Linksys EA9500

Linksys EA9500

  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådløst nettverk
Rangering 409 i Routere
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Linksys EA9500

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
2.9 / 5
(21 anmeldelser)
5
(10)4
(1)3
(1)2
(1)1
(8)
Sortert etter dato
30.12.2018
Kjøpte denne ruteren for foreldrene mine nesten 2 år siden for 2800: - og så var det en av de beste ruterne du kunne få tak i. De bor i et relativt stort hus (ca 220 m2) med 1gb fiber. Jeg hadde lest mange gode anmeldelser, hvor folk beskrev at de hadde dekning "hele veien til hagen" og så videre. Trodde at det ikke ville være noen kamp for denne ruteren i huset deres, men oh så feil jeg hadde. Ruteren er plassert i den ene enden av huset (hvor fiberen kommer inn), og hvis du går til hallen som er midt i huset, er signalet ned til 2 plugger eller mindre. På kjøkkenet og TV-rommet som ligger i den andre enden av huset, er signalet ikke-eksisterende. Vi plasserte ruteren oppe i foreldrenes soverom som ligger midt i huset. Men til min store overraskelse er det ikke engang morsomt å laste Instagram på telefonen, når du finner gulvet under, nesten rett under ruteren fordi signalet er så bokset! Trodde aldri i min villeste fantasi at man ville trenge en forlenger når man kjøpte en ruter for nesten 3000: -?! Men hadde ikke mye å velge, så jeg kjøpte en extender (re7000) selv fra Linksys (gikk bra for tusen dollar da!). Var det nå et problem? Men extender har ikke kontakt med ruteren når den er plassert RIGHT UNDER, en STAPP mellom ... Jeg føler at jeg har gjort alt i min makt for å få Wi-Fi til å fungere. Med oppdateringer, tilbakestiller, innstillinger, etc. Kontaktet Linksys-støtte, men det var like givende som å rive av begge armer. De trodde de var Agda 87 også. Så nå ringer foreldrene hver helg for å snakke om hvordan de har dårlig wifi de har, og jeg kommer til å føle meg som de ufrivillige teknikkene i Telia-annonsering. USCH Jeg sier bare, aldri igjen linkys og deres skrik!

Google

26.07.2018
Dette fungerte bra i et år, så plutselig var det ikke mulig å se 4k-filmer. Ingenting annet har endret seg, men nå er spekteret gal, i tillegg til stabilitet og fart. Jeg beklager at jeg hadde den automatiske oppdateringsprompten. Det er absolutt den siste oppdateringen som ikke fungerer. Du blir så sliten. Hvorfor er det ingen ruteren som bare fungerer? Skal det være så vanskelig?

Google

24.07.2018
Igjen er jeg overrasket over hvor dårlige Linksys er! Så etterpå lurer jeg på hvorfor de fikk en ny sjanse. Mye har den 8. Ethernet-tilkoblingen til å takke for den og en relativt lav pris for å være en "topprouter". Hva er så ille da? Først hadde jeg forventet en topprouter å ha en trådløs bro. Det har ikke det! Deretter er Wi-Fi-dekningen virkelig sant, virkelig dårlig! Nei, det er mer enn trist! Min mobile hotspot har et lengre utvalg! Mine enheter kobler til repeateren min som er i en annen bygning på nettstedet i stedet for denne hot-router! Sannsynligvis trist dårlig! Jeg vet fra tidligere erfaring at Linksys support har lite å tilby. Vil legge til at jeg bor i landet og ikke finner noe annet nettverk som kan forstyrre.

Google

01.02.2018
De som har skrevet dem negative kommentarer, må være en troll. Har hatt ruten i over et år nå, og har aldri vært et problem med det. Har full rekkevidde nesten overalt, selv bak vegger med mer enn 5 meter avstand. Det eneste verre er appen på mobilen / nettbrettet, med ingenting med denne ruteren å gjøre uten alle de nye Linksys-ruteren. Hvis du får 50 Mbps når du blir høyere, er det sannsynligvis fordi du bruker en trådløs enhet som ikke kan overføre raskere. Fiberen vil levere 250/100 og få vanligvis 255/130 eller mer med 1 eller 2 ms til nærmeste server på Speedtest.net

Google

27.01.2018
Har nå helt rotet på denne ruteren. Grensesnittet er lett det verste som noen gang har utviklet seg. Tilhører du husholdninger som har noen sonoer, nettverkskameraer, padler, telefoner, spill datamaskiner, spillkonsoller og bærbare datamaskiner, så foreldre er så ille. I webgrensesnittet er det umulig å oppgi de som har foreldrenes begrensninger. Etter hver endring, vil du bli returnert til startsiden. Alle funksjoner om nettverket, se DHCP-klienter etc. er helt spredt og hardt navigert. Det er også gal når du klikker rundt for å endre noe. Føler at du ikke har kontroll over dritten, som du bare kan klø på overflaten av innstillingene. Som jeg ofte opplever Macar. Bare idioter som virkelig tror disse er gode, eller du burde ha gode unix ferdigheter for å komme seg rundt alt. Nei, dette kan være blant de verste jeg kjøpte. Har hatt alt mulig tidligere, Asus, TP Link, Thomson, Netgear, Inteno. Nå er det enten Googles nye eller hva min far kjøpte, T-link puck / router og tilgangspunkter, disse har et pent fungerende grensesnitt, og pappa er fornøyd med rekkevidde. Har alltid hatt problemer i huset, mens enhetene automatisk bytter til den sterkeste ruteren / tilgangspunkter. Denne ruteren er ikke sterkere enn noe annet jeg har hatt.

Google

Side 1