Philips Hue LightStrip Plus Base 71901 (2m)

Philips Hue LightStrip Plus Base 71901 (2m)

  • Medfølgende pærer: Lysdiode (LED)
  • Lengde: 2 m
  • Farge/materiale: Hvit
Rangering 1 i Lysslynger
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Philips Hue LightStrip Plus Base 71901 (2m)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.1 / 5
(18 anmeldelser)
5
(11)4
(3)3
(2)2
(1)1
(1)
Sortert etter dato
09.01.2019
Fantastisk! Gode farger og komfortable temperaturer på hviter. Fungerer fantastisk med Hue Dimmer, og vekker meg hver dag. Et av de beste Hue produktene jeg har.
19.02.2017
Enkel å montere, gir strekt og godt lys. Byttet ut benkebelysningen på kjøkkenet med disse i stedet og det er enorm forskjell. Anbefales!
05.05.2020
Fortjener virkelig ikke 4.2. Etter 1 år lyser bare halvparten av skjøtelisten. Appen er ganske kjedelig og kan begynne å feile. For prisen skal det være absolutt premiumprodukt som det egentlig ikke er. Kjøp noe billigere alternativ Philips er ubrukelig kvalitet som vanlig. Virkelig det eneste verste selskapet noensinne + supersmart med 2m.

Google

10.01.2020
Leverer omtrent de samme fargene som Philips Hue "Rikere farger" og leverer godt med lys, for mer detaljert gjennomgang se min anmeldelse under 2 + 1m stripe. Jeg har jobbet meg gjennom 6 slike løkker nå i alle husets rom og har innsett at 30 cm mellom hver mulighet til å kutte løkken er bare for langt avstand. Dette skal de korte ned til 5 cm, absolutt maks 10 cm. Båndet er et svakt punkt! Transformatoren og støpselet er sammensatt så det er helt ok, men driveren og kommunikasjonsenheten er bare noen få cm fra der lysstripen starter, noe som er feil for meg i mange sammenhenger. Kan for eksempel ikke dra gjennom Flex / VP-rør på grunn av driveren. For eksempel, hvis du monterer løkken på en tavlehylle, vil du trekke kabelen ned til stikkontakten så diskret og pent som mulig, ikke at det er en driver som henger og dingler på den ene siden av sokkelen. Med disse lyskildene vil du lage slanke og stilige installasjoner, så Philips, heng her og flytt driveren til transformatoren og pluggen slik at det er lettere å lage skjulte installasjoner.

Google

08.04.2019
Elsker Philips-hatten! Denne løkken jeg kjøpte for å ha over kjøkkendisken, men endte opp bak sofaen i stedet for å gi en fin silhuett av lys. Er også hyggelig å ha over bjelkene for lys opp til taket, så det vil supplere med flere lette løyper. Last ned hue disco for ekstra effekter :)

Google

Side 1