Samsung Galaxy S7 Edge SM-G935F 32GB

 Legg i liste  Sammenlign
Mobiltelefon fra Samsung med 5,5 tommer skjerm og Android 6.0 (Marshmallow). 4G LTE og 5 megapiksler kamera. Lansert i 2016.
Sammenlign priser på alle Samsung Mobiltelefoner (77)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (8.35)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Perfekt
  22 dager siden
  😍
 • Akseptabelt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Har brukt den 5-6 måneder nå, men er ikke så veldig imponert.

  Blir treg og krever omstart. Har kanskje blitt noe bedre etter oppdatering til Android 7. Aldri opplevd dette med andre telefoner som kjører android. Det er mulig jeg har vært uheldig med min, men jeg tviler at jeg går for Samsung igjen.

  Ser jeg bort fra det er det ellers en helt greit telefon.
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Meget bra telefon på alle områder. Eneste ulempen for min del er den avrundede skjermen som gjør at skjermen er vanskeligere å beskytte (uten heldekkende flipp cover) og som gjør at en ganske lett flytter på ting eller åpner apper man egentlig ikke hadde tenkt å åpne. Ellers har sideskjermen noen funksjoner også, men bortsett fra å vise klokken om natten så bruker ikke jeg noen av dem.
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  ikke noe å utsette på
 • Perfekt
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Fantastisk!
 • Veldig bra
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  All positive - speed, display, sound, camera
  But I have little problem with input when keyboard characters or touch button are in the edge border. So I would prefer a phone without edge iPhone 6s or Nexus or Only S7, no edge.
 • Meget dårlig
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Batteriet overoppheter og telefonen gjør en omstart. Kommer meg ikke gjennom oppstartsveiledningen. Dead on arrival?
 • Utmerket
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Helt fantastisk mobil! :D
 • Perfekt
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Super telefon. Har kjøpt Galaxy serien fra S3 og oppgradert hvert år. Dette er den største oppgraderingen for meg i dette løpet. Først nå som jeg prøver Edge funksjonen. I S6 syntes jeg at det var altfor uttestet for at jeg skulle prøve meg på det. Nå er jeg overbevisst. Ikke for at det gir så mye tekniskfunksjon men en avrundet telefon som S7 Edge ligger utrolig godt i hånden og i lommen på min jeans. Og dette til tross for 5,5 tommers størrelse. Designmessing er det den peneste telefonen jeg sett.

  + Design - funksjonell (!) og vakker
  + Top of the line teknikk
  + Batteritiden - klarer 2 dager uten ladning med normalt bruk
  + Kameraen er klar for å ta en ferdig fokusert bild på 2-3 sekunder etter at hjemtasten har blitt tastet 2 ganger. Dette, i kombinasjon med at bildene kameraen tar er de beste jeg sett fra en mobil, gjør telefonen uunnværlig til å dokumentere spontane øyeblikk i livet.

  - Telefonen har mye glass. Jeg tror at hvis glasset blir skadet i et fall blir dette veldig dyrt å reparere. Jeg hadde ønsket mer utvikling av materialet for glassbeskyttelse slik at det ikke trengs ekstra deksel.
  - Hele overflaten på telefonen er glatt. sklir lett på bord og ut av lommer.
  - Svært kostbar
 • Perfekt
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Blir sje bedre
 • Omtaler fra andre land

  Sortert etter dato

 • Bra
  7 mån siden
  Samsung Galaxy S7 Edge er uten tvil den beste toppen av linjen enhet som ble produsert i 2016. For dette, etter mer enn et år siden lanseringen fortsatt en terminal for å kjøpe og å foretrekke fremfor en enhet som ligger i samme prisklasse, men nyere. Du vil bli overrasket av sin design, praktisk og selvfølgelig av det som vises!

  Faktisk har Samsung utstyrt Galaxy S7 av en skjerm som strekker seg opp til sidekantene, av typen Super AMOLED med Quad HD (2560x1440) oppløsning som fortsatt er den beste tilgjengelige i dag på markedet. Diagonalen er 5,5 "og byr på utrolig tetthet av piksler, de snakker godt over 534 ppi for knivskarpe bilder. Den fargegjengivelse er det høyeste nivået og synligheten av det samme under direkte sollys er utmerket.

  For å beskytte enheten finner vi Gorilla Icing 4 som dekker hele fronten overflaten og gir en behagelig følelse å ta på. Og snakker om touch, er på Hjem-knappen en svært rask, enkel og pålitelig fingeravtrykksleser som vil tillate deg å låse opp enheten med en touch (den nyeste akilleshæl Galaxy S8 eller iPhone X).

  Den Galaxy S7 Edge solgt i Europa er basert på Exynos 8890 prosessor som har åtte vel kjerne som følger: en første gruppe quad kjerne 2.3 GHz, og en annen gruppe på 1,6 Ghz konstruert ved å bruke den effektive byggeprosessen til 14 nm . En slik behandlingsenhet er understøttet av en GPU Mali-T880 og 4 GB RAM, hvorav imidlertid mer enn halvparten benyttes av systemet og anvendelser. Minnet stedet tilgjengelig for brukeren, er 32 GB (som eventuelt kan utvides via micro SD) og fatter UFS 2.0-standarden, for fart aldri før har vært en smarttelefon.

  Konkret er dette en helt jevn og responsiv system som viser usikkerhet både i daglig bruk og i mer grundig. Ikke engang temperaturer overskride kritiske terskler gjennom en innovativ varmespredning system introdusert av Samsung på denne smarttelefonen, og du kan regne med hvis du er en hardcore gamer.

  Nye produkter har også blitt introdusert på forsiden av kameraet. Spesielt takket være Dual Pixel Technology fokus er momentant. Oppløsningen er 12 oppløsning gir den bakre og 5 mega for forhjulet (som har en modus for forbedring av ansiktet og over flamme via displayet).

  I videomodus kan du spille utmerket video stabilisert i Quad HD (samme skjermoppløsning). Og hvis du er natt ugler vil elske det sentrale F1.7 blenderåpning som har den spesifikke formål å gi skarpere bilder under dårlige lysforhold. Noen vil si det er den beste kameratelefonen i fjor.

  Android-versjonen er for tiden tilgjengelig for Galaxy S7 egde som den syvende best kjent som nougat. Det mest interessante trekk ved denne utgivelsen er muligheten til å bruke to programmer samtidig. Dette gjør det mulig, for eksempel meldinger med en venn mens du ser en video eller utnytte Google Maps for å kanskje oppnå det! Må prøve! For resten av grensesnittet er veldig vakker og organisert, estetisk sett, og gi deg enda mer den følelsen som du har i hendene en toppmodell, følelsen av at mellomtoner enheter nesten aldri klarer å gi, kanskje for verdien av skjermen over.

  Av notatet, endelig, IP-68 sertifisering som gjør det motstandsdyktig mot dykke i ferskvann opp til 1,5 meter i opptil 30 minutter, en godt 3600mAh batteri som gir god autonomi som dekker mer enn en hel dag bruke og støtte for trådløs lading, selv om det må kjøpe tilbehøret enhet, siden det ikke er inkludert i salgspakken.

  Ønsker å finne en feil på alle kostnader, peker vi ut mangelen på USB Type-C, som betyr at du vil bli pålagt å koble enheten til laderen i riktig retning hver gang. Det er en stor feil for den tiden der det ble unnfanget, litt 'mer for våre dager når denne standarden er i økende grad tatt i bruk og sirkulert av industrien (selv på PC!). Av samme grunn, å sammenligne den med hans etterfølger, Galaxy S8, noen kan slå opp nesen til skjermrammene til stede både over og under. Men vil du se at du vil definitivt tilgi deg for alt som er i stand til å tilby.

  Ting å kjøpe og drive stille som den første smarttelefonen eller på jobb.
 • Bra
  1 år siden
  Oppdatert : 10 mån siden
  Ett minus som sällan nämns: Det är svårt att navigera telefonen med en hand trots att den inte är jättestor. Detta pga (1) designen, det är svårt att inte tappa den, och (2) att skärmen inte är helt medgivlig ute i kanterna. Lätt att trycka fel. Detta sänker betyget från 10 till 8.

  Fantastisk telefon dock.
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Mycket bra mobil, jämfört med tidigare Samsung telefoner
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Kortversionen: Den bästa telefon jag har haft!

  Kommer senast från syskonet Samsung S7. Redan där var jag imponerad av den fina skärmen och underbara kameran, som klarar nästan vilket ljus som helst.

  Här tillkom en ännu skönare form, i och med den svängda skärmen samt en klart bättre batteritid. Nu är det lite orättvist, eftersom detta exemplar är nytt och min S7 hunnit bli ett år, men jag anser ändå att Edge har mer krut i batteriet (farligt skämt i Samsungs explosiva värld!).

  Extrafunktionerna som just Edge ger är marginella. Jag kan snabbt svepa fram en liten panel med mina vanligaste kontakter. Det var nog det mest användbara jag kom på att göra med sidopanelen.

  Sedan kom Android 7 (Nougat) inhoppande redan från start och där finns en del förbättringar, som mer överskådliga menyer.

  Totalt sett ger den en lyxkänsla och tyngd, med runda kanter i fickan. Sval och trevlig, utom när den snabbladdar.

  Rekommenderas varmt till alla med hyfsat stora händer.
 • Veldig bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Lär du dig att verkligen utnyttja telefonens användningsområden så är detta troligtvis världens bästa mobil. Jämför man den med en Iphone som någon sort standard så är det inte det.....för det är ingen Iphone....
 • Veldig bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Tredje Samsung i rad. Grymt bra, men ändå inte lika bra som min gamla Samsung Note 2 (dvs. i relation till när den kom).

  SLUTSATS: Köp varianten utan "EDGE" pga MYCKET begränsad nytta med denna flashiga egenskap. "Den vanliga S7" är grym och mindre känslig.

  FÖRDELAR:
  Allt utom det som står under negativt, t.ex. det är Android med alla dess fördelar, mycket snabb, grymt fin skärm, lång batteritid, stabil drift (inga hängningar) etc.

  NACKDELAR:
  - Dyr. Löjligt att ge dubbelt så mycket som för en ok laptop, speciellt när mobiltelefonerna byggs i långt större serier.
  - Känslig skärm. Jag tappade min MED SKAL i klinkers från ca 75 cm höjd och skärmen sprack trots att den landade på hörnet som var skyddat av skalet. Att byta detta kostar 3500 kr (svindyrt) men som tur var hade jag försäkring.
  - Bakåtknappen (dvs den mekaniska knappen i botten/center av telefonen) fungerar ibland inte för att återgå till hemskärmen. Det är säkert en mjukvarufråga men ändå inte bra.
  - Skriva på ett tangentbord med en välvd skärm kräver viss träning innan du markerar bokstäverna på kanten. Inget skämt, tog mig veckor att snabbt skicka SMS.
  - I efterhand kan jag konstatera att jag borde köpt varianten som inte är EDGE, pga mycket liten nytta.
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Samsung har blivit bättre sedan jag använde de senaste (S2 och S3). Nu är det bra gränssnitt och det flyter faktiskt på. Minimalt med onödig bloatware också. Jag blev överraskad hur bra den är, var tänkt som en tillfällig mobil men det slutade med att jag behöll den hehe.

  S2, S3, OP1 and OP3T innan.
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Bästa telefonen som finns just nu, finns nästan inget att klaga på toppmobil värd varenda krona.
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Grym telefon. Skärmen är verkligen toppklass.
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Grymt mobilen helt enkelt 10/10
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Den här luren är ren perfektion. Underbar storlek (inte för stor). Extremt hög kvalitet och känsla. Man känner att det är en premiumlur när man håller den i handen. Snabb och användarvänlig. Otroligt bra kamera. Jag är supernöjd helt enkelt.
 • Bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Snabb och bra telefon.

  Ett stort minus för den extremt ömtåliga skärmen. Ett fall på 40 cm ner på en ganska mjuk plastmatta var allt som krävdes för krossa skärmen. Att sedan byta glaset går på smått otroliga 3500 kr.

  Edge-skärmen gör också att man hela tiden kommer åt knappar av misstag.
 • Meget dårlig
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Telefonen är ju modern och har allt som kan förväntas av en smartphone.
  Det är dock ett stort misstag att köpa den, för om du tappar den i golvet så att glaset spricker så kostar ett nytt glas 3200 kr. Halva telefonens nypris!
  Det är snudd på bedrägeri.
  Aldrig mera en Samsungprodukt för mig.
 • Perfekt
  2 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Vilken j*vla uppgradering. Haft många mobiler genom åren men denna tog allt. Snyggaste mobilen, snabb som fan, ingen lagg ja den har allt. Kan bara rekommendera.
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Jättebra telefon.
  Bra batteritid. snabb, grym skärm och kamera. Vattentät och minneskort.
  Tom touchwiz är bra, lite bloatwear!
  Köpte skal och skärmskydd för den är hal och dyr att tappa.
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Perfekt
 • Middels
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Nej, har nu ägt den några månader och blir galen på den böjda skärmen. Kommer hela tiden åt den så att det inte går att skriva ordentligt.
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Finns inte mycket att klaga på, riktigt bra mobil!
 • Dårlig
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Riktigt jävla ömtålig, skittelefon
 • Meget dårlig
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Sitter just nu med min andra S7 Edge i handen som endast är en vecka gammal. Har precis fått en identisk spricka som på den tidigare luren vilken spred sig och orsakade att skärmen gav upp. "Kontorsråtta" vilket innebär att telefonen endast har legat på skrivbordet och fraktas antingen i kavajfickan eller i handen. Aldrig tappad eller vistas ute i kylan med mobilen. Om man bortser från den värdelösa kvalitén är det en bra mobil med snabbt gränssnitt och en vass kamera. I brist av service/kundfokus kommer jag aldrig mer köpa en Samsung mobil. Återförsäljaren är helt inne på att sprickan måste bero på fabrikationsfel, helst då det är på samma ställe och man tydligt ser att mobilen inte är tappad då inga märken finns (sprickan ser ut som ett kirurgiskt snitt). Samsung har tydligen som policy att inte ta på sig detta då dom inte vill riskera att behöva återkalla ytterligare mobiler. S6 Edge hade även den problem spänningar i skärmen men det skulle vara åtgärdat på S7.
  Surt sa räven men kommer hädanefter välja ett annat märke både privat och inom företaget.
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  -Batteritid, måste laddas en gång per dygn fast du inte gör något speciellt. Kasst! Kanske bra för att vara Samsung? Ägde en iPhone 6+ innan som inte laddade ur när man inte använde den och betydligt bättre än denna Samsung när man använde den. Liksom intelligentare och stänger av gps mm när den inte används. Varför jag byter till Samsung är för att Itunes är det sämsta program som finns för att hantera egen och andras musik.
  -Beröringskänsliga kanter som stör när du håller i telefonen och försöker skriva. Hur tänkte man här??? Gick det att stänga av vore det bra.
  +Supersnabb laddning, klar på någon timme
  +Inga andra bekymmer
 • Veldig bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Design 10/10
  Mjukvara 6/10
  Mobilkamera 8/10
  Batteritid 9/10
  Stöd för trådlös laddning 10/10
  Bluetooth 9/10

  Det enda jag saknade out of the box var Android 7.1
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Den absolut bästa kameran som jag testat i en mobil. Själva mobilen är snygg, snabb och där är en rejäl premium-känsla.
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Jag har haft galaxy s4 den jäveln lever fortfarande efter 4 år, som en reserv telefon.
  Haft galaxy s6 edge och nu 7 edge.

  Det är stor skillnad mellan 6 och 7.

  + s7 blir aldrig varm
  + batteriet håller längre
  + skärmen och färgerna är mycket bättre (subjektiv)
  + Kameran kan filma 4k så länge minnet räcker.

  + känns mycket tyngre, stabilare i handen än s7

  + trodde inte jag skulle bry mig, men var ute och sprang i regnet och wow haha känns så häftig äntligen kunna ha sin telefon hela tiden ute.
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Finns inte mycket negativt att säga om s7 edge. Har inte gillat Samsung sedan jag ägde Galaxy S2 men denna gillar jag.

  Bästa uppifrån ned
  Batteritiden - underbar tar aldrig slut!
  Snabbladdning - tar den slut laddas den snabbt.
  Underbar skärm - älskar svärtan.
  Design/Storlek - snygg telefon i litet format.
  Minneskort - måste i dagens telefoner.
  Vattentät - Bra att ha men behövs inte.

  Negativa
  Tappa inte telefonen. Skärmen kostar 3200 att laga. Halva nypriset!
  Usel ljudkvalité både i högtalare och hörlurar.
  Edge gör att man inte kan använda skärmskydd i glas.

  Samsungs gränssnitt är mycket bättre än förr och telefonen är en fröjd att använda. Speciellt batteritiden som är fantastisk. Och med Doze i Android 6.0 så drar mobilen endast 3% under natten. Tar batteri slut så laddas det snabbt upp med den medföljande snabbladdaren.

  Det negativa förutom det jag nämt är att jag inte riktigt är lika nöjd med kameran. Min LG G4 tycker jag tog bättre bilder med bättre färger eller korrekt färger. Men kameran är ändå fantastisk i jämförelse med andra kameror.

  Rekommenderas !
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  + skärm
  + Snabb som en vessla
  + kameran
  + prestanda

  Minus

  Inget lite dyr men du får verkligen vad du betalar för

  Jag kan bara säga att denna mobilen är den bästa jag någonsin ägt. Nu kan jag säga att jag aldrig kommer se åt iPhone igen hadde 5 st iPhones innan hadde även galaxy s3 och s5 innan men denna är lite som s5an men mycket mer finslipat och bättre kamera naturligtvis. Detta är en värdig ersättare till galaxy s5. Jag älskade s5an riktigt mycket men nu är den out of date. Köp Galaxy s7!
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Från 6s Plus till S7 Edge.

  Hade tidigare ägt Samsung Galaxy S och S4 och då blev jag alltid besviken på mjukvaran som kom med från fabrik, detta kan man självklart alltid ändra men då riskerar man att förlora garantin som brukar vara giltigt i 2 år. Men denna gången så är S7 modellerna mycket bättre optimerade och för min del som kommer från en av iPhones bästa telefoner till denna så blev jag överraskad över hur bra Samsung har fått till det, nämligen:

  + Formfaktorn är riktigt bra och detta var en anledning för mig att gå från den klumpiga iPhone 6s Plus till denna som har mycket skärmyta men inga större kanter.

  + 3600 Mah enormt batteri trots att den är tunn och läcker. Batteriet räcker länge men jag har inte hunnit konstatera om den är överlägset bättre än 6s Plus ännu.

  + Snabb laddning. Laddar otroligt fort så detta i kombination med lång batteritid tycker jag är mäktigt! ;)

  + Väldigt fin skärm!

  + Väger inte 200 gram som min 6s Plus (157 g)

  + Always on display. Detta kan gillas och ogillas men jag tycker detta är bra då jag ofta brukar kolla klockan på telefonen och då behöver man inte starta igång hela skärmen. Ett annat (+) plus med detta är att du kan schemalägga den så att den kanske är avstängd när du sover så behöver den inte förbruka batteriet i onödan.

  + IP68 vattentålig & vattentät. Detta är en trygghet när man använder telefonen i samband med att det regnar. Jag skulle ändå inte vara så trygg med att dränka den i vatten, det känns bara fel för mig, men man kan om man känner för det. :)

  + Likt min iPhone med saker som man kanske tycker är en självklarhet men som jag som tidigare samsung ägare saknat så som Fingeravtrycksläsare, S Health räknar bl.a dina steg som Apples app "Hälsa" utan att på något sätt vara igång och förbruka data & batteri.

  Blandad & sämre betyg:

  +/- Materialet är lyxigt men risken för att skada telefonen känns större. Dels så är ett bra skärmskydd till framsidan ett h***ete att hitta p.g.a Edge kanterna. Glaset runt om är lätt att spräcka och repa så skaffa skydd med en gång är mitt tips. "Home" knappen är också känslig mot att repas så det finns plastfilm på nätet att köpa för en tia (vet inte om dessa försämrar Fingeravtrycksläsarens funktion).

  - Skärmen är så känslig för beröring att jag flera gånger kommer åt fel saker och detta är riktigt irriterande och jag har inte hittat vart jag kan justera känsligheten (kanske inte går), men detta kan komma att ändras med mjukvaruuppdatering.

  - "Home" knappen på mitt exemplar (ska in till butikerna och prova deras) är helt ur funktion när jag trycker på sidan av knappen med helt normal kraft, den fungerar endast när jag trycker i mitten och detta kanske gäller endast mitt exemplar som sagt.

  Annars så är detta en strålande telefon och ja jag skulle rekommendera denna till alla. Den är väldigt dyr men det kommer saker med den som jag har nämnt här uppe som billigare telefoner saknar och därför finns det anledningar till varför man kanske bör spendera mer pengar på just denna :)
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Grym telefon, bytte från iphone 6S.

  + Vattentät
  + Skärmen
  + Trådlös laddning
  + Batteritiden
  + Kameran

  - Edge-skärmen kan ibland göra att man råkar trycka på skärmen när man håller den
 • Meget dårlig
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Ömtålig! Tjejens sprack efter en vecka!
 • Utmerket
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Snabb, vattentätt, snygg bra batteri tid osv... gillar inte den böjda skärmen föredrar helt plant faktist tycker den ä lite jobbig att hålla/jobba med...
 • Litt dårlig
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Otålig telefon!
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  YES Android är vuxen nu!

  Från Galaxy S4 + Note 2 till Iphone 6+ och 6S+, nu tillbaka till Galaxy S7 Edge WOW.

  Ärligt, det tog ca 2 veckor för växlingen och jag är så glad att gjorde det!

  Galaxy S7 Edge är kanon snabb och med massor finesser.

  JAG rekommendera speciellt alla som har fastnat i Apple träsket att öppna ögonen, för det finns en värld där ute ni/jag går minste om.

  KÖP!
 • Veldig bra
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Bästa Androiden på marknaden nu när Note 7 är skrotad. Finns dock brister som andra överser.

  PLUS:

  + Displayen på "AMOLED foto"-läget visar den bästa bild jag sett, bättre än min kalibrerade Panasonic VT60. Yppersta världsklass vad gäller skärpa, kontrast, färgdjup och även betraktningsvinkel. Bara att titta och njuta, inga klagomål.

  + Snygg som attan i guld, mycket snyggare än min förra iPhone 6

  + God ergonomi för sin storlek, Samsung ska ha credit för att ha lyckats klämma in en 5,5 tum stor skärm i en telefon som du (nätt och jämt) kan använda med en näve.

  + Kameran tar mycket bra bilder i bra ljus om man vet hur man använder den. Generösa inställningsmöjligheter i PRO-läget. Autofokusen är blixtsnabb!

  + Snabb i menyerna

  + Vattentålig

  + Batteriet är över medel

  + Samsungs gränssnitt är mycket bättre än det brukade vara

  + Snabb och oftast träffsäker fingeravtrycksläsare

  + Bra ljudkvalitet ur hörlursutgången

  + Snabbladdning!

  + Nämnde jag skärmen?!

  MINUS:

  - Fortfarande klart sämre användargränssnitt än iPhone överlag. Svep vänster på startskärmen till newsfeed-menyn och du möts av en fördröjning på en halv sek, så den tog jag bort. Play store kryllar av skräp och bara ett fåtal appar och deras ikoner känns helt anpassade och optimerade för den höga skärmupplösningen. Det kan kännas lite plottrigt här och var och menyerna och animationerna runtom i gränssnittet är helt enkelt inte lika finslipade och silkeslena att navigera genom som i IOS. Dessutom känns användarupplevelsen "segregerad" eftersom Samsung tvunget ska skicka med egna appar och tjänster som bara känns överflödiga i sällskap med den motsvarande google-programvaran som också finns förinstallerad. T ex pushar telefonen dig att synka både med Googles och med Samsungs konton. Kontraintuitivt.

  - Små irritationer som att kameran alltid är inställd på AUTO-läget vid öppning, trots att jag gång på gång väljer PRO-läget. Borde gå att prioritera det sistnämnda. Går dock säkerligen att lösa med en annan kamerapp från en tredje part.

  - Den välvda skärmen är läcker men opraktisk, kunde inte bry mig mindre om Edge-funktionerna och den gör att man ofta oavsiktligt kommer åt funktioner med handflatan när man håller i telefonen.

  - Kameran är inte så bra i lågt ljus som jag hoppats, framförallt inte den främre. Brusreduceringen gör slarvsylta av bilden och smetar ut alla detaljer. Manuella inställningar hjälper inte.
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Bästa telefonen på marknaden helt klart. Slår ut nya Note 7 och iPhone.
  Jag använder mobilen mycket för youtube o lite annat piss o det fungerar jävligt bra.
  Rekomenderar starkt!
 • Middels
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Kameran är dålig. För mig är bilderna helt oanvändbara pga den höga skärpeartifikationen som blir av deras dåliga jpeg.
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Ja? Vad skall man säga.. troligen den mest välbyggda telefonen jag använt och dessutom kanske den snyggaste. Super snabb. Bästa skärmen på marknaden just nu (super amoled) med qhd upplösning.

  IP 68 klassning. 3600 mah batteri som gör att du lätt tar dig igenom en dag av hyfsat mycket användande. Fast charging som gör att du laddar upp batteriet från 1% - 100% på 1 Tim å 20 min.

  Edge skärm vilket jag tycker är extremt snyggt men kan även vara en nackdel då man lätt kommer åt den när man håller telefonen. Man får lära sig att hålla telefonen på ett annat sätt men inget jätte stort problem.

  Tillräckligt reptålig display (gorilla glass 4). Glas baksida som kan upplevas som rätt så hal när man håller i den men jag tycker det funkar. Skal kan man ju skaffa men då försvinner känslan rätt hårt.

  Kameran är den bästa på marknaden. Aldrig använt en mobil kamera som klarar mörker så bra som denna gör.

  Om det är något som jag skulle vilja säga som är negativt så är det nog touchwiz som samsung använder vilket kan upplevas som lite små laggigt ibland + all bloatware som man inte kan ta bort från telefonens intern minne. Du kan dock ladda ner nova launcher så flyter telefonen på bättre sen så det är skitsamma.

  Priset är så klart högt som fan men fortfarande billigare än iPhone 7 plus vilket gör att jag känner att det inte finns mer anledning att införskaffa en iphone istället för denna om man inte bara MÅSTE ha ett simpelt operativsystem.

  Kan inte annat än ge 10 stjärnor.

  Heja GAIS btw.
 • Perfekt
  2 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Har haft tidigare Iphone 5 och jag kan säga lätt att det är det bästa jag har gjort. Bytta från Iphone till Samsung va den smartaste valet jag kunde gjort.

  +Kameran, skit va bra kameran, snabb som fan om det gäller fokus.
  +vattentätt har redan använts flera gånger under knappt 1 månads ägandes av samsung galaxy s7 edge
  +skärmen Jag kan bara säga SKIT vilken skillnad från LCD till OLED det är som dag och natt.
  +Design jag har den guldiga S7 och jag kan säga att man känner att den är premium och på något sätt att den är dyrare.
  +processorn snabbt som fan
  + 4G ram det närmaste jag har kommit med att utnyttjat allt ram va 3G av 4G efter det så är det ganska svårt att komma närmare.
  +finger print den får 10/10 kan säga att den läser av mitt finger 9 av 10 gångerna och är snabb .
  +batteriet 3600 mAh det är ganska mycket och jag kan säga att det räcker enkelt hela dagen och lite till.
  +laddning tid från 0 till 100 under 90 minuter inte dåligt ;)
  +micro sd upp till 200gb

  -högtalaren är si så där men man måste räkna med att samsung gjort det bästa dem kunde med att isolera högtalaren så mobilen kunde va vatten tätt och ha hyfsat bra högtalare.
  -ibland för känslig skärm men det händer inte så ofta.

  Över lag så är den hittills kanske till o med bästa mobilen 2016
  Om du hat tänkt att byta från iphone till samsung så rekommenderar jag starkt, det kan dock dröja cirka 2-3 dagar innan du har lärt dig att använda mobilen men annars så kommer du ej ångra dig ;)
  10/10
 • Meget dårlig
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Skärm slutade fungera totalt. Ingen hjälp av samsung.
 • Perfekt
  1 år siden
  Oppdatert : 1 år siden
  Helt grym,bra skärm. batteri, snabb och snygg. Den bästa telefonen jag haft, och det är många...