Asus ROG Swift PG248Q

Asus ROG Swift PG248Q

 • Maks oppløsning: 1920x1080
 • Bildestørrelse: 24 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 180 Hz
Rangering 80 i PC-skjermer
Sammenlign priser på alle Asus PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Asus ROG Swift PG248Q

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Maks oppløsning: 1920x1080
 • Bildestørrelse: 24 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 180 Hz

3.1 av 5 stjerner

Basert på 8 anmeldelser

Sortert etter dato
01.03.2017
  o
  oddhf(1 anmeldelse)
  Knallbra skjerm til en god pris! har alt man trenger, menyene er enkle. og den har g-sync!
  27.12.2018
  Endret 29.12.2018
   K
   Kristian84
   For mange feil for selv en gang passerte Asus kvalitetskontroll. - Vet ikke hvordan andre har gjort denne skjermen til å fungere i 180Hz med G-synkronisering, for både meg og et tidligere antall mennesker kan ikke kjøre denne skjermen på 180Hz uten at skjermen blir svart eller blinkende, selv om du har maskinvaren til den. Hvis du betaler store penger for G-synk, forventer du at det skal fungere for overklokkingen, men Asus har tydeligvis mistet ballen her. - Det er også mange Youtube-klipp fra andre med samme bekymringer bare med PG-serien. Som før, selv min ex pixel feil, og at FPS meter i skjermen hadde hengt på settet Hz nummer, flyttet ikke etter at du startet et spill eller startet på nytt måleren. Også mengder av BLB, som også ble grundig testet, hvor 20 prøver ble kjøpt og nøyaktig 10 (50%) hadde uakseptabelt BLB. - Gå tilbake til butikken.

   Google

   12.08.2018
    M
    Murdoch
    Spot on! Rask og med flotte farger.

    Google

    14.03.2018
     N
     Noah Gladh
     Forferdelig skjerm for kvalitetskontroll og ASUS ikke-fungerende kundeservice. Sikkert bra når det egentlig virker, men etter 4 ex med enten absurde mengder BLB eller pixelfel begynner jeg å gi opp.

     Google

     19.12.2017
      R
      Razpootin
      Virkelig mild melkeaktig skjerm som ikke er verken stor eller stor. Alle funksjoner som overklokking til 180hz fra 144, G-synk, etc., fungerer som forventet uten problemer. Men betaler over fire tusen dollar og så overrasket over hvor dårlig fargegjengivelsen er da er det rette sporet tilbake til butikken. Har hatt en vanlig $ 1200 Samsung-skjerm tidligere, noe som gir betydelig rikere og dypere farger enn denne. ASUS-panelet er virkelig blek i sorten, og du blir irritert at den "hvite metningen" nesten har en gloria rundt de hvite farger som vises på skjermen. Det føles nesten "sollys-irriterende". For eksempel er fargen på nettleseren Google Chrome menyer en ganske lett type grå farge i opprinnelsen - ikke på denne skjermen. Der det er lysegrå, viser panelet i stedet kritikken. Fargene generelt er ikke-eksisterende, selv om du kremer eller justerer innstillingene som ønsket. Føler ikke at de andre funksjonene veier opp mot den dårlige fargegjengivelsen, så den kommer tilbake med det samme.

      Google

      Side 1