Dyson V8 Absolute

Dyson V8 Absolute

  • Type håndstøvsuger: Stangstøvsuger
  • Bruk: Håndstøvsuger
  • Type: Uten pose
Rangering 4 i Støvsugere
Sammenlign priser på alle Dyson Støvsugere
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Dyson V8 Absolute

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
  • Type håndstøvsuger: Stangstøvsuger
  • Bruk: Håndstøvsuger
  • Type: Uten pose
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sortert etter dato
18.07.2018
c
carestaduser.total-reviews
Temmelig god. Hatt den i noen uker nå, og det er veldig deilig å slippe støvsugerposer og ledning. Det gir økt fleksibilitet. Samtidig er det en del endestykker som følger med, hvert til sitt bruk, og det hender man må bytte litt mellom de forskjellige for å få det skikkelig rent. Jeg hadde også elektrikerbesøk for litt siden, og støvsugeren virker ikke som den helt klarer å plukke opp små kobbertråder som ligger igjen på parketten. Jeg finner fortsatt disse rundtom, selv om jeg har gått over aldri så mange ganger og med både gulv- og teppemodulen.
05.10.2018
b
basiqfuxx
Har kjørt det en stund nå, og det er ikke mye å klage på, hvis du kjører maksimalt, vil batteriet ikke vare lenge, og det høres høyt, men vanligvis er det ikke nødvendig, og det er enkelt og enkelt. Noe dyr jeg liker, men det gjør jobben sin og er alltid klar for en sving.

Google

13.09.2018
F
Footstomp
Først av alt var min forventning at dette kunne erstatte en vanlig støvsuger. Hvis det er målbildet, se deg om noe annet. Det faktum at det også har en ganske saftig prislapp betydde at jeg mente det medfører en slags kvalitet. Selv der var jeg feil. Må innrømme at jeg var litt villedet av alle de positive vurderingene, så jeg følte meg som å skrive noen linjer om hvordan det virkelig virket. Produktet er utrolig plast, på randen som jeg trodde det var en vits når den ble pakket opp. Dysen er laget av vanlig hard plast, noe som førte til en sprekk etter annen bruk (!). Dysen har ingen suging fra siden, slik at du ikke kan kjøre den langs lister og tror du får smuss. Teppemunnstykket fungerer subtilt på tynnere tepper, med mindre de er fullt utspente. Røret har en grov overflate, som vil ta farge på minst kontakt med møbler i ditt hjem. I tillegg er røret ikke helt fast og er dermed i bruk. Du blir ikke frisk under møbler når samleren bidrar til en vinkel på røret. Det vil også være problemer med å få tilgang til den lille dysen, f.eks. Bak TVen, rundt lys osv. Det er betydelig tyngre enn det ser ut til å være. Min kone følte meg i håndleddet etter bare en kort stund. Sugekraften til normal er utilstrekkelig, i høyeste grad er det veldig bra (kanskje det eneste positive jeg må si). Batteriet vil imidlertid være tilstrekkelig i 5-7 minutter, etterfulgt av 5 timers ladetid. Hvis du kjører med en dyse ved normal sugekraft, vil du ha ca. 20 minutter igjen før lading. Kan tenke meg at det fungerer bra som en dyr kjøkken støvsuger eller muligens (men sannsynligvis ikke) til en mindre leilighet. (Produktet ble testet tre kostnader før det ble annonsert og returnert)

Google

22.08.2018
M
MrMazarin
Jeg er dårlig imponert over denne støvsugeren. Først trodde det ville være en slags tv-butikkprodukt, men jeg fikk tji. Her hjemme er vi helt overbevisende om at det ikke er noe bedre støvsuger, egentlig! Det er utrolig enkelt å komme i gang med en gang, tok ikke mer enn et minutt før vi støvde. Det er enkelt og enkelt å bytte mellom de forskjellige dysene. Allerede etter 2 dager fortalte vi hverandre at vi aldri vil kjøpe en "vanlig" støvsuger igjen. Sikker, denne støvsugeren er ganske dyr. Men vanlige støvsugere er heller ikke så billig billig. At du ikke trenger en støvsugerpose er så verdt det - ikke mer "nei, nå er posen full, kjære, kan du kjøpe og kjøpe nye poser?". "Hvilken modell skal det være?" "Jeg har absolutt ingen anelse ..." Så med alle støvsugere som trenger poser, er de heller ikke veldig billige. De største endringene vi opplevde, i tillegg til at det trekker skit som vi trodde vår gamle støvsuger gjorde, men tilsynelatende ikke, er at vi støvsuger hver dag. Fra kraften til å trekke ut den tunge, klumpete gamle støvsugeren med en ledning som stikker eller ikke er nok overalt - fordi det er så lett å støve gulvet på en rask is. Etter det har jeg begynt å bruke det overalt, alle stedene hvor jeg kan bruke støvsugeren til å bli våt, tørr, få en runde. Det eneste negative jeg kan si er godt priset og batterilevetid (hvis du kjører i Max-modus). Men så lenge du ikke bor i en oceanfront villa på 140kvm, er det ikke noe problem. Du har en glatt veggmontering der du kan ha laderen tilkoblet, og lader den da hver gang du setter støvsugeren i veggbraketten. Er det perfekt? Nei, men det er få produkter som er. Er det porky? Ja, det er egentlig, og jeg vil aldri kjøpe en "tradisjonell" støvsuger igjen.

Google

21.08.2018
M
Munkkrull
Utmerket støvsuger! Det er to grunner til at jeg ikke gir det full karakter. En skyldes prisen. Etter min mening er det ganske dyrt, og jeg er ikke helt overbevist om at det faktisk er verdt den prisen. Den andre grunnen til at jeg ikke får topplasseringen skyldes batteriets levetid. Min 40 minutter er vanligvis nok til mine applikasjoner, men sugingen er begrenset. Hvis jeg vil ha sterkere suge, er batterilevetiden bare ca. 10 minutter. Den positive tingen med støvsugeren er at den er lett å bruke. Den veier uventet litt og er lett å manøvrere. Det høres også mindre ut enn støvsugeren jeg pleide å bruke. At jeg ikke trenger å bruke støvposer, er selvsagt også et pluss. Den største styrken, ifølge meg, er bruken av de mindre dysene som passer godt, heller ikke når jeg kommer til trange rom eller rengjør sofaen. Da er det nok med 10 minutter med intens sugekraft. Dette gjør det til et perfekt verktøy for rengjøring av bilen. Denne støvsugeren har gjort meg vakuum oftere, men med kortere intervaller. Har du penger bare å ligge og gni der hjemme mens du er i en vakuumtank? Da er Dyson V8 det perfekte valget for deg!

Google

Side 1