudet och hoppar omkring.

  Batteri: 8/10
  Imponerande batteritid för sin storlek och vikt. Konkurrenter i denna kategori av lurar har antingen sämre batteritid, eller samma batteritid fast större och tyngre lurar.

  Ljud: 6/10 (godkänt)
  Kortfattat. Som lightning-earpods fast med lite bättre bas.
  Mycket klart ljud. Basen låter bra men svagt.
  Ett klart minus är dålig "soundstage". Lyssnar du t.ex. på en konsert så får man inte känslan av att vara där. Ljudet låter istället som att det kommer inifrån huvudet istället för runt om.
  Köp dem för funktionerna, inte för ljudet!
 • Veldig bra
  2 år siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Uppdatering 2017-07-13
  Nu har jag fått ett nytt par efter att frugan fick mina första...
  Återigen vill jag understryka att dessa hörlurar är inte marknaden bästa ljud. Det är bekvämhet, flexibilitet och hålla sig till Apple Eco-hjul. Tyvärr så märks det att Apple ligger lite efter i uppdaterade funktioner men det ser lite ljusare ut i samband med iOS 11. Då kommer man att styra lite mera.
  De som håller på testar beta versionen av iOS 11 har redan visat vad det gör att göra.

  Läs mer: https://9to5mac.com/2017/07/12/ios-11-how-to-customize-airpods-controls/

  -----------

  Efter 6 veckors väntan så kom dem...
  Jag är riktigt nöjd med dem. Precis som alla Apple produkter så kopplades det smidigt med iPhonen och sedan var det bara att börja lyssna. Ljudmässigt så är det helt OK, men de slår inte Bose o Beats. Bra med att man kan uppdatera firmware på dem och det sköts automatiskt. Lätta o smidiga hörlurar...men precis som en före skrev; gillar man Apple hörlurar och har pengar så är det bara att KÖPA.

  Uppdatering 21/9
  Stort tack till användare "Eratus" för tipset kring rengöringen

  "Ett tips är att rengöra dem med häftmassa. Tar snabbt bort öronvax eller hudavlagringar."
 • Perfekt
  6 mån siden
  Oppdatert : 6 mån siden
  Mycket enkelt att installera:
  https://support.apple.com/en-us/HT207010

  Apple har blivit tråkig vad gäller andra produkter, men dessa hörlurarna ger positivt överraskande känsla.
 • Perfekt
  6 mån siden
  Haft dessa i 1,5 år nu. Early adopter inom all teknik, och beaktat det så är detta det bästa köpet jag gjort de senaste 3 åren. Hade varit prisvärt om de kostade 3000kr.
 • Utmerket
  6 mån siden
  Audiofil här med 5-6 par hörlurar.
  Som apples alla produkter är denna produkt fantastiskt designad, låter perf och funkar felfritt i princip.

  + Ljudet, likställer nästan med mina Bang&Olufsen H8 för 4600kr
  + Felfri mic
  + Connectar revolutionärt enkelt till iphonen, inte som den vanligt långsamma BT
  + Slim design
  + Laddar aldrig ut pga. skalet som laddar upp dem.
  + Fungerande touch på snäckorna

  - Laggat nån gång i samtal, kan dock vara fel på mobilen
  - Brusreducering saknas, vilket skulle göra dessa hörlurar fullständigt kompletta (lär komma i nästa utgåva)
 • Utmerket
  6 mån siden
  Jag är en person som alltid föredragit in-ear-hörlurar då de är så smidiga att ta med i fickan. Dessa trådlösa var över min förväntan.

  +riktigt bra ljud för att vara in-ear och trådlösa.
  +ingen jobbig sladd som trasslar
  +stänger av ljudet när man tar ut en lur, ifall man fort behöver stänga av
  +smidig magnetisk ”förvaringslåda” som laddar hörlurarna några laddningar innan man måste ladda via vägguttag, riktigt skönt om batteriet hinner ta slut innan man har tillgång till elnätet.
  +enkla att ansluta till iPhone, bara öppna luckan på förvaringslådan

  -designen, ser lite speciellt ut med två vita pinnar som sticker ut från örat.
 • Perfekt
  2 år siden
  Oppdatert : 7 mån siden
  Värda varenda krona. Hoppas på version 2 snart
 • Perfekt
  8 mån siden
  Har haft lurarna i snart ett halv år och wow vad jag älskar dem! Jag har dem varje dag, till och från jobbet. När jag väl är på jobbet tar jag ur dem och i dem flera gånger varje dag! Jag behöver ladda dem 1 gång varje vecka!

  Det enda med dessa är att magneterna i hörlurarnas hållare gör att det blir supermycket damm och smuts i hållaren och det är ganska svårt att göra hållaren ren!
 • Utmerket
  8 mån siden
  Har kört min lurar drygt ett år då jag var bland de första att få ut ett par (viktigt:)..

  Mina farhågor var:
  Man kommer att tappa bort dem... har aldrig slarvat bort dem då man lägger in dem i fodralet så fort du plockar ur dem ur öronen.

  Batterierna kommer ladda ur... batterierna räcker förvånansvärt länge eftersom de laddas hela tiden då de är i fodralet/etuiet. Etuiet behöver laddas väldigt sällan, men har glömt det ibland...

  De kommer ramla ur öronen då de saknar gummiyta...
  Går utmärkt att springa med, har aldrig tappat ur dem om man inte råkat stöta till dem eller tex tagit av en tröja och glömt att de satt i.

  Övrigt:
  Inte kanonljud om du är audiofil.
  Funkar att prata i som headset men känns inte hundra.
  Går att koppla direkt till Apple Watchen och ha när du är ute och joggar så slipper du mobilen.
  Saknar volymkontroll. Går att köra i applewatcen men den laggar en del.

  Hade ett par vanliga BT hörlurar innan som konstant måste komma i håg att laddas och man behövde den där störande tråden bakom nacken. Något bättre ljud i dem men Skulle välja mina AirPods alla dar i veckan pga användarvänligheten.