Britax Smile 2 (Combi Pushchair)

Britax Smile 2 (Combi Pushchair)

  • Type: Duo/Kombivogn
  • Antall plasser: 1
  • Hjul, antall: 4 stk
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Britax Smile 2 (Combi Pushchair)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.1 / 5
(4 anmeldelser)
Sortert etter dato
15.06.2018
Endret 14.01.2020
Flott barnevogn vi er helt fornøyde med. Vi har hatt vårt i ti måneder nå, med hvilestoler, setedeler og babydeksler og adaptere i bilen. + Bra høydesete og liggende del slik at du ikke trenger å bøye deg så mye for å nå barnet. + Bra med plass under vognen. Vi har lastet ganske mye nå og da, og det har ikke vist tegn til brudd eller så. + Ruller godt og mykt. Vi har luftdekk. + Stabil. Stabil enn du kan tro når du ser det. Tenk så på høyden og at dekkene foran sitter ganske stramt. + Jeg har jogget til sammen drøyt 10 mil med trallen (liggende og setedelen) så den fungerer faktisk bra som en joggetur. Da bruker jeg funksjonen for å låse forhjulene i fast stilling. + Veldig lett å kontrollere og håndtere. + Enkelt å brette opp og brette opp. + Ganske liten sammenleggbar med tanke på hvor god og solid vognen er. Gå inn i bakluken til Renault Clio (2013). + God kvalitet + Rimelig. - Det eneste jeg kommer på er at låseklaffen som låser vognen i utfoldet stilling, sitter slik at den ender litt skrått som gjør det litt vanskeligere å låse / lukke. Oppdatering 14. januar 2020: Nå har vi hatt vogna i 2,5 år og den har vært flott. Jeg har løpt over 40 mil med det, og vi har gått mye med det i vått og tørt. Ingenting har brutt. Anbefaler det på det sterkeste og synes det er utrolig rimelig.

Google

23.11.2018
Etter å ha sett på mange forskjellige vogner som spenner fra budsjettvogner til dyrere emma ljunga, var dette utvilsomt overlegen. Både praktisk, kvalitet og komfort for både du kjører og barnet i den. Vær først å tøffe med vognen bare for å se på bildet når du "tester" dette og sammenlignet med andre vogner, skjønner du hvor bra og hyggelig det er sammenlignet med andre. Veldig bra!

Google

06.05.2018
En god, stabil vogn som er veldig lett å kjøre. + Svært lett å fjerne seng / sete + Veldig lett å kollapse når de er pakket inn i bilen + Babybeskyttelse, sete og kropp er alle forbundet med et "klikk" i chassiset. + Justerbart håndtak på chassiset (chassis), bra for forskjellige lange foreldre. + Ekstremt lett å montere + Svingbare (og låsbare) forhjul = veldig lett styrt + Støtdempere på bakhjulene + Evnen til å "stramme" babyen i kroppen når de fortsatt er svært små. Stor og myk spenne, ingenting farlig, ganske trygt. - Dekselet på barnedekselet er på plass når håndtaket er i "bæreposisjon", som forhindrer at hendene forstyrrer. Så du kan bare ha bakdekselet 90% foldet når du har på seg skjoldet. - Avstanden (hullet) mellom kroppsdelen og kurven under er riktig, så det vil være ubeleilig å ta inn / ut poser og så videre. - / + Ekstremt hyggelig å ikke ha bakaksel mellom bakhjulene, MEN det gjør også den akselen midt i kurven og deler kurven i to mindre mellomrom. Vanskelig noen ganger. Men som sagt, fordeler og ulemper. - Kroppens "deksel" eller dekselet eller det det heter kalles ikke helt rundt. Så de to borrelåsene som skal sitte fast på loftet, henger som to stygge ører. Har ingen innvirkning på funksjonen, men litt liten.

Google

26.03.2017
Lett å folde, glatt. Bagen er hvit innerstoff som blir skitne ganske raskt, men vi endte opp med å bruke bassinet da han var 7månader Saan användrr er ikke så lenge.

Google