Asus ROG Swift PG348Q

Asus ROG Swift PG348Q

  • Maks oppløsning: 3440x1440
  • Bildestørrelse: 34 Tommer
  • Oppdateringsfrekvens: 100 Hz
Rangering 222 i PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Asus ROG Swift PG348Q

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.8 / 5
(15 anmeldelser)
5
(9)4
(2)3
(1)2
(1)1
(2)
Sortert etter dato
24.02.2016
Endret 15.02.2018
Beste skjerm jeg har opplevd! Ikke glem å laste ned https: //www.asus.com/no/ROG-Republic-Of-Gamers/ROG-SWIFT-PG34 ... hvis du ikke vil at den skal være offentlig pnp monitor

Google

31.01.2018
Utrolig god skjerm, det er en glede hver gang jeg starter datamaskinen nå. Spiller alle mulige spill og har ingenting negativt å si om det i det hele tatt. Farger er gode, lyse sterke osv. Etc. Du får det du betaler for. Selv om det har noen bakgrunnsbelysning / IPS-glød eller hva det kalles, merker jeg ikke det når jeg bruker det. Så langt har jeg bare en Gtx 970 og spillene virker helt bra, selv om du kan trekke ned på øyenvitnet til de nyere titlene. Men for eksempel Jeg spiller Witcher 3 i full oppløsning i High-Medium ved 50-60 fps, og med G-Sync føles det veldig flytende. For å legge til at jeg kjøpte min brukt til 6500, og for den prisen er det helt uslåelig. Jeg trodde jeg ville angre å bruke mye penger på en skjerm, men jeg er ikke angre på et sekund. Har jeg betalt 11-12k da det går igjen? Sannsynligvis ikke. - Støtten er bra, så jeg kjøpte en Deltaco ARM-459 veggmontering for en latterlig sum (135 kr). Nå ser oppsettet mitt så mye renere ut.

Google

05.11.2017
Jeg lider av backbleed for 11000 kr dette er uakseptabelt. 75 hz standard kjøp bare denne skjermen hvis du har minst en gtx 1080.

Google

24.06.2017
Kommer tidligere fra en 24 "144Hz og var i utgangspunktet litt skeptisk til dette, men etter å ha tatt i betraktning kjøpte jeg det og jeg beklager ikke mitt valg. Selv om det er 44Hz mindre enn forrige skjerm, går alt så mye bedre med G-Sync, kjører skjermen med 7700K OC og 1080Ti, maxing alle spillene på Ultra og med G-Sync, slik at du får en så dårlig strøm i bildet slik at er makeless. Lever litt BLB i noen hjørner, men dessuten, høy kvalitet skjerm. Anbefales for de som ønsker litt ekstra i sitt gambling og generelt hverdagsliv.

Google

22.04.2017
Kjøpte dette etter å ha sett på "i aksjon" når jeg leser mye om "panel lotto", det vil si, kvaliteten varierer sterkt mellom forskjellige eksemplarer. Jeg byttet meg fra en LG 27 "16: 9 IPS-skjerm og er ikke ekspert, har ikke målt responstid, etc., men dømmer bare subjektive. Pros: * Det er veldig fett å spille på en 34 "ultra-wide. Ble som et barn på julaften da jeg startet Battlefield 1 for første gang. * Sann oppløsning med 1440p. Ville ikke ha 4K fordi det krever et ekte grafikkort for spill, og tekst / ikoner blir funky uten å skalere opp. Det kan ikke være den høyeste PPI, men jeg er fornøyd. Kan ikke skille noen piksler fra ca 60 cm. * Stabil fot * Fine farger når kalibrert * Gode synsvinkler * Ingen døde piksler * 100 Hz - du ser faktisk en forskjell på 60 Hz, selv om du ikke er en profesjonell FPS-spiller. * G-synkronisere med Nvidiakort, spillene flyter som smør. Aldri mer vsync! * Du kan ha to nettlesere ved siden av hverandre uten å savne info eller rulle sideveis. Cons: * Dyr! Har lest at du betaler ca 2.000 kr for G-synk, men det kan være verdt det. Hadde ikke kjøpt denne skjermen med mindre jeg hadde et feit Nvidia-kort (1080 GTX). Hvis du har AMD-kort, er det nok billigere alternativer med Freesync. * Ikke bare er skjermen dyr, det krever også et virkelig kraftig grafikkort. Har du minst en 1070 GTX ikke kjøp denne 1440p spillskjermen (og definitivt ikke 4K). Selvfølgelig gjelder dette ikke bare denne skjermen, men alle høyoppløselige skjermer. * Ved 100 Hz kan jeg skille noen skanne linjer, hvis jeg ser nøye på noen deler av skjermen på en lys farget bakgrunn. Ingenting forstyrrer eller vises på spill. * Dårlige farger utenom boksen. Var litt skuffet først, men da jeg begynte å kalibrere litt, var det en enorm forskjell i fargene. * Små IPS lyser i hjørnene. Dette kan reduseres litt ved å redusere lysstyrken. * Litt ujevn lysstyrke over panelet, har noen batcher varmere / svakere lys. Det vises ikke i spill, men de fleste i f.eks. leseren. * Foten er ganske dyp, nærmere 30 cm. Jeg har rotert den litt slik at den kommer 5 cm nærmere veggen (peker dermed videre på forsiden av pulten). Hvis du har et lite skrivebord, bør du vurdere noen form for vegg / bord vedlegg. * De fleste nettsider er ikke laget for ultra-bred oppløsning, så det vil være 50% død overflate hvis du ikke har flere vinduer ved siden av hverandre. Har ikke testet høyttalere, USB-hub og annen lull-lull.

Google

Side 1