Panasonic ES-LV6N

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Panasonic Barbermaskiner (25)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (8.48)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Bra
  2 mån siden
  Koster litt mye, men veldig behagelig barbering. Må brukes hver dag om utbyttet skal være maks, blir stående en god del lengre om det går noen dager. Enkel rengjøring.
 • Perfekt
  3 mån siden
  Super bra rakapparat, det är den klart bästa jag haft. Känslan när man rakar sig är lite som att den är fullfjädrad och bara glider över ansiktet utan någon kontroll och resultat. Men skäggstubben blir borta och det är ingen irriterad hud lämnad kvar. Helt amazing...
 • Utmerket
  4 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Jeg har hatt gleden av å teste denne barbermaskinen den siste tiden. Førsteinntrykket var helt magisk - en virkelig tungvekter av en barbermaskin, som etterlater seg et profesjonelt inntrykk etter de første brukene. Barbermaskinen har et kraftig batteri og kjapp ladetid. Den etterlater seg en veldig glatt og deilig hud og tar stort sett all skjegg. Den var riktignok ikke like nøyaktig på halsen, hvor jeg var nødt til å gjøre litt innsats med høvelen etterpå. Anser denne som meget kraftig og uten tvil den beste barbermaskinen jeg selv har hatt. Anbefales!
 • Veldig bra
  3 mån siden
  Hatt denne i en ukes tid nå og må si meg meget fornøyd med denne maskinen Den barberer tett og nøyaktig. Den nærmest sklir over hake og kinn Ikke antydning til lugging og resultatet blir bra Eneste minus er litt høy lyd men ellers topp stemning Plug and shave
 • Bra
  3 mån siden
  Barbermaskinen er enkel å bruke og lett å rengjøre. Virker også som den er skånsom mot huden. Maskinen har god levetid etter at man har ladet den opp, og det virker som den lades raskt. Den lager en del støy ved bruk, og barberer dessverre ikke så bra på alt skjegg.
 • Veldig bra
  3 mån siden
  Jeg har fått gleden av å teste denne barbermaskinen gjennom Buzzador, og har hatt den i et par uker nå. Førsteinntrykket var at dette er en høykvalitetsprodukt som er godt designet. Den er effektiv og gjør en god jobb uten at den lugger i skjegget. Veldig små skjeggstubber trengte noen ekstra runder før jeg fikk litt øvelse, men alt i alt fungerer den veldig fint. Eneste minus er at den er litt høylytt i forhold til min forrige maskin, ellers ville den fått maks stjerner fra meg. Kan absolutt anbefales på det varmeste.
 • Bra
  3 mån siden
  Jeg er en som sverger til høvel. Men når jeg var så heldig å få testet ut denne barbermaskinen så måte jeg jo prøve. Maskinen fungerte veldig bra. Plussen er at den kan brukes både til tørr og våtbarbering! Jeg liker best våtbarbering. Minuset mitt med maskin er at jeg er ikke den som barberer meg typ hver tredje dag. Ca 1 gang i uken. Så da blir det litt mere arbeid. Men resultatet blir bra. Ikke rød eller irritert hud. Anbefales.
 • Veldig bra
  3 mån siden
  Skulle gå fra og ha brukt en trimmer til en barbermaskin var ikke helt optimalt. Føler den sliter litt med og ta all skjeggvekst. Men der hvor den tok godt så ble det et godt resultat. En veldig god barbermaskin hvis man bare skal barbere en «tre-dagers». Kan helt fint anbefale den til andre.
 • Veldig bra
  3 mån siden
  Veldig bra maskin. Sliter litt når det er lengde på skjegget. Men leker seg med 3-4 dager skjegg, føles nesten som man har brukt høvel etterpå. Så dette produktet kan eg absolutt gå god for. Lett å holde ren med børsten som følger med. Og bra at den kan vaskes.
 • Utmerket
  3 mån siden
  Knallbra maskin! Litt stiv pris kanskje men god valutta for pengene. Maskinen gjør alt den skal, god å holde og har en bra batteri tid. Anbefaler denne til alle som vil ha en kvalitets maskin.
 • Veldig bra
  3 mån siden
  Jeg har fått gleden av å teste denne barbermaskinen gjennom Buzzador. Førsteinntrykket var at dette er en høykvalitetsprodukt som er godt designet. Den er effektiv og gjør en god jobb uten å lugge i skjegget. Den passer utmerket med skjeggvekst opptil 3-4mm. Hvis lengre skjegg skal klippes er det også en "trimmer" som tar dette. Er veldig fornøyd med maskinen og dette er et produkt jeg vil forsette å bruke. Kan anbefales på det varmeste!
 • Omtalen leveres av

  Veldig bra
  3 mån siden
  Meget effektiv ved daglig barbering, irriterer ikke huden. Den hadde litt problemer når jeg hadde lengre skjegg som lå inn mot huden. Pen å se på, lett å rengjøre. Føles god i hånden. Oversiktig display som viser batteritid og bruk. Beste barbermaskin jeg har prøvd.
 • Omtalen leveres av

  Perfekt
  3 mån siden
  Min nye favorittmaskin! Denne er veldig god å bruke samtidig som den tar alt av små-hår. Det beste av alt er at du ikke kjenner noe i ettertid og huden blir myk. Denne kan jeg «glatt» anbefale videre. Maskinen er i tillegg meget god og holde i med både mulighet for bevegende og låst hode.
 • Omtalen leveres av

  Veldig bra
  3 mån siden
  Har testet maskinen for Buzzador.
  God maskin som barberer svært effektivt. Overgår tidligere maskiner fra andre leverandører. Enkel rengjøring.
  Et par små minus er at den er litt støyende og litt stor - altså ikke noe presisjonsverktøy.
  Men alt i alt en suverent kjapp og god barbermaskin som får jobben gjort!
 • Omtalen leveres av

  Perfekt
  3 mån siden
  Jeg har nå testet Panasonic Shaver ES-LV6N i ca. en mnd. nå. Førteintrykket var svært godt da jeg pakket ut produktet. Pent design og godt grep. Hodet på maskinen føltes litt stort, men ser at det er nødvendig for å få plass til alle bladene. Ved første barbering fikk jeg kommentarer fra mine barn at de syntes den var bråkete. Den har en høyere lyd en tidligere maskiner jeg har hatt og det var en tilvenning. Den barberer jevnt og svært godt. Totalt en svært god maskin.
 • Omtalen leveres av

  Veldig bra
  3 mån siden
  Har brukt maskinen jevnlig i en måneds tid nå og er ganske fornøyd. Det tok nesten 3 uker før huden ble vant til maskinen, men etter dette har alt vært supert. Den barberer svært glatt på min uten irritasjoner selv uten barberskum. Savner kun mulighet til å justere høyde.
 • Omtalen leveres av

  Veldig bra
  3 mån siden
  Jeg har innimellom testet barbermaskiner men alltid gått tilbake til høvel, men denne modellen gir meg lyst til å kaste høvelen for godt, den gir et glatt og fint resultat uten at man må jobbe hardt for det. Den er også enkel å rengjøre. Eneste negative er at den ikke kommer med ladestasjon.
 • Omtalen leveres av

  Veldig bra
  3 mån siden
  Maskinen har en kjempestor kontaktflate mot huden, dette fører til merkbart kortere tidsbruk. Kvaliteten på produktet virker god, og batteritiden holder til to uker med mitt bruk. Alt i alt veldig fornøyd, anbefaler denne for alle som barberer seg hyppig. Eneste minus er at knivene kan oppleves litt skarpe, kan bli litt sår i huden i starten, dette gikk fort over.
 • Omtalen leveres av

  Perfekt
  3 mån siden
  Jeg ble veldig overrasket hvor bra og presis denne maskin barberte. Fikk ingen utslett eller sår på halsen av denne maskinen som jeg har opplevd tidligere.
  Positive er at den også kan brukes i med barberskum og i dusjen.
  En veldig bra og presis barbermaskin
 • Omtalen leveres av

  Perfekt
  3 mån siden
  Stilig design og en følelse av kvalitet!
  Følger huden lett og behagelig, barberer tett til huden uten at man blir sår.
  Må noen ekstra runder for å få med alle stubber.
  Etterlater huden glatt og myk.
  Stort pluss med trimmeren.
  God batteritid!
  Anbefales!
 • Omtalen leveres av

  Perfekt
  3 mån siden
  Denne barbermaskinen fungerer meget bra, barberer meget godt., Har tidligere brukt et annet barbermaskinmerket og dette leverte ikke en like glatt barbering som denne maskinen gjør. Den ligger godt i hånden og indikerer hvor lenge du har brukt den + gjenstående batterikapasitet.
 • Omtalen leveres av

  Perfekt
  3 mån siden
  Denne maskinen er fantastisk.
  Fruen og barna sier jeg aldri har vært så glatt i ansiktet.
  Effektiv og med godt batteri. Lader kjapt og varer lenge, Ingen problemer å dra på tur uten strøm en uke eller to med denne maskinen.
  For første gang på mange år er jeg nybarbert daglig ?
 • Omtalen leveres av

  Veldig bra
  3 mån siden
  Meget bra barbermaskin som oser av kvalitet. ligger godt i hånden. Den er ganske støysvak og kan taes med i dusjen. Enkelt å åpne opp som gjør den lett å gjøre ren. Den har display som viser forbrukt tid / hvor mye batteri som er igjen. God trimmer som er enkelt kan flippes opp. Skulle ønske det fulgte med stativ, som laderen kunne koples inn i
 • Omtalen leveres av

  Veldig bra
  3 mån siden
  Bra produkt! Har brukt denne et par uker nå og fungerer veldig bra på tørt skjegg. Sliter litt på fuktig skjegg da den ikke tar like tett. Sleit litt med å ta alt på halsen i starten men fikk til etterhvert.
  Maskinen er meget godt bygd og oser av kvalitet. Føles god i hånden, rask lading.
 • Omtalen leveres av

  Perfekt
  3 mån siden
  Etter å ha brukt denne i noen uker er jeg ikke i tvil. Dette er den beste maskinen jeg har hatt. Barberhodet følger ansiktsformen som en drøm. Panasonic maskinen er nøyaktig og bladene er sylskarpe og kutter rask. Har ikke opplevd lugging ved langt skjegg, noe som var et stort problem tildigere. Anbefales på det sterkeste!
 • Omtalen leveres av

  Perfekt
  3 mån siden
  Fantastisk barbermaskin, det oser kvalitet når man tar den opp for første gang. Det følger også med en flott etui som man kan oppbevare den i. Liker spesielt godt at den lader hurtig samt at jeg kan følge med på hvor mye batteri det er ladet opp. Dog jeg skjønner ikke helt grunnen med å vise hvor lenge jeg har barbert meg. Den er veldig god å barbere seg med, men den sliter litt med liggende hår. Den lugger ikke og legger ikke igjen nupper på halsen. Den er enkel og vaske også.
 • Omtalen leveres av

  Veldig bra
  3 mån siden
  Veldig fornøyd med denne barbermaskinen.
  Den er enkel å bruke og lett å rengjøre.
  Den barberer tett og nøyaktig.
  Den ligger veldig godt i hånden, og god batterilevetid og den lades opp meget raskt. Maskinen er å anbefale.

  Jeg har fått produktet kostnadsfritt av Buzzador mot at jeg skriver denne ærlige anmeldelsen.
 • Omtalen leveres av

  Veldig bra
  3 mån siden
  Fantastisk produkt. Jeg har brukt en del maskiner opp igjennom årene, da jeg blir veldig rød og nuppete ved bruk av høvel. Denne maskinen er nærmeste jeg noen gang har kommet softnessen i ansiktet. Tommel opp.
 • Omtalen leveres av

  Middels
  3 mån siden
  Panasonic Shaver ES-LV6N er et flott produkt for deg som ønsker en rask barbering med et bra resultat. Det store hodet med 5 blader gjør at de fleste hårene blir kuttet ved første berøring. Den har dog noe problemer med de hårene som vokser liggende. Jeg synes størrelsen på hodet gjør at den er litt kronglete å komme til over alt, spesielt under nese, hake etc. Den har også derfor lett for å komme borti hårveksten en ønsker å beholde som feks. Skinnskjegg. Maskinen har lang batteritid og er enkel å rengjøre.
 • Omtalen leveres av

  Dårlig
  3 mån siden
  Passer ikke den form jeg har på sjegget, kommer ikke inntil uten å ødelegge, noe stor og klumsete. Vurderer cleenshave for å få utbytte av maskinen.
 • Omtalen leveres av

  Veldig bra
  3 mån siden
  Jeg har hatt en dårlig erfaring med dette merket tidligere, og var derfor usikker på om jeg skulle prøve denne modellen. Men denne skepsisen forsvant i det samme jeg prøvde den! For en god og behagelig maskin! Maskinen klipper tett og skånsomt,og er rett og slett veldig behagelig å bruke. Anbefales!
 • Omtalen leveres av

  Perfekt
  3 mån siden
  Veldig god barbermaskin! Har brukt Braun i alle år, men har aldri hatt så tett barbering som med denne. Den barberer jevnere og glir lettere over huden enn andre maskiner jeg tidligere har brukt.

  Anbefales på det sterkeste av en som trodde trehodede maskiner var det eneste som virket ?
 • Omtalen leveres av

  Middels
  3 mån siden
  Har i alle år brukt barberhøvel, da hunden min reagerte på bruk av barbermaskin. Med stor spenning startet jeg å bruke denne. Ingen irritert hud og veldig enkel å bruke! Dessverre sliter den med å ta hår på halsen, slik at jeg må \"finpusse\" med høvel. Et godt produkt, men den tar dessverre ikke alt!
 • Bra
  3 mån siden
  Fikk denne maskinen til test gjennom Buzzador. Alt i alt er dette den beste maskinen jeg har brukt, men fremdeles har jeg ikke klart å finne en maskin som passer min hud og skjeggvekst. Effektiv og god maskin, som virker å være av meget høy byggekvalitet. Veldig lang batteritid og hurtig opplading. Skjeggtrimmeren er litt liten, men dette er gjennomgående hos alle produsenter og modeller av barbermaskiner.
 • Utmerket
  3 mån siden
  Jeg må innrømme at jeg var skeptisk på forhånd. I minst 15 år har jeg sverget til barberhøvel som eneste verktøy for å holde meg barbert. Da jeg fikk muligheten til å teste Panasonic ES-LV6N gjennom Buzzador, innførte jeg en hel måned uten barberhøvel - all barbering skulle skje ved bruk av denne nye barbermaskinen.
  I starten var jeg skeptisk til størrelsen, den virket litt stor og klompete. Men den sitter veldig godt i hånden og det bevegelige hodet gjør at barberingen skjer på en veldig behagelig, og ikke minst grundig, måte.

  På forhånd hadde jeg inngått en avtale med de tre jentene i husstanden. De skulle gjennomføre klemmetester for å se om barberingen holder mål. Det første jeg la merke til var hvor glatt og godt barbermaskinen barberte. Da jeg brukt barbermaskin tidligere, var jeg ikke fornøyd med sluttresultatet, og det endte ofte med at jeg dro høvelen over etter maskinbarbering. Det var det slutt på denne test-måneden. Panasonic-barbermaskinen barberer glatt og fint, og jeg er overrasket over hvor raskt det går å ta en barbering om morgenen. Noe av det som også imponerte meg, var den solide batteritiden. Jeg har ikke ladet maskinen i løpet av denne måneden, men nå er den tom. Det betyr at du fint kan ta med deg maskinen på et par ukers ferie, uten å tenke på at du må huske ladekabelen.

  En annen fiffig finesse er at du kan bruke barbermaskinen både på tørr hud, men også på våt hud, noe som gir mulighet for å barbere i for eksempel dusjen.
  Jeg gir denne barbermaskinen nesten full pott på stjernevurderingen. Eneste trekket den får fra meg, er at den bråker litt. Du blir vant til det, men lydløs er den ikke.
  Alt i alt er supert produkt, og jeg kommer til å fortsette å ha den som min foretrukne barberingsmetode fremover - i hvertfall i all hovedsak.

  PS: For de som lurer - klemmetesten gikk fint, og maskinen fikk godkjentstempel også av jentene i heimen. ;-)
 • Middels
  3 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Til daglig barberer jeg med høvel og da jeg fikk sjansen til å teste maskinen via Buzzador, håpet jeg at en skikkelig maskin skulle gi meg troen tilbake på barbermaskin, men etter å ha prøvd i snart 4 uker må jeg si at maskinen den er god den, men høvelen gir hakket glattere hud og ikke minst følelse. Barna var i alle fall ikke i tvil hva de ville jeg skulle fortsette med.
 • Utmerket
  3 mån siden
  Veldig fornøyd med denne Panasonic maskinen jeg har fått teste igjennom buzzador.
  Den klipper bedre og tettere enn noen annen maskin.
  Du tar den lett med deg i dusjen og er en fryd å rengjøre.
  Kan absolutt annbefales for alle som er ute etter ny barbermaskin:)
 • Bra
  3 mån siden
  Jeg har fått teste denne maskinen gjennom Buzzardor i 3 uker, og er veldig fornøyd. Jeg har brukt høvel de siste 10-15 årene, men har prøvd maskiner innimellom uten å bli helt fornøyd. Denne maskinen barberer tett opptil følelsen med høvel. Testet både våt og tørr barbering og er meget fornøyd. Litt øvelse i starten for å få det helt glatt over alt. Trekk for støy og størrelse.
 • Utmerket
  3 mån siden
  Jeg har testet denne maskinen gjennom Buzzador i snart en måned og er veldig fornøyd. Jeg har sensitiv hud og var veldig spent på hvordan denne fungerte for meg. Tidligere har jeg hatt en Philips og en Braun, de kan ikke måle seg opp mot denne.

  Panasonic ES-LV6N barberer utrolig tett, en skulle nesten tro en hadde brukt den tradisjonelle høvelen . Jeg med min sensitive hud fikk ingen plager i etterkant som jeg ofte får ved bruk av høvel eller tidligere maskiner jeg har prøvd.

  Panasonic ES-LV6N barberhode er utrolig fleksibelt, har en stor barberfalte som dekker mye og har fem blader på toppen med forskjellige funksjoner, Den tar med seg det meste av skjegget på første drag.

  Da jeg brukte barbermaskinen første gangen hadde jeg litt lengde på skjegget, da var det ikke så lett å begynne rett på. Brukte da den effektive trimmer funksjonen og fikk trimmet skjegget ned til 2-3mm og da gikk det som en drøm.

  Barbermaskinen kan brukes både med og uten barberskum og begge dele fungerte bra. Følte barberingen ble glattere og var snillere mot huden nå jeg barberer med skum. barbermaskinen ligger godt i hånden og er behagelig å bruke. Det er mulig å låse det fleksible barberhodet om en måtte ønske det.

  I esken fulgte det med reiseetui, olje til smøring av blader etter rens og lader. Laderen var litt stor og klumpete. Det tar en time å lade barbermaskinen og da rekker det til 45 minutters bruk. Barbermaskinen justerer hastigheten automatisk ut i fra motstanden/lengden på skjegget slik at den skal barbere mest mulig effektivt. Barbermaskinen er vanntett og det er lett å rengjøre den. Maskinen har også en egen rensefunksjon som skal gjøre det lettere å få barberbladene helt rene.

  Displayet på barbermaskinen er klart og tydelig, det viser hvor lenge du har barbert og hvor mye batteri som er igjen på den.

  Maskinen bråker litt og føles som om den vibrerer, dette skyldes nok at den kraftige motoren har 14.000 sykluser per minutt. Men resultatet kompenserer for bråket.

  Den beste maskinen jeg har hatt, barberer jevnt og tett. Anbefales!

  Pluss:
  - Utrolig glatt og tett barbering
  - Ligger godt i hånden
  - Stor barberfalte
  - Vanntett og kan brukes både med og uten skum

  Minus:
  - Unormalt stor og klumpete lader
  - Bråker litt
 • Bra
  3 mån siden
  Bruker vanligvis høvel og vil sverge til høvel fortsatt. Fikk ikke god nok barbering enkelte steder. Rengjøring av maskinen er svært enkel og et stort pluss der altså
 • Perfekt
  3 mån siden
  Jeg bruker vanligvis høvel, men jeg må si at dette er den beste barbermaskinen jeg har brukt. Huden føles ikke irritert etter barbering, den fungerer godt både i vått ansikt (dusj) og tørt. På problemområder hvor det tradisjonelt er vanskelig å komme til med maskin (hals og underkjeve), gjør denne maskinen virkelig jobben etter et par "strøk" over området. Maskinen er superenkel å rengjøre, og batteriet varer mye lenger enn jeg forventet. Imponert! Jeg har fått barbermaskinen av Buzzador.
 • Veldig bra
  3 mån siden
  Jeg har nå testet ut denne barbermaskinen og er positiv overrasket. Bruker vanligvis høvel. Har fått denne via Buzzador. #panasonicshaverbuzz #panasonic #buzzador. Den er god å holde i. Fungerer både som tørr og våtbarbering. Har nå testet den ut i dusjen med barberskum, noe som fungerer bra. Den er superenkel å rengjøre, bare ta av hodet og la den renne under vann. Barberer godt i ansiktet, men sliter noe med hårene på halsen, mulig det bare er snakk om en bedre teknikk.
 • Perfekt
  4 mån siden
  Jeg har testet denne maskinen i en tid nå og opplever den som en svært god barbermaskin som barberer helt ned til huden og gir et resultat tilnærmet det du ville forventet ved å bruke barberhøvel - uten å bli sår. Den har litt problemer med hår som vokser liggende på kronglete steder fra halsen og opp mot underkjeven hos meg, men også der blir det glatt etter noen ekstra runder over med maskinen. Maskinen er enkel å rengjøre og har god batterikapasitet. Jeg anbefaler maskinen for de som ønsker et godt alternativ til høvel. Jeg har fått produktet kostnadsfritt via Buzzador mot at jeg skriver denne ærlige anmeldelsen.
 • Omtalen leveres av

  Perfekt
  4 mån siden
  Jeg er vanligvis vant med å måtte jukke barbermaskinen min frem og tilbake i fem minutter for å få barbert meg skikkelig, men med denne er det bare å føre den over området som skal barberes, og den gjør jobben for deg. Sånn det skal være. Resultatet blir like godt som ved bruk av høvel, og det uten å «løfte en finger». Den lades raskt opp og holder lenge på batteriet sitt. Best av alt, så får man ryddig informasjon om batteriprosent og barberingens varighet i displayet. Svært fornøyd!!!