Panasonic ES-LV6N

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Panasonic Barbermaskiner (22)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (8.27)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Bra
  11 mån siden
  Oppdatert : 11 mån siden
  Koster litt mye, men veldig behagelig barbering. Må brukes hver dag om utbyttet skal være maks, blir stående en god del lengre om det går noen dager. Enkel rengjøring.
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Super bra rakapparat, det är den klart bästa jag haft. Känslan när man rakar sig är lite som att den är fullfjädrad och bara glider över ansiktet utan någon kontroll och resultat. Men skäggstubben blir borta och det är ingen irriterad hud lämnad kvar. Helt amazing...
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Jeg har hatt gleden av å teste denne barbermaskinen den siste tiden. Førsteinntrykket var helt magisk - en virkelig tungvekter av en barbermaskin, som etterlater seg et profesjonelt inntrykk etter de første brukene. Barbermaskinen har et kraftig batteri og kjapp ladetid. Den etterlater seg en veldig glatt og deilig hud og tar stort sett all skjegg. Den var riktignok ikke like nøyaktig på halsen, hvor jeg var nødt til å gjøre litt innsats med høvelen etterpå. Anser denne som meget kraftig og uten tvil den beste barbermaskinen jeg selv har hatt. Anbefales!
 • Veldig bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Hatt denne i en ukes tid nå og må si meg meget fornøyd med denne maskinen Den barberer tett og nøyaktig. Den nærmest sklir over hake og kinn Ikke antydning til lugging og resultatet blir bra Eneste minus er litt høy lyd men ellers topp stemning Plug and shave
 • Bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Barbermaskinen er enkel å bruke og lett å rengjøre. Virker også som den er skånsom mot huden. Maskinen har god levetid etter at man har ladet den opp, og det virker som den lades raskt. Den lager en del støy ved bruk, og barberer dessverre ikke så bra på alt skjegg.
 • Veldig bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Jeg har fått gleden av å teste denne barbermaskinen gjennom Buzzador, og har hatt den i et par uker nå. Førsteinntrykket var at dette er en høykvalitetsprodukt som er godt designet. Den er effektiv og gjør en god jobb uten at den lugger i skjegget. Veldig små skjeggstubber trengte noen ekstra runder før jeg fikk litt øvelse, men alt i alt fungerer den veldig fint. Eneste minus er at den er litt høylytt i forhold til min forrige maskin, ellers ville den fått maks stjerner fra meg. Kan absolutt anbefales på det varmeste.
 • Bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Jeg er en som sverger til høvel. Men når jeg var så heldig å få testet ut denne barbermaskinen så måte jeg jo prøve. Maskinen fungerte veldig bra. Plussen er at den kan brukes både til tørr og våtbarbering! Jeg liker best våtbarbering. Minuset mitt med maskin er at jeg er ikke den som barberer meg typ hver tredje dag. Ca 1 gang i uken. Så da blir det litt mere arbeid. Men resultatet blir bra. Ikke rød eller irritert hud. Anbefales.
 • Veldig bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Skulle gå fra og ha brukt en trimmer til en barbermaskin var ikke helt optimalt. Føler den sliter litt med og ta all skjeggvekst. Men der hvor den tok godt så ble det et godt resultat. En veldig god barbermaskin hvis man bare skal barbere en «tre-dagers». Kan helt fint anbefale den til andre.
 • Veldig bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Veldig bra maskin. Sliter litt når det er lengde på skjegget. Men leker seg med 3-4 dager skjegg, føles nesten som man har brukt høvel etterpå. Så dette produktet kan eg absolutt gå god for. Lett å holde ren med børsten som følger med. Og bra at den kan vaskes.
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Knallbra maskin! Litt stiv pris kanskje men god valutta for pengene. Maskinen gjør alt den skal, god å holde og har en bra batteri tid. Anbefaler denne til alle som vil ha en kvalitets maskin.
 • Veldig bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Jeg har fått gleden av å teste denne barbermaskinen gjennom Buzzador. Førsteinntrykket var at dette er en høykvalitetsprodukt som er godt designet. Den er effektiv og gjør en god jobb uten å lugge i skjegget. Den passer utmerket med skjeggvekst opptil 3-4mm. Hvis lengre skjegg skal klippes er det også en "trimmer" som tar dette. Er veldig fornøyd med maskinen og dette er et produkt jeg vil forsette å bruke. Kan anbefales på det varmeste!
 • Bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Fikk denne maskinen til test gjennom Buzzador. Alt i alt er dette den beste maskinen jeg har brukt, men fremdeles har jeg ikke klart å finne en maskin som passer min hud og skjeggvekst. Effektiv og god maskin, som virker å være av meget høy byggekvalitet. Veldig lang batteritid og hurtig opplading. Skjeggtrimmeren er litt liten, men dette er gjennomgående hos alle produsenter og modeller av barbermaskiner.
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Jeg må innrømme at jeg var skeptisk på forhånd. I minst 15 år har jeg sverget til barberhøvel som eneste verktøy for å holde meg barbert. Da jeg fikk muligheten til å teste Panasonic ES-LV6N gjennom Buzzador, innførte jeg en hel måned uten barberhøvel - all barbering skulle skje ved bruk av denne nye barbermaskinen.
  I starten var jeg skeptisk til størrelsen, den virket litt stor og klompete. Men den sitter veldig godt i hånden og det bevegelige hodet gjør at barberingen skjer på en veldig behagelig, og ikke minst grundig, måte.

  På forhånd hadde jeg inngått en avtale med de tre jentene i husstanden. De skulle gjennomføre klemmetester for å se om barberingen holder mål. Det første jeg la merke til var hvor glatt og godt barbermaskinen barberte. Da jeg brukt barbermaskin tidligere, var jeg ikke fornøyd med sluttresultatet, og det endte ofte med at jeg dro høvelen over etter maskinbarbering. Det var det slutt på denne test-måneden. Panasonic-barbermaskinen barberer glatt og fint, og jeg er overrasket over hvor raskt det går å ta en barbering om morgenen. Noe av det som også imponerte meg, var den solide batteritiden. Jeg har ikke ladet maskinen i løpet av denne måneden, men nå er den tom. Det betyr at du fint kan ta med deg maskinen på et par ukers ferie, uten å tenke på at du må huske ladekabelen.

  En annen fiffig finesse er at du kan bruke barbermaskinen både på tørr hud, men også på våt hud, noe som gir mulighet for å barbere i for eksempel dusjen.
  Jeg gir denne barbermaskinen nesten full pott på stjernevurderingen. Eneste trekket den får fra meg, er at den bråker litt. Du blir vant til det, men lydløs er den ikke.
  Alt i alt er supert produkt, og jeg kommer til å fortsette å ha den som min foretrukne barberingsmetode fremover - i hvertfall i all hovedsak.

  PS: For de som lurer - klemmetesten gikk fint, og maskinen fikk godkjentstempel også av jentene i heimen. ;-)
 • Middels
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Til daglig barberer jeg med høvel og da jeg fikk sjansen til å teste maskinen via Buzzador, håpet jeg at en skikkelig maskin skulle gi meg troen tilbake på barbermaskin, men etter å ha prøvd i snart 4 uker må jeg si at maskinen den er god den, men høvelen gir hakket glattere hud og ikke minst følelse. Barna var i alle fall ikke i tvil hva de ville jeg skulle fortsette med.
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Veldig fornøyd med denne Panasonic maskinen jeg har fått teste igjennom buzzador.
  Den klipper bedre og tettere enn noen annen maskin.
  Du tar den lett med deg i dusjen og er en fryd å rengjøre.
  Kan absolutt annbefales for alle som er ute etter ny barbermaskin:)
 • Bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Jeg har fått teste denne maskinen gjennom Buzzardor i 3 uker, og er veldig fornøyd. Jeg har brukt høvel de siste 10-15 årene, men har prøvd maskiner innimellom uten å bli helt fornøyd. Denne maskinen barberer tett opptil følelsen med høvel. Testet både våt og tørr barbering og er meget fornøyd. Litt øvelse i starten for å få det helt glatt over alt. Trekk for støy og størrelse.
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Jeg har testet denne maskinen gjennom Buzzador i snart en måned og er veldig fornøyd. Jeg har sensitiv hud og var veldig spent på hvordan denne fungerte for meg. Tidligere har jeg hatt en Philips og en Braun, de kan ikke måle seg opp mot denne.

  Panasonic ES-LV6N barberer utrolig tett, en skulle nesten tro en hadde brukt den tradisjonelle høvelen . Jeg med min sensitive hud fikk ingen plager i etterkant som jeg ofte får ved bruk av høvel eller tidligere maskiner jeg har prøvd.

  Panasonic ES-LV6N barberhode er utrolig fleksibelt, har en stor barberfalte som dekker mye og har fem blader på toppen med forskjellige funksjoner, Den tar med seg det meste av skjegget på første drag.

  Da jeg brukte barbermaskinen første gangen hadde jeg litt lengde på skjegget, da var det ikke så lett å begynne rett på. Brukte da den effektive trimmer funksjonen og fikk trimmet skjegget ned til 2-3mm og da gikk det som en drøm.

  Barbermaskinen kan brukes både med og uten barberskum og begge dele fungerte bra. Følte barberingen ble glattere og var snillere mot huden nå jeg barberer med skum. barbermaskinen ligger godt i hånden og er behagelig å bruke. Det er mulig å låse det fleksible barberhodet om en måtte ønske det.

  I esken fulgte det med reiseetui, olje til smøring av blader etter rens og lader. Laderen var litt stor og klumpete. Det tar en time å lade barbermaskinen og da rekker det til 45 minutters bruk. Barbermaskinen justerer hastigheten automatisk ut i fra motstanden/lengden på skjegget slik at den skal barbere mest mulig effektivt. Barbermaskinen er vanntett og det er lett å rengjøre den. Maskinen har også en egen rensefunksjon som skal gjøre det lettere å få barberbladene helt rene.

  Displayet på barbermaskinen er klart og tydelig, det viser hvor lenge du har barbert og hvor mye batteri som er igjen på den.

  Maskinen bråker litt og føles som om den vibrerer, dette skyldes nok at den kraftige motoren har 14.000 sykluser per minutt. Men resultatet kompenserer for bråket.

  Den beste maskinen jeg har hatt, barberer jevnt og tett. Anbefales!

  Pluss:
  - Utrolig glatt og tett barbering
  - Ligger godt i hånden
  - Stor barberfalte
  - Vanntett og kan brukes både med og uten skum

  Minus:
  - Unormalt stor og klumpete lader
  - Bråker litt
 • Bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Bruker vanligvis høvel og vil sverge til høvel fortsatt. Fikk ikke god nok barbering enkelte steder. Rengjøring av maskinen er svært enkel og et stort pluss der altså
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Jeg bruker vanligvis høvel, men jeg må si at dette er den beste barbermaskinen jeg har brukt. Huden føles ikke irritert etter barbering, den fungerer godt både i vått ansikt (dusj) og tørt. På problemområder hvor det tradisjonelt er vanskelig å komme til med maskin (hals og underkjeve), gjør denne maskinen virkelig jobben etter et par "strøk" over området. Maskinen er superenkel å rengjøre, og batteriet varer mye lenger enn jeg forventet. Imponert! Jeg har fått barbermaskinen av Buzzador.
 • Veldig bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Jeg har nå testet ut denne barbermaskinen og er positiv overrasket. Bruker vanligvis høvel. Har fått denne via Buzzador. #panasonicshaverbuzz #panasonic #buzzador. Den er god å holde i. Fungerer både som tørr og våtbarbering. Har nå testet den ut i dusjen med barberskum, noe som fungerer bra. Den er superenkel å rengjøre, bare ta av hodet og la den renne under vann. Barberer godt i ansiktet, men sliter noe med hårene på halsen, mulig det bare er snakk om en bedre teknikk.
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Jeg har testet denne maskinen i en tid nå og opplever den som en svært god barbermaskin som barberer helt ned til huden og gir et resultat tilnærmet det du ville forventet ved å bruke barberhøvel - uten å bli sår. Den har litt problemer med hår som vokser liggende på kronglete steder fra halsen og opp mot underkjeven hos meg, men også der blir det glatt etter noen ekstra runder over med maskinen. Maskinen er enkel å rengjøre og har god batterikapasitet. Jeg anbefaler maskinen for de som ønsker et godt alternativ til høvel. Jeg har fått produktet kostnadsfritt via Buzzador mot at jeg skriver denne ærlige anmeldelsen.
 • Omtaler fra andre land

  Sortert etter dato

 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Man vill gärna hitta något som är mindre bra när man skriver en recension men med den här rakapparaten är det svårt. tack vare 3D huvudet blir man len som en bebis i ansiktet, har tidigare kört "vanliga" rakapparater men aldrig blivit riktigt nöjd. ska du ha en ska du ha denna! otroligt prisvärd!
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Rakapparaten är riktig snygg, robust och är skön att hålla i. Det är smidigt att den fungerar i tort såväl som vått. Jag gillar att själva huvudet är flexibelt, följer med huden mycket bättre än mina tidigare rakapparater.
 • Veldig bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Superhärlig maskin. Tyst, rakar nära enkel att rengöra. Något stor men inget som stör.
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Nyrakad och otroligt len. Precis så som jag vill ha det. Det märks att den kommer hudnära och att knivarna är extremt bra. Rakhuvudet är dessutom väldigt speciellt då det kan flexa och röra sig fritt åt alla håll. Försöker bara vänja mig vid att det är så otroligt stort. Måste också säga att det är den tystaste rakapparaten jag någonsin hört. Rekommenderas!
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Femstjärnig produkt med premiumkänsla, Själva rakningen var över förväntningarna speciellt med huvudfunktionen som följer med kroppen och man får en väldigt nära rakning, använder även apparaten för att bröstbehåring och är väldigt nöjd med på hur nära huden den kommer. Väldigt, väldigt bra trimmer på köpet!
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Har fått förmånen att testa ES-LV6N.
  Då jag tidigare inte kunnat raka mig med rakapparat då det alltid "luggat" mig och har provat mertalet av märken på marknaden, men nu har jag hittat det jag sökt.
  Denna är både smidig och den drar inte ut skägget utan skär av dessa, sedan följer den ansiktsformen bra.
  Laddtiden är riktigt lång och att ladda den tar inte lång tid heller.
  Det jag upplevde som negativt var att jag kom åt avstängningsknappen när jag bytte grepp för att komma åt på alla ställen. Men som helhet en super maskin.
  Bra jobbat Panasonic.
 • Veldig bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Funkar prima! Nära huden och bekvämt!
 • Veldig bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  I like the machine, it does the job really well. The skin is smooth and not irritated after the shaving. The shaver is built really well and feels very nice in your hand. I've also tried wet shaving, but that one didn't work so well, so had to shave one more time once the skin was dry. The battery has a long life, which is good.

  So, to summarize:

  Pros:
  * shaves well and is not irritating the skin
  * very nice built and feels good in the hand

  Cons:
  * doesn't work well when shaving wet
  * expensive

  I was given a free product to test it.
 • Veldig bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Gillar den här rakapparaten skarpt. Har tidigare haft några olika men den här ger en nära och behaglig rakning. Jag tycker även att den har en riktigt bra byggkvalité, känns riktigt skön i handen. Det ända som jag hade lite problem med var att vissa skägg strån fick den inte tag på då dom låg längs med huden, men det vara bara ta trimer funktionen på den och ta det sista så inget direkt problem.
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Så nära en perfekt rakning man kan komma när man använder Panasonic ES-LV6N rakapparat. Har aldrig upplevt en rakapparat som tar så nära huden utan att irritera den. Ibland har den svårt att ta lite längre skäggstrån, men då kan man ta trimmern och kapa ner dem. Laddas upp mycket snabbt och har bra batteritid.

  Det som var mindre bra är att den låter ganska högt och skarpt, kan vara jag som är extra känslig. Den är lite stor i ”huvudet” när man ska finlira vid läppar och näsa. Trimmern vibrerar så snabbt att den kittlar rejält mycket när man ska putsa utstickande skäggstrån. Men ser man till helheten så är den ett riktigt bra köp om man vill känna sig len som en persika!
 • Veldig bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Snygg och smidig rakapparat. Tyvärr fungerar den inte för mitt skägg något vidare. Jag fick ta hyveln o fixa till det sista just under hakan. Men kinder och det andra funkade. Testade både att röka innan o efter dusch.