AOC Agon AG271QX

AOC Agon AG271QX

  • Maks oppløsning: 2560x1440
  • Bildestørrelse: 27 Tommer
  • Oppdateringsfrekvens: 144 Hz
Rangering 648 i PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

AOC Agon AG271QX

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.8 av 5 stjerner

Basert på 9 anmeldelser

Sortert etter dato
23.06.2018
v
vick3sson0
Har hatt dette produktet i omtrent seks måneder og er veldig fornøyd. positiv: 144 Hz God byggekvalitet stilig 1440p, som er veldig bra på 27-tommers Mange forskjellige innganger + 4 USB-porter (jeg bruker dem til en PS4-kontroll og USB-klistremerke, veldig jevnt) Leveres dosa for å styre menyen som gjør det enda mer glatt Gode ​​(men ikke flere) farger, når du setter dem riktig Freesync negativt: TN-panel Du må selv fastsette fargeinnstillingene i den innebygde menyen Anbefaler denne skjermen, selv om du har et Nvidia grafikkort som ikke drar nytte av Freedom Sync (som jeg har en GTX 1070). Imidlertid anbefales et kraftig grafikkort. Det minste jeg anbefaler er gtx 1070 / Vega 56 på grunn av. -1440p oppløsning.

Google

27.10.2017
i
isaca0
Spontant er jeg glad for bare en ukes bruk.

Google

18.07.2017
O
Orajjon0
En helt ok skjerm for prisen (4000 :-). + Denne oppløsningen er 27 "minimum, en med full HD før, og det var veldig piksel og stygg. + Som uberørt skrift, skalerer den godt til 1080p / full HD uten å bli gretten. + 144hz er behagelig for alle bruksområder, ikke bare i spill. + Stilig design og solid konstruksjon. - TN-panelet har vanlige svakheter. Dårlig bilde fra kartong, men med litt justering vil det være fullt egnet for min del. Jeg har et Nvidia grafikkort, men kjøpte det fortsatt på grunn av den betydelig lavere prisen. Kjør spill på rundt 100 fps og legg merke til ingen signifikant forskjell i strømmen fra min forrige g-sync-skjerm (som var full HD-oppløsning). Freesync / G sync er for det meste meningsfylt hvis du er 75fps eller mindre.

Google

12.12.2016
Endret 10.04.2017
w
wiloh0
Kjøpt denne skjermen fordi den hadde alt jeg ville ha i tillegg til IPS-panelet, men det ville ta litt tid og koste ekstra så jeg slo dette. Skjermen jeg spilte før er bare en AOC IPS, så det ble klart hvor bra IPS er mot et TN-panel når det gjelder farger, etc. men du vil snart glemme når du sitter og spiller, tenker på det mens du surfer på skrivebordet. Selve skjermen er stilig og føles fortsatt. Den har alle kontaktene du kan ønske deg, og ledninger for disse er også inkludert. Det er mange innstillinger å hakke på, og den tilhørende nummerboksen benekter det, slik at du ikke trenger å bekymre deg for knappene på skjermen. (Merk at noen innstillinger bare kan endres hvis du slår av forhåndsinnstillingen -> av.) Jeg har testet spill som dota2, overwatch, minecraft og litt mer. Freesync ser ut til å fungere, og det svømmer godt på 144Hz. (Hvis du vurderer å kjøpe dette skjermbildet, vær oppmerksom på at det krever meget sterke grafikkort for å kjøre moderne spill i 1440p + 144 FPS.) Så jeg finner ingenting galt med det, det er heller spillene eller drivere som gjør det, og jeg antar at dette vil forbedre seg over tid. Å spille med freesync i grenseløs vindusmodus virker ikke for meg selv om det skal gjøre det (nei big deal) og i dota2 får jeg litt skjermbilde når jeg er rundt 120FPS med freesync kjører. Så det er ikke en perfekt teknikk, og du bør ta hensyn til det når du kjøper ny teknologi som dette. Som et førsteinntrykk er jeg imponert, hvis du kommer fra IPS, vil bildet trolig føles som en nedgradering, men som sagt sa det ikke noe i spillet. Jeg har ikke lagt merke til eller sett noen feil med min kopi. / MvH Vilgot

Google

Side 1